Meral Akşener Kütahya'dan Erdoğan'a seslendi milletin adamı sarayda olmaz! | EKONOMİ
DOLAR

32,4508$% -0.12

EURO

34,7489% -0.67

STERLİN

40,5457£% -0.65

GRAM ALTIN

2.435,28%-0,03

ÇEYREK ALTIN

4.042,00%-0,22

a
  • Baykuş Haber
  • EKONOMİ
  • Meral Akşener Kütahya’dan Erdoğan’a seslendi milletin adamı sarayda olmaz!

Meral Akşener Kütahya’dan Erdoğan’a seslendi milletin adamı sarayda olmaz!

İyi parti lideri Meral Akşener Kütahya’da vatandaşın derdini dinledi, bir çok esnafla konuşan öneri ve sikyaetlerini alan  Akşener ve ekibi, sorun yaşayan bir vatandaşın derdini dinlerken şok oldu.

Kendi imkanı ile iş bulan vatandaş akparti üyesi olmadığı için pandemi döneminde yasak olmasına rağmen işten atıldı, işten atılan kişi akparti il ve ilçe başkanıyla görüşmede yaşadığı sorunu anlattı, il ve ilçe başkanının Kendi üyeleri olmadığı için yardım edemeyeceklerini söyledi. 4 aydır işsiz olan vatandaşa Meral Akşener senin yaşadığın sorunu bizzat cumhurbaşkanına ileteceğim bu şekilde olmaz, kimse bu şekilde işten atılamaz dedi, Akşener sözlerine kardeşim yanlış olsada gel bize üye ol sana iş bulalım öyle yardımcı oluruz demeleri bile yanlış hadi kabul edelim ama sırf partine üye olmadığı için kendi imkanıyla iş bulan kişiyi işten atamazsın.

Birçok sorunu dinleyen Akşener Erdoğan’a eskiden milletin adamı olarak buralarda halkın derdini dinlerdin, şimdi bu halkı duymuyorsun sarayda milletin adamı olunmaz dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Mujdelerin açılışı artık Berat Albayrak imzası taşıyor

HIZLI YORUM YAP