Cemaat | Baykuş Haber
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Cemaat Haberleri

Menzil Cemaati’nin kaçak Kur’an kursuna gitmek istemediği için intihar eden 12 yaşındaki Abdülbaki Dakak’ın otopsi raporu ortaya çıktı Menzil Cemaati’nin kaçak Kur’an kursuna gitmek istemediği için intihar eden 12 yaşındaki Abdülbaki Dakak’ın otopsi raporu ortaya çıktı
‘Depremzedelere ait yardımlar cemaat yurduna indirildi’ iddiası ‘Depremzedelere ait yardımlar cemaat yurduna indirildi’ iddiası
Seyyid nedir, kimlere seyyid denir? Bunların çoğu Hz. Muhammed’in soyundan değil! Seyyid nedir, kimlere seyyid denir? Bunların çoğu Hz. Muhammed’in soyundan değil!
Terörist Fethullah Gülen Öldü mü, Hastaneden çıktı mı, FBI orada mı? Terörist Fethullah Gülen Öldü mü, Hastaneden çıktı mı, FBI orada mı?
İsmailağa Cemaati’nde skandal! Mahmut Efendi kimin gelmesini istedi,Vasiyeti neydi? İsmailağa Cemaati’nde skandal! Mahmut Efendi kimin gelmesini istedi,Vasiyeti neydi?
Nakşibendilerin Erenköy koluna bağlı Alim-Der’e sadece para cezası verilmiş Nakşibendilerin Erenköy koluna bağlı Alim-Der’e sadece para cezası verilmiş
İp ile Tövbe Almak, Bidattir! İp ile Tövbe Almak, Bidattir!
Cübbeli Ahmet’in İftira attığı Zeynep Işık Büyükbay’ın videosu kırpılarak servis edilmiş! Cübbeli Ahmet’in İftira attığı Zeynep Işık Büyükbay’ın videosu kırpılarak servis edilmiş!
Süleymancılara ait yurtta çocuklara yapılan şiddet! Ak Troller, Pelikancıların Algı Operasyonu Süleymancılara ait yurtta çocuklara yapılan şiddet! Ak Troller, Pelikancıların Algı Operasyonu
Selefilik Nedir? Tarikatçılar çok kızacak ama Selefiler Vehhabî mi? Selefilik Nedir? Tarikatçılar çok kızacak ama Selefiler Vehhabî mi?
Samsun’da Atatürk Anıtına saldırı! Yunan galip gelseydi diyenlerin torunları rahat durmuyor! Samsun’da Atatürk Anıtına saldırı! Yunan galip gelseydi diyenlerin torunları rahat durmuyor!
Seni öldürmem lazım beni Allah gönderdi! Seni öldürmem lazım beni Allah gönderdi!
Said Nursi’nin Abdülkâdir Geylânî’den istekte bulunması Şirk mi? Said Nursi’nin Abdülkâdir Geylânî’den istekte bulunması Şirk mi?
Fetö Nurculuğun bir koludur! Saidi Nursi bir Ermeni dönmesidir Fetö Nurculuğun bir koludur! Saidi Nursi bir Ermeni dönmesidir
Tarikatlar ‘da CİN ile müritleri Şeyh’e bağlama yapılıyor mu? Tarikatlar ‘da CİN ile müritleri Şeyh’e bağlama yapılıyor mu?
Cemaat yurtları ve tarikat yurtlarına ilişkin önerge Ak parti ve MHP oyları ile reddedildi! Cemaat yurtları ve tarikat yurtlarına ilişkin önerge Ak parti ve MHP oyları ile reddedildi!
Elazığ Valiliği Enes Kara’nın ölümünden sonra eylem yasağı getirdi! Elazığ Valiliği Enes Kara’nın ölümünden sonra eylem yasağı getirdi!
Hürriyet Gazetesi, Sabah Gazetesi Cemaat yurdunda kalan Enes Kara haberini yapmadı! Hürriyet Gazetesi, Sabah Gazetesi Cemaat yurdunda kalan Enes Kara haberini yapmadı!
Enes Kara‘nın ölümü ilk değil asıl tehlikeyi daha kimse görmedi! Enes Kara‘nın ölümü ilk değil asıl tehlikeyi daha kimse görmedi!
Cemaat yurdundaki baskıdan şikayet eden tıp öğrencisi Enes Kara, yaşamına son verdi! Son videosun ‘da her şeyi anlattı Cemaat yurdundaki baskıdan şikayet eden tıp öğrencisi Enes Kara, yaşamına son verdi! Son videosun ‘da her şeyi anlattı
Abdülkâdir Geylânî nasıl öldü? Hangi tarikata mensuptu? Abdülkâdir Geylânî nasıl öldü? Hangi tarikata mensuptu?
A’dan Z’ye İbni Arabi Gerçekleri! İBNİ ARABİ’NİN KÜFÜR VE ŞİRK SÖZLERİ ! A’dan Z’ye İbni Arabi Gerçekleri! İBNİ ARABİ’NİN KÜFÜR VE ŞİRK SÖZLERİ !
Erenköy Cemaati’nin Türkiye için tehlike oluşturacağını düşünüyorum! Erenköy Cemaati’nin Türkiye için tehlike oluşturacağını düşünüyorum!
Erenköy Cemaati 29 ekim mesajı paylaşmadı şehitleri yok saydılar! Erenköy Cemaati 29 ekim mesajı paylaşmadı şehitleri yok saydılar!
Öğrenci Yurtları Çocukları Cemaat yurtlarına mahkum etmek, seçimde acı tablo oluşturur! Öğrenci Yurtları Çocukları Cemaat yurtlarına mahkum etmek, seçimde acı tablo oluşturur!
Eşim beni aldatıyor mu? hocaya ya gitmeli miyim? Eşim beni aldatıyor mu? hocaya ya gitmeli miyim?
İsmailağa cemaati içinde neler oluyor? Mahmud efendi Müceddid mi? Bu nasıl bir algı çalışması? İsmailağa cemaati içinde neler oluyor? Mahmud efendi Müceddid mi? Bu nasıl bir algı çalışması?
Risale-i Nur Cemaatinin önde gelen isimlerinden Mustafa Kılıç’ın cenaze töreninde tedbirler hiçe sayıldı! Risale-i Nur Cemaatinin önde gelen isimlerinden Mustafa Kılıç’ın cenaze töreninde tedbirler hiçe sayıldı!