Ev Hanımlarına maaş verilecek mi? Evde olan kadına kim sahip çıkacak? | EKONOMİ
DOLAR

32,4446$% -0.13

EURO

34,7287% -0.71

STERLİN

40,5321£% -0.66

GRAM ALTIN

2.442,13%0,26

ÇEYREK ALTIN

4.056,00%-0,10

a

Ev Hanımlarına maaş verilecek mi? Evde olan kadına kim sahip çıkacak?

Ev Hanımlarına maaş verilecek mi? Evde olan kadına kim sahip çıkacak? Sanırım bu duruma kimse bakmıyor, oysa kadın, kadınlarımız evde geçirdikleri süreler göz önüne alınıyor mu bakalım.

Bir çok kişi taşlayacak beni çalışmayan kim para veriyor diye, hangi devlette var bu diye.

Var Almanya’da çalışmayana var. Hatta onlarda olan vergi bizden daha az. Her şeye vergi veriyoruz bu ülkede, Kadınlarda veriyor.

Erkeğin çamaşırından bulaşığına, çocuğuna kadar her şey kadının üstüne yıkılmış durumda. Çay yap, yemek yap, evi topla, çamaşır yıka, bulaşıkları yıka, çocuğa bak, su getir. Her şey kadının omuzlarına binmiş ev içinde.

Tabii bu yazılana hiçbir erkek karşı çıkmaz, radikal bir görüşe sahip değilse. Radikal İslam ve İhvan grupları bana göre terör örgütlerinde ve Arap kültüründe kadının yeri yoktur. Oylar ayrı bir mantar kafasında, amsterdam kafası!

Şimdi bunca verginin içinde evinde çocuğuna bakan kadına bir nebze olsa para verilse, bazı haklar verilse ne olur, ne kaybederiz. Bunuda bölgeler egöre ayrı bir şekilde yapabiliriz.

Her bölgede ekonomik durum farklı, İstanbul ile Van arasında fark var. Geçim derdi daha farklı.

Unutmayalım bu kadınlar bize Hz Muhammed s.a.v efendimizin emaneti daha doğrusu onun emanet ettiği bu güzel varlıkları, dünyayı güzellştiren bu varlıklara bakmak bizim sorumluluğumuz değil mi?

  • Hani Müslümanlık?
  • Hani İslam?
  • Nerede din?

Nerede.. Kadınlarımız bakın ve görün.

Yarısı boşandığı için bir takım gözlerin üzerinde olduğu kadın, bir günde onlarca kadının öldürüldüğü kadın, çocuğuna bakmak için gece gündüz çalışmak itilmek zorunda kalan kadın.

Allah (c.c) ne hesap verecek bunlar görüp ‘de sessiz kalanlar.

Ha bunları o sarıklı milyonerler ‘den duyamazsınız onlar için kadın sadece köle, dizini kır erkeğine hizmet et..

Yazık ki bu ülke ‘de radikal İslamcılar olduğu sürece kadınlarımız hep ikinci Sınıf’ta kalacak. Bu kafayı değiştirmek, doğudan batıya, kuzeyden güneye bütün kadınların sorumluluğudur. Tepkinizi buna göre verin, isyan etmeden ses çıkararak verin, konuşmaktan korkmayın, fikrinizi belirtmekten korkmayın.

Unutmayın sizin oylarınızla iktidar olanlar yarın kapınızı çalacak. Size fayda sağlamayacak olanlara kapınızı açmayın.

“Ey insanlar! Kadınların haklarına riayet etmenizi ve bu hususta Allah’tan korkmanızı tavsiye ederim. Siz kadınları Allah’ın emaneti olarak aldınız. Onların namus ve iffetini Allah adına söz vererek helâl edindiniz. Dikkat edin! Sizin kadınlar üzerinde hakkınız olduğu gibi onların da sizin üzerinizde hakları vardır. Sizin onlar üzerindeki hakkınız iffet ve namuslarını korumalarıdır. Kadınların sizin üzerinizdeki hakları geleneklere uygun biçimde yiyecek ve giyeceklerini sağlamanızdır. Kadınlar hususunda Allah’tan korkun ve onlara en iyi şekilde davranın. ”

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Büyük kesinti sonrası Akbank’tan ‘teşekkür’ hediyesi, uygulamalar ücretsiz

HIZLI YORUM YAP