Uyanık Elon Musk Bitcoin ve diğer sanal paralardan nasıl gelir elde ettiği ortaya çıktı! | EKONOMİ
DOLAR

32,2678$% 0.08

EURO

34,7495% -0.09

STERLİN

40,4711£% -0.19

GRAM ALTIN

2.401,86%-0,29

ÇEYREK ALTIN

3.931,00%-0,87

a
  • Baykuş Haber
  • EKONOMİ
  • Uyanık Elon Musk Bitcoin ve diğer sanal paralardan nasıl gelir elde ettiği ortaya çıktı!

Uyanık Elon Musk Bitcoin ve diğer sanal paralardan nasıl gelir elde ettiği ortaya çıktı!

Uyanık Elon Musk Bitcoin ve diğer sanal paralardan nasıl gelir elde ettiği ortaya çıktı! Twitter’dan gündemi belirleyen ve Bitcoin’in düşmesine sebep olan Elon Musk’un büyük bir dolandırıcı olma şansı çok yüksek!

Bir çok kişi daha önce yaptığı açıklama ile milyonlarca Bitcoin aldıktan sonra artık araç ve bazı işlerde Bitcoin ile yapılabileceğini açıklamasının ardından Bitcoin piyasası yükselişe geçmiş ve milyonlarca dolar gelir elde eden Elon Musk son yaptığı açıklama ile artık yapmayacağını dile getirerek Bitcoin parasının düşmesine sebep oldu.

Yaptığı son açıklamalar ile Dogecoin uçuşa geçmişti!

Dogecoin sanal parasının artmasına sebep olan Musk için bir çok kişi ise çok uyanık ve zeki ucuza alıp pahalıya ne zaman satacağını biliyor,  belki de gelmiş geçmiş en büyük dolandırıcı olabilir, Açıklamaları ile birlikte piyasaları etkiliyor, şu anda bir soruşturma açılmasa da böyle giderse açılması an meselesi denildiği göze çarpıyor, bir çok ucuz ürünü pahalı fiyatlara satması ile meşhur olan Elon Musk tüm bunları ise sadece Twitter üzerinden yapıyor. Küresel bir dolandırıcı olma ihtimali artan Elon Musk için ilerleyen günlerde neler yaşayacağı ise merak ediliyor.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BMC’de yönetim Tosyalı’ya mı geçiyor iddiası ortalığı karıştırdı!

HIZLI YORUM YAP