İstanbul Maltepe'de Piazza AVM'de Dramatik Olay: Borç Batağında Olan Baba, Çaresizlik İçinde İntihar Etti | EKONOMİ
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • EKONOMİ
  • İstanbul Maltepe’de Piazza AVM’de Dramatik Olay: Borç Batağında Olan Baba, Çaresizlik İçinde İntihar Etti

İstanbul Maltepe’de Piazza AVM’de Dramatik Olay: Borç Batağında Olan Baba, Çaresizlik İçinde İntihar Etti

İstanbul’un Maltepe ilçesinde bulunan Piazza Alışveriş Merkezi’nde, yaşanan hüzün dolu bir olay tüm görgü tanıklarını derinden etkiledi. Borç batağında olan bir baba, 15 bin lira borcu nedeniyle ödeyemediğini, kendi ve çocuklarının aç olduğunu belirterek alışveriş merkezinin 3. katından atlayarak intihar etti.

Tırabzanlara çıkan adam, çevredeki insanların müdahalesine rağmen atlamaya kararlıydı. İntihar girişiminde bulunan babayı ikna etmek için çevredeki vatandaşlar yoğun çaba sarf etti. Ancak baba, çaresizliğini “Açım ben aç. Çocuklarım aç…” sözleriyle dile getirdi.

Borçları nedeniyle zor durumda kalan baba, 15 bin lira civarındaki borcuyla başa çıkamayınca trajik bir karar aldı. İntihar girişimi sırasında iki kişinin müdahalesine rağmen ellerini bırakan adam, alışveriş merkezinin 3. katından düşerek ağır yaralandı.

Olay anları, çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında yaşandı. Sosyal medyada paylaşılan videoda, bu trajik olayın anları gözler önüne serildi.

Bu üzücü olayın ardından, “Maltepe Duysun” başlığı altında sosyal medyada yapılan paylaşımlarda, bazı kişilerin lüks içinde yaşarken ekonomik sıkıntı içinde olan birçok vatandaşın dramına dikkat çekildi. Birilerinin gösterişli bir yaşam sürerken, birçok ailenin zor durumda olduğu gerçeği bir kez daha yürekleri burktu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

2024 Asgari Ücreti Açıklandı: Net 17.002 TL

HIZLI YORUM YAP