Tarikat | Baykuş Haber
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Tarikat Haberleri

Menzil Cemaati’nin kaçak Kur’an kursuna gitmek istemediği için intihar eden 12 yaşındaki Abdülbaki Dakak’ın otopsi raporu ortaya çıktı Menzil Cemaati’nin kaçak Kur’an kursuna gitmek istemediği için intihar eden 12 yaşındaki Abdülbaki Dakak’ın otopsi raporu ortaya çıktı
Tarikatçı bir İmam Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur’u hedef aldı Tarikatçı bir İmam Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur’u hedef aldı
Dini eğitim yeri İşrak Vakfında 14 yaşında çocuğa çocuk istismarı! Dini eğitim yeri İşrak Vakfında 14 yaşında çocuğa çocuk istismarı!
Kadiri Tarikatın ‘da taciz ve tecavüz! Kadiri Tarikatın ‘da taciz ve tecavüz!
Radikal islamcı Uşşaki tarikatı lideri Eyyüp Fatih Şağban’a açılan ikinci çocuk istismarı davasında beraat kararı çıktı Radikal islamcı Uşşaki tarikatı lideri Eyyüp Fatih Şağban’a açılan ikinci çocuk istismarı davasında beraat kararı çıktı
İsmailağa cemaati hiranur vakfında olan çocuk istismarı için savcı tutuklama istedi hakim ret etti! İsmailağa cemaati hiranur vakfında olan çocuk istismarı için savcı tutuklama istedi hakim ret etti!
İsmailağa cemaati 6 yaşında gelin açıklaması: Mesut Demir isimli hoca babayı savundu büyük alim! İsmailağa cemaati 6 yaşında gelin açıklaması: Mesut Demir isimli hoca babayı savundu büyük alim!
İsmailağa tarikatına bağlı Hiranur Vakfında 6 yaşında çocuğa tecavüz eden sanığın ses kaydı! Her ders birlikte olduk! İsmailağa tarikatına bağlı Hiranur Vakfında 6 yaşında çocuğa tecavüz eden sanığın ses kaydı! Her ders birlikte olduk!
İsmailağa tarikatının vakfında yaşanan 6 yaşında çocuk gelinin Annesinin ifadesi ortaya çıktı! Bu kadarda olmaz dedirten ifade! İsmailağa tarikatının vakfında yaşanan 6 yaşında çocuk gelinin Annesinin ifadesi ortaya çıktı! Bu kadarda olmaz dedirten ifade!
Warriors hacker grubu Hiranur Vakfının içinden geçti! Pedofili Yuvası Hiranur Vakfı hacklendi, bağışçıların bilgileri ortaya saçıldı Warriors hacker grubu Hiranur Vakfının içinden geçti! Pedofili Yuvası Hiranur Vakfı hacklendi, bağışçıların bilgileri ortaya saçıldı
Tarikatlarda evlilik yaşı! Çocuk gelinler ilk değil! Osmanlı hanedanında ‘da vardı bu tarikat anlayışı! Tarikatlarda evlilik yaşı! Çocuk gelinler ilk değil! Osmanlı hanedanında ‘da vardı bu tarikat anlayışı!
Seyyid nedir, kimlere seyyid denir? Bunların çoğu Hz. Muhammed’in soyundan değil! Seyyid nedir, kimlere seyyid denir? Bunların çoğu Hz. Muhammed’in soyundan değil!
Call of Duty’nin yeni serisine İranlı general Kasım Süleymani’yi bombalama görevi İran yetkilileri çılgına döndürdü! Call of Duty’nin yeni serisine İranlı general Kasım Süleymani’yi bombalama görevi İran yetkilileri çılgına döndürdü!
Oyuncak Silahla Cin Çıkarmaya çalışan Radikal İslamcı Tarikat mensubu, Alay Konusu oldu! Oyuncak Silahla Cin Çıkarmaya çalışan Radikal İslamcı Tarikat mensubu, Alay Konusu oldu!
Sakarya’da Nakşibendi Tarikatı Sokağa indi Zikir çekti Sakarya’da Nakşibendi Tarikatı Sokağa indi Zikir çekti
Tarikatçıların gerçek yüzü, Mehdi inanışı! Suriye ev Irakta olan tarikatların arka kapısı! Tarikatçıların gerçek yüzü, Mehdi inanışı! Suriye ev Irakta olan tarikatların arka kapısı!
Cerrahi tarikatının yeni ‘şeyhi’ şarkıcı Ahmet Özhan oldu! Cerrahi tarikatının yeni ‘şeyhi’ şarkıcı Ahmet Özhan oldu!
Turan Hareketi Partisi Genel Başkanı Varol Esen; Afgan erkeklerin, imam nikahıyla eşcinsel evlilik yaptığını iddia etti Turan Hareketi Partisi Genel Başkanı Varol Esen; Afgan erkeklerin, imam nikahıyla eşcinsel evlilik yaptığını iddia etti
Nakşibendilerin Erenköy koluna bağlı Alim-Der’e sadece para cezası verilmiş Nakşibendilerin Erenköy koluna bağlı Alim-Der’e sadece para cezası verilmiş
İp ile Tövbe Almak, Bidattir! İp ile Tövbe Almak, Bidattir!
Akdeniz Üniversitesi KYK yurdundaki intiharlarda ‘tarikat’ iddiası Akdeniz Üniversitesi KYK yurdundaki intiharlarda ‘tarikat’ iddiası
Şeytani İlham, Şeyh ve tarikat liderlerine dikkat! Şeytani İlham, Şeyh ve tarikat liderlerine dikkat!
İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu yoğun bakıma alındı ( Mahmut Efendi ) İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu yoğun bakıma alındı ( Mahmut Efendi )
Şanlıurfa’da Kuran kursunda çocukları dövdü, Tarikatçı kişi çocukları sopa ile dövdü Şanlıurfa’da Kuran kursunda çocukları dövdü, Tarikatçı kişi çocukları sopa ile dövdü
Osmanlı Padişahı II. Abdülhamid’in kaybettiği topraklar Osmanlı Padişahı II. Abdülhamid’in kaybettiği topraklar
HDP’den Tarikatçı Cübbeli Ahmet’e yanıt: Allah belanı versin HDP’den Tarikatçı Cübbeli Ahmet’e yanıt: Allah belanı versin
Şeyhlerinin dışkısını yediler, idrarını içtiler öldüler! Şeyhlerinin dışkısını yediler, idrarını içtiler öldüler!
Tarikatçılar New York meydanın ‘da Namaz kıldı! Tarikatçılar Namazı Show’a dönüştürdü! Tarikatçılar New York meydanın ‘da Namaz kıldı! Tarikatçılar Namazı Show’a dönüştürdü!
Cübbeli Ahmet’in İftira attığı Zeynep Işık Büyükbay’ın videosu kırpılarak servis edilmiş! Cübbeli Ahmet’in İftira attığı Zeynep Işık Büyükbay’ın videosu kırpılarak servis edilmiş!
Süleymancılara ait yurtta çocuklara yapılan şiddet! Ak Troller, Pelikancıların Algı Operasyonu Süleymancılara ait yurtta çocuklara yapılan şiddet! Ak Troller, Pelikancıların Algı Operasyonu
Selefilik Nedir? Tarikatçılar çok kızacak ama Selefiler Vehhabî mi? Selefilik Nedir? Tarikatçılar çok kızacak ama Selefiler Vehhabî mi?
Çeçen lider Kadirov ‘un gerçek yüzü! Çeçen lider Kadirov ‘un gerçek yüzü!
Rus yanlısı Ramazan Kadirov! Bu tarikatçının gerçek yüzünü Çeçenlerde gördü! Rus yanlısı Ramazan Kadirov! Bu tarikatçının gerçek yüzünü Çeçenlerde gördü!
Enerji ve İsim Analisti Önder Özcan: Eşinizin takıntısı var baklava yedirin üzerine ihlas suresi okuyun! Enerji ve İsim Analisti Önder Özcan: Eşinizin takıntısı var baklava yedirin üzerine ihlas suresi okuyun!
Cübbeli Ahmet’ten U dönüşü Peygamber torunu demişti aralarında savaş başladı! Cübbeli Ahmet’ten U dönüşü Peygamber torunu demişti aralarında savaş başladı!
Samsun’da Atatürk Anıtına saldırı! Yunan galip gelseydi diyenlerin torunları rahat durmuyor! Samsun’da Atatürk Anıtına saldırı! Yunan galip gelseydi diyenlerin torunları rahat durmuyor!
Seni öldürmem lazım beni Allah gönderdi! Seni öldürmem lazım beni Allah gönderdi!
Said Nursi’nin Abdülkâdir Geylânî’den istekte bulunması Şirk mi? Said Nursi’nin Abdülkâdir Geylânî’den istekte bulunması Şirk mi?
Tarikatlar ‘da CİN ile müritleri Şeyh’e bağlama yapılıyor mu? Tarikatlar ‘da CİN ile müritleri Şeyh’e bağlama yapılıyor mu?
Cemaat yurtları ve tarikat yurtlarına ilişkin önerge Ak parti ve MHP oyları ile reddedildi! Cemaat yurtları ve tarikat yurtlarına ilişkin önerge Ak parti ve MHP oyları ile reddedildi!
Elazığ Valiliği Enes Kara’nın ölümünden sonra eylem yasağı getirdi! Elazığ Valiliği Enes Kara’nın ölümünden sonra eylem yasağı getirdi!
Enes Kara‘nın ölümü ilk değil asıl tehlikeyi daha kimse görmedi! Enes Kara‘nın ölümü ilk değil asıl tehlikeyi daha kimse görmedi!
Cemaat yurdundaki baskıdan şikayet eden tıp öğrencisi Enes Kara, yaşamına son verdi! Son videosun ‘da her şeyi anlattı Cemaat yurdundaki baskıdan şikayet eden tıp öğrencisi Enes Kara, yaşamına son verdi! Son videosun ‘da her şeyi anlattı
Maske Kimsin Sen iki Program’da 2,5 milyondan fazla izlendi! Maske Kimsin Sen iki Program’da 2,5 milyondan fazla izlendi!
CHP’li Özgür Özel’in Orta Çağ Zihniyeti demesinin altında yatan neden CHP’li Özgür Özel’in Orta Çağ Zihniyeti demesinin altında yatan neden
Abdülkâdir Geylânî nasıl öldü? Hangi tarikata mensuptu? Abdülkâdir Geylânî nasıl öldü? Hangi tarikata mensuptu?
Selçuklu, Osmanlı ve Türkiye Cumhuriyetin belası Tarikatlar! Selçuklu, Osmanlı ve Türkiye Cumhuriyetin belası Tarikatlar!
A’dan Z’ye İbni Arabi Gerçekleri! İBNİ ARABİ’NİN KÜFÜR VE ŞİRK SÖZLERİ ! A’dan Z’ye İbni Arabi Gerçekleri! İBNİ ARABİ’NİN KÜFÜR VE ŞİRK SÖZLERİ !
Selçuklu veziri NİZÂMÜLMÜLK’ün Selefi akidesin ‘de olduğu Tarikatlara karşı sert yapısı olduğu ortaya çıktı Selçuklu veziri NİZÂMÜLMÜLK’ün Selefi akidesin ‘de olduğu Tarikatlara karşı sert yapısı olduğu ortaya çıktı
İsmailağ cemaatin ‘de skandal! Ömer San isimli sahte cinci hoca Mastürbasyon Yaptıran Hoca: ‘Kalçalarımı Elle’ İsmailağ cemaatin ‘de skandal! Ömer San isimli sahte cinci hoca Mastürbasyon Yaptıran Hoca: ‘Kalçalarımı Elle’
Erenköy Cemaati’nin Türkiye için tehlike oluşturacağını düşünüyorum! Erenköy Cemaati’nin Türkiye için tehlike oluşturacağını düşünüyorum!
İsmailağa cemaati içinde neler oluyor? Mahmud efendi Müceddid mi? Bu nasıl bir algı çalışması? İsmailağa cemaati içinde neler oluyor? Mahmud efendi Müceddid mi? Bu nasıl bir algı çalışması?
Rahman ve Rahim Olan Allah c.c Rüyada görülür mü? Rahman ve Rahim Olan Allah c.c Rüyada görülür mü?
Bu Sapık Hangi Tarikatın Üyesi? Küçükçekmece’de küçük kızı taciz eden sapık yakalandı! Bu Sapık Hangi Tarikatın Üyesi? Küçükçekmece’de küçük kızı taciz eden sapık yakalandı!
Tarikatçı vakıftan Gebze’de patates soğan dağıtımı kameralara yakalandılar! Tarikatçı vakıftan Gebze’de patates soğan dağıtımı kameralara yakalandılar!
‘Cübbeli Amiral’ hakkında FETÖ iddiası Ak Troller isimli grup üyeleri desteklemişti! ‘Cübbeli Amiral’ hakkında FETÖ iddiası Ak Troller isimli grup üyeleri desteklemişti!
İsmailağa Tarikatı Mahkemeyi dinlemedi küçük kız çocuğunu vermiyor! İsmailağa Tarikatı Mahkemeyi dinlemedi küçük kız çocuğunu vermiyor!
Menzil tarikatı devlete sızıyor iddiası ortalığı karıştırdı! Menzil tarikatı devlete sızıyor iddiası ortalığı karıştırdı!