Suriyeli vatansız korkak Türk halkına biz değil siz gideceksiniz dedi! | SİYASET
DOLAR

32,5227$% -0.08

EURO

34,8343% -0.11

STERLİN

40,5186£% -0.01

GRAM ALTIN

2.425,84%-0,16

ÇEYREK ALTIN

4.066,00%-0,68

a

Suriyeli vatansız korkak Türk halkına biz değil siz gideceksiniz dedi!

Suriyeli vatansız korkak Türk halkına biz değil siz gideceksiniz dedi! Ak parti ve MHP’nin Türkiye’de tutmak istediği Suriyeliler sosyal Medya’da hakaretlerine devam ediyor. Bir tiktok kullanıcısı olan korkak vatansız Suriyeli Türk halkına bence biz değil siz gideceksiniz tehdidin ‘de bulundu!

NE OLMUŞTU?

Suriye’de çıkan iç karışıklık nedeniyle devletine asi gelen milyonlarca Suriyeli Türkiye’ye sığınmıştı, Sığınmacı olan Suriyeliler kamplarda taşkınlık ve bazı olaylar ile karşılaştığında ise Avrupa, ABD,NATO isteği ile Suriyeliler Türkiye’nin belirli şehitlerine gönderilmişti!

SEÇMENLERİN %90 RAHATSIZ!

Seçmenlerin rahatsız olmasına rağmen Ak parti ve MHP hükumeti ise Suriyeliler 2023 seçiminde kazanırsa Cumhur ittifakı kalacak garantisi verdi! Ak partili seçmenlerin ‘de %80 oranında gönderilsin çıkışa rağmen Ak parti ve MHP Suriyelilerin kalmasını istiyor!

Suriyeli vatansız korkak Türk halkına biz değil siz gideceksiniz dedi!

Son yıllarda artan Suriyeli nüfusu ve suç oranı tartışma konusu, Kayıtsız Suriyelilerin işleme alınmadığı ve suç oranının bu sebep ile düşük verildiği tartışılırken, Bir tiktok kullanıcısı olan Suriyeli daha Türk milletine tehditte bulundu ve biz değil siz gideceksiniz dedi!

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bülent Turan: Erbakan Hoca hayatta olsaydı, Erdoğan’ın alnından öperdi!

HIZLI YORUM YAP