Böyle millet vekili olmaz olsun! Tek soru önergesi çözüm sunamayan milletvekillerine maaş verilmesin! | SİYASET
DOLAR

32,3400$% -0.07

EURO

34,8790% 0.06

STERLİN

40,6534£% 0.01

GRAM ALTIN

2.392,77%-0,15

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%0,37

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Böyle millet vekili olmaz olsun! Tek soru önergesi çözüm sunamayan milletvekillerine maaş verilmesin!

Böyle millet vekili olmaz olsun! Tek soru önergesi çözüm sunamayan milletvekillerine maaş verilmesin!

Böyle millet vekili olmaz olsun! Tek soru önergesi çözüm sunamayan milletvekillerine maaş verilmesin! Bir dünya milletvekili var, Bu millet vekilleri hangi soru ve çözüm önerilerini sunmuş, bu milletvekilleri kaç kere gelmiş meclise çalışmış, bu milletvekili seçildiği bölgede ne projesi yapmış hangi davaları gütmüş var mı bilen?

BUNLAR MİLLETVEKİLİ DEĞİL!

İşte her parti içerisinde köylüsüyle oturup bir kere yanına gitmemiş, onların dertlerini dinlememiş ve mecliste galipte bu olay var efendiler çözelim diyememiş kim varsa benden alınan vergiler ile maaş alan Allah yedirmesin, yedirsin doyurmasın soyunu sopunu.

Şikayeti olan gitsin Allah c.c şikayet etsin.

Meclis Tv kanalına bakın Allah aşkına bu milletvekilleri sıraları bomboş! Yahu bakıyorum profillerine nerede odlukları belli değil, Partisinin il binasından çıkmıyor, yahu bu halk sana neden oy verdi? Beni dinle diye ama seçim zamanı kapılarına kadar gidersiniz utanma, arlanma olmayan kim varsa vekil olan beş kuruş para verilmesin..

Okullara dahi devamsızlık kararına bir süre olur, bozan uygulamayı okuldan atılır. Bu milletvekilleri yaramaz öğrenci gibi meclise bile gitmiyorlar devletinin evine sırt dönenlerden ülkeye ne hayır gelir?

Gelmez efendiler vallahi gelmez, her parti içinde var bu, Nerede bu milletvekilleri özellikle Ak parti ve MHP vekilleri efendiler siz iktidarsınız halkın sorununa çare olacak şuan sizsiniz?

Gölgesinde oturduğunuz parti liderlerinin emri dışında kaçınız memleketinizin derdiniz mecliste bildirdiniz? Ben eskiden milletvekillerini memleketinin yani seçildiği bölgenin sorunlarını anlatırken, aynı çatı altında çözüm için uğraştıklarını çok iyi bilirim.

Bırakın her şeyi ben bilirim ayaklarını, seçmenini dinlemeyen hiç bir halt bilmiyordur.

Ve samimi olarak şunu bildireyim milletvekili maaşları asgari ücretin en fazla bir katı olmalı. Görelim bakalım hangisi milletin vekiliymiş.. Öyle 5 sene görev yapayım yan yatayım. efendiler yarın seçim olacak kapıma geldiğinizde başkasını bilmem ben sorarım.. benim için bölgen için ne yaptın? Yapmadıysan kapıma kimse gelmesin.

Bu her parti için geçerlidir.

Siz partinin değil seçildiğiniz bölgenin vekilisiniz, aklınızı başınıza alın burası muz cumhuriyeti değil, burası Suriye değil, burası Rusya değil, burası Afganistan değil!

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Suriyeli vatansız korkak Türk halkına biz değil siz gideceksiniz dedi!

HIZLI YORUM YAP