Süleymancılara ait yurtta çocuklara yapılan şiddet! Ak Troller, Pelikancıların Algı Operasyonu | SİYASET
DOLAR

32,5551$% 0.2

EURO

34,9681% -0.04

STERLİN

40,7929£% -0.11

GRAM ALTIN

2.447,27%0,47

ÇEYREK ALTIN

4.065,00%0,17

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Süleymancılara ait yurtta çocuklara yapılan şiddet! Ak Troller, Pelikancıların Algı Operasyonu

Süleymancılara ait yurtta çocuklara yapılan şiddet! Ak Troller, Pelikancıların Algı Operasyonu

Süleymancılara ait yurtta çocuklara yapılan şiddet! Ak Troller, Pelikancılar ilk defa Tarikat eleştirdi! Dün gece yayınlanan sosyal Medya’da görüntülenen çocuk şiddeti gündeme bomba gibi düştü!

Belirli dönem Ak parti ile iyi ilişkiler kuran Süleymancı tarikatçının sonrasında Ak partiyi desteklemeyeceği bildirilmişti. Tarikatın bir çok yerde yurdu bulunuyor.

Akşam saatlerinde bir yurtta olan görüntü hangi yurt olduğu konusunda yapılan araştırmada Yurdun Süleymancılara ait olduğu ortaya çıkması ise Pelikancı denen grubu ve trolleri harekete geçirdi!

CHP Millet vekili işlem yapılmasını istedi! Bakanlığa çağrıda bulundu

Aktrol grubunun ise CHP ve İyi parti üzerinden bunlar susuyorlar algısı ise tamamen algı operasyonu olduğu ortaya çıktı!

Trol gurupların daha öncede hedefe koyduğu Süleymancılar Ak partiye oy vermiyor! Ak trol grupları konunun üzerinin kapatılmaya çalıştığını belirtse ‘de Valilik CHP’li vekile işlem yapıldığını ve suça karışan tarikat görevlisinin göz altına alındığını bildirdi.

 

Troller ağır şekilde tarikatın çizgiden saptığını ve incelenmesini isterken, grup üyelerinin aynı resim ve sözleri paylaşması dikkat çekti.

Ak trol grubunun daha öncede Süleymancı gruba karşı sert söylemleri olmuştu.

Konuyla ilgili yurt konusunda pelikancı yapının ise görüşü ise İBB’ye ve Millet ittifakına destek oldular bunlar denildi..

Bazı yorumlar sosyal medyaya yansımıştır.

Konuyla ilgili basın açıklaması yapıldı

Açılamada şu ifadeler yer aldı: “Basın yayın organları ve sosyal medya paylaşımlarında yer alan; Esenler İlçemizdeki özel bir erkek öğrenci yurdunda öğrencilere şiddet uygulayan yurt görevlisi, başlatılan adli soruşturma kapsamında gözaltına alınmıştır. İl Milli Eğitim Müdürlüğünce müfettiş görevlendirilerek idari soruşturma başlatılmıştır. Öğrencilerimize yönelik şiddet içeren bu davranış asla kabul edilemez, esefle kınıyoruz.” (HABER MERKEZİ)

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Alparslan Kuytul FETÖ terör lideri Fetullah Gülen arasındaki dikkatleri çeken benzerlik !

HIZLI YORUM YAP