Büyük kesinti sonrası Akbank'tan 'teşekkür' hediyesi, uygulamalar ücretsiz | EKONOMİ
DOLAR

32,3362$% 0.25

EURO

35,1641% 0.05

STERLİN

41,1495£% 0.27

GRAM ALTIN

2.306,50%1,29

ÇEYREK ALTIN

3.969,00%0,12

a
  • Baykuş Haber
  • EKONOMİ
  • Büyük kesinti sonrası Akbank’tan ‘teşekkür’ hediyesi, uygulamalar ücretsiz

Büyük kesinti sonrası Akbank’tan ‘teşekkür’ hediyesi, uygulamalar ücretsiz

Büyük kesinti sonrası Akbank’tan ‘teşekkür’ hediyesi, uygulamalar ücretsiz oldu, Akbank yaşamış olduğu kesinti sonrası milyonlarca dolar zarara uğradı, bir çok kişi ise bankada olan parasına dokunamadı.

Kullanıcılar ise genel olarak Akbank hacklendi mi? Akbank’ta olan hesabımda olan paralar ne olacak derken sistemin düzelmesinin ardından banka yönetmenliği bir çok uygulama ve özelliği ücretsiz olarak kullanıcılarına hediye etti.

Bankanın ise teknik ana bilgisayarda olan sorundan güncellemeden dolayı sorun yaşadığı ortaya çıkmıştı.

Türkiye olan anonymous grubu üyelerinden Birsin’de Akbank’a saldırı yapmadıklarını bu tür söylentilerin yanlış odluğunu, halkı zarara uğratacak sistemsel sıkıntıya sokacak saldırılarda asla bulunmadıklarını belirtmişti.

Akbank, geçtiğimiz günlerde yaşadığı büyük kesintinin ardından müşterilerine bugün bir “teşekkür” mesajı gönderdi. “Bu bir teşekkür, bir gönül alma” ifadeleriyle başlayan mesajda, 31 Temmuz’a kadar para transferleri ve ATM’den yapılacak para çekme, yatırma işlemlerinin ücretsiz olacağı duyuruldu.

Bankanın internet sitesinden yapılan açıklamada, “6-7 Temmuz’da yaşanan kesintileri giderdik ve tüm kanallarımızı hizmete açtık. Bu süreçte yaşadığınız mağduriyetleri hafifletmek, bankamıza ve çalışanlarına gösterdiğiniz destek ve sağduyuya teşekkür etmek için hazırladığımız Gönül Alma Paketimizi sizlerle paylaşıyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Anonymous hacker grubu Akbank’a saldırı yaptı mı?

NE OLMUŞTU?

Akbank, geçtiğimiz günlerde büyük bir kesinti yaşamıştı. Sistemi arızası olarak açıklanan kesinti nedeniyle bankanın internet ve mobil kanallarına saatlerce erişim sağlanamamıştı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

2021 Emekli maaşları ve emekli ikramiyesi ne zaman yatacak?

HIZLI YORUM YAP