TBMM | Baykuş Haber
DOLAR

32,5485$% -0.01

EURO

34,9721% 0.23

STERLİN

40,7572£% 0.22

GRAM ALTIN

2.425,93%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.058,00%0,15

a

TBMM Haberleri

TBMM 27. dönem 6. yasama yılı sona eriyor TBMM 27. dönem 6. yasama yılı sona eriyor
TBMM Deprem Araştırma Komisyonu toplandı TBMM Deprem Araştırma Komisyonu toplandı
TBMM Genel Kurulu’nda muhalefetin önerileri kabul edilmedi TBMM Genel Kurulu’nda muhalefetin önerileri kabul edilmedi
Başvuru mayısta ilk ödeme haziranda Başvuru mayısta ilk ödeme haziranda
EYT’liye milli gelir zammı EYT’liye milli gelir zammı
İki deprem arası EYT İki deprem arası EYT
TBMM Genel Kurulu, 28 Şubat’ta toplanacak! Gündemde EYT de var TBMM Genel Kurulu, 28 Şubat’ta toplanacak! Gündemde EYT de var
Hulusi Akar Nah Alırsın Böyle Oy! Hulusi Akar Nah Alırsın Böyle Oy!
Ak Partili Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Sansür yasa tasarısı öncesinde ABD’li yetkililerle yasayı ve 29. maddeyi görüştüklerini söyledi Ak Partili Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Sansür yasa tasarısı öncesinde ABD’li yetkililerle yasayı ve 29. maddeyi görüştüklerini söyledi
İYİ partiden Fındık Fiyatı açıklaması en az fiyat 60 TL olmalı! İYİ partiden Fındık Fiyatı açıklaması en az fiyat 60 TL olmalı!
SADAT önergesine AKP ve MHP’den ret! Erdoğan SADAT ile bağım yok demişti! SADAT önergesine AKP ve MHP’den ret! Erdoğan SADAT ile bağım yok demişti!
CHP’li Özgür Özel: TBMM’de pandemi başından beri L’actone ürünleri kullanılıyor! Ali Osman Akat skandalı! CHP’li Özgür Özel: TBMM’de pandemi başından beri L’actone ürünleri kullanılıyor! Ali Osman Akat skandalı!
Böyle millet vekili olmaz olsun! Tek soru önergesi çözüm sunamayan milletvekillerine maaş verilmesin! Böyle millet vekili olmaz olsun! Tek soru önergesi çözüm sunamayan milletvekillerine maaş verilmesin!
Süleyman Soylu’ya çok sert kara para tepkisi! Süleyman Soylu Hesap Verecek! Süleyman Soylu’ya çok sert kara para tepkisi! Süleyman Soylu Hesap Verecek!
Terörle Mücadele Sırasında Yaralanıp Gazi Sayılmayanlar Derneği ile ilgili açıklama Terörle Mücadele Sırasında Yaralanıp Gazi Sayılmayanlar Derneği ile ilgili açıklama
Fahrettin Altun’un eşi Fatmanur Altun derslere girmiyor iddiası Meclis’e taşındı Fahrettin Altun’un eşi Fatmanur Altun derslere girmiyor iddiası Meclis’e taşındı
Ak Partili Bakan Süleyman Soylu’nun kuzeni 15 TL’lik ürünü, SGK’ya 1000 TL’ye satmış Ak Partili Bakan Süleyman Soylu’nun kuzeni 15 TL’lik ürünü, SGK’ya 1000 TL’ye satmış
Ak Parti Grup Başkanı Bülent Turan Süleyman Soyluya elinde ne varsa ortaya koymalı 10 bin dolarla ilgili! Ak Parti Grup Başkanı Bülent Turan Süleyman Soyluya elinde ne varsa ortaya koymalı 10 bin dolarla ilgili!
Faik Öztrak: Ya Süleyman Soylu İstifa Edecek Yada Meclis Başkanı İstifa Edecek Faik Öztrak: Ya Süleyman Soylu İstifa Edecek Yada Meclis Başkanı İstifa Edecek
Erkan Baş: Vahdettin kaçtı, siz kaçamayacaksınız dedi meclis karıştı! Erkan Baş: Vahdettin kaçtı, siz kaçamayacaksınız dedi meclis karıştı!
Kılıçdaroğlu dahil 10 vekilin fezlekesi TBMM’ye geldi Kılıçdaroğlu dahil 10 vekilin fezlekesi TBMM’ye geldi
Sedef Kabas’tan Mustafa Şentop’un görüntülerini paylaştı Fetöyü öven konuşmaları! Sedef Kabas’tan Mustafa Şentop’un görüntülerini paylaştı Fetöyü öven konuşmaları!
Ömer Faruk Gergerlioğlu TBMM’de gözaltına alındı, sonra serbest bırakıldı! Ömer Faruk Gergerlioğlu TBMM’de gözaltına alındı, sonra serbest bırakıldı!
TBMM’de tansiyon yükseldi ! Süleyman Soylu’dan zehir zemberek açıklamalar…! TBMM’de tansiyon yükseldi ! Süleyman Soylu’dan zehir zemberek açıklamalar…!
CHP’li vekil Murat Bakan’ın 13 şehit isyanı neredeydiniz? Bunun hesabını vereceksiniz! CHP’li vekil Murat Bakan’ın 13 şehit isyanı neredeydiniz? Bunun hesabını vereceksiniz!
Doğu Türkistanlı Uygur Türkü iyi parti meclis kürsüsünde konuştu TRT ve Meclis Tv yayını kesti! Doğu Türkistanlı Uygur Türkü iyi parti meclis kürsüsünde konuştu TRT ve Meclis Tv yayını kesti!
JES raporu: Aydın’da inciri, Manisa’da üzümü bitirdi! JES raporu: Aydın’da inciri, Manisa’da üzümü bitirdi!
Afganistan tezkeresi, TBMM’de… Afganistan tezkeresi, TBMM’de…
TBMM Başkanı Şentop’tan ABD’nin yaptırım kararı ile ilgili açıklama TBMM Başkanı Şentop’tan ABD’nin yaptırım kararı ile ilgili açıklama
AK partili Cengiz Aydoğdu şeriat bizim hukukumuzdur dedi sonra ret etti ben öyle bir şey demedim! AK partili Cengiz Aydoğdu şeriat bizim hukukumuzdur dedi sonra ret etti ben öyle bir şey demedim!
TBMM Başkanı Şentop, GDAÜ PA Daimi Komite Toplantısını gerçekleştirdi TBMM Başkanı Şentop, GDAÜ PA Daimi Komite Toplantısını gerçekleştirdi