Haluk Bayraktar, İsrail'e Jet Yakıtı İddialarına Sert Tepki: 'Tasmalı Köpeklerini Saldırtmayı Bırak | SİYASET
DOLAR

32,4446$% -0.05

EURO

34,8928% 0.27

STERLİN

40,9550£% 0.68

GRAM ALTIN

2.439,58%0,05

ÇEYREK ALTIN

3.975,00%-1,24

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Haluk Bayraktar, İsrail’e Jet Yakıtı İddialarına Sert Tepki: ‘Tasmalı Köpeklerini Saldırtmayı Bırak

Haluk Bayraktar, İsrail’e Jet Yakıtı İddialarına Sert Tepki: ‘Tasmalı Köpeklerini Saldırtmayı Bırak

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, İsrail’e jet yakıtı satıldığı iddialarına karşı sert bir şekilde tepki gösterdi. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, iddiaları ortaya atan kişinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iletişim kampanyalarını yöneten ekipten olduğunu ileri sürerek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ‘Tasmalı köpeklerini saldırtmayı bırak’ ifadeleriyle seslendi.

Bayraktar, açıklamasında, ‘Baykar, Türkiye’den Gazze’ye en büyük insani yardımı gerçekleştirmiş bir firmadır. Firmamızın tek faaliyet alanı insansız hava aracı sistemleridir. Bu iftirayı yayanları mahkemeye verip takipçisi olacağım. Oluşacak tazminatlar da yine Gazze’ye yardım olarak aktarılacaktır’ ifadelerini kullandı.

Ayrıca, iddiaları ortaya atan kişinin İBB Başkanının iletişim kampanyalarını yöneten strateji ekibinde yer aldığını öne sürdü. Bayraktar, kişinin Alevileri hedef alan ifadeler kullandığını ve DHKP-C’yi övdüğünü iddia ederek, ‘Bu PKK’yı besleyen Ekrem İmamoğlu’na sesleniyorum: Tasmalı köpeklerini saldırtmayı bırak. Yalandan başka söyleyecek lafın varsa, mertçe yüzümüze söyle de cevabını verelim’ şeklinde konuştu

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak Parti’nin İBB Adayı Murat Kurum’un İsrail Ortaklığı!

HIZLI YORUM YAP