Mujdelerin açılışı artık Berat Albayrak imzası taşıyor | EKONOMİ
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Mujdelerin açılışı artık Berat Albayrak imzası taşıyor

Ekonomi bakanı Berat Albayrak artık sahalarda tıpkı eskisi gibi, Cumhurbaşkanı Erdoğan tüm önemli toplantı ve açılışlarda Berat beyi yanından asla ayırmıyor. Durum böyle olunca akparti tabanında olan bir kaç kişi bir hayale kapılmış öncesinde ama Erdoğan’ın duruşu ve Berat beye sahip çıkışı onları şoka soktu.

Tüm önemli açılışları Berat bey yapacak!

Albayrak için eleştiri yapan. Akparti tabanında bazı hayalperest gruplar yine şoka uğruyor, Erdoğan’ın her an yanında olan Berat Albayrak büyüdükçe birileri onun büyümesini kıskanıyor.

Hepsinin hedefi Albayrak ne yaptı bu Albayrak! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın her dediğini yaptığı için bu eleştiri okları ama Erdoğan ok yaydan çıktı dediğin günü Albayrak mujdelere hazır olun diyorsa bilinki yine büyük bir görev üstlenecek, şuradan belirteyim AKParti içinde o başkan olacak , bu başkan olacak hayalinden vaz geçin, açıkça diyorum ki hesabınız bu partiye işlemez, Erdoğan’ın yerine kimin geleceği belli, hayali olanlar ve çıkarı için partide duran fırsatçılara Erdoğan’in müsade etmesi söz konusu değil.

Partisini satan, zora gelince istifa eden, kaçmaya çalışan başkan olamaz. Yarın ne getirir bilinmez ama genç dinamik ve vizyon sahibi Erdoğan’ın yanında taş gibi duran başka bir vekil ve bakan yok.

Yani ekonomi başındaki tek kişi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dan başkası değildir.

Ersoy.k

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İBB ücretsiz 8 ilçeden yol yapımına başladı, pelikancı medya çıldırdı

HIZLI YORUM YAP