Erdoğan'ın Konuşması Sırasında Prompter Arızalandı, Yayın Duraksadı | SİYASET
DOLAR

32,5022$% 0.24

EURO

34,9204% 0.14

STERLİN

41,0142£% 0.01

GRAM ALTIN

2.439,74%0,23

ÇEYREK ALTIN

3.972,00%-0,02

a

Erdoğan’ın Konuşması Sırasında Prompter Arızalandı, Yayın Duraksadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Bursa İl Başkanlığı'nın bayramlaşma törenine video konferans yoluyla katıldı. Ancak konuşması sırasında prompter arızalandı ve yayın bir süre duraksadı. Erdoğan, aksamanın ardından konuşmasına devam etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Bursa İl Başkanlığı’nın bayramlaşma törenine katıldı. Törende video konferans yöntemini kullanan Erdoğan, yerel seçim yenilgisinin ardından partililere ‘yeise kapılmayın’ diye seslenmek istedi. Ancak konuşması sırasında prompter bir anda takıldı ve Erdoğan’ın konuşması duraksadı.

Promptera yapılan müdahale sonucunda cihaz düzeldi ve yayındaki 4-5 saniyelik bir aksamanın ardından Erdoğan konuşmasına kaldığı yerden devam etti. Erdoğan, sözlerini “Sizlerden de asla yeise kapılmamanızı, tefrikaya düşmemenizi, aramıza nifak sokmaya çalışan fitne odaklarına karşı uyanık olmanızı bekliyorum. Rabbim, birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin” diyerek tamamladı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Alparslan Türkeş’in Kabrini Ziyaret Etti ve Türkiye’nin Büyük Meselelerle Karşı Karşıya Olduğunu Vurguladı

HIZLI YORUM YAP