Lüks Arabalar Üzerinden Bankalara Büyük Vurgun | EKONOMİ
DOLAR

32,3966$% -0.1

EURO

34,6596% -0.48

STERLİN

40,5682£% -0.66

GRAM ALTIN

2.391,55%-1,77

ÇEYREK ALTIN

3.923,00%-1,79

a

Lüks Arabalar Üzerinden Bankalara Büyük Vurgun

Lüks Arabalar Üzerinden Bankalara Büyük Vurgun! Biliyorsunuz daha önce Lüks arabaları kullanarak bir uyuşturucu sevkiyatı yapıldığını anlatmıştım. Bu devlet düşmanlarının lüks arabaları kullandıkları ses getirmiş olmalı ki farklı bir konuya ulaştım.

Nasıl Yapılıyor?

https://www.youtube.com/watch?v=KWeTFO3KlF4

Lüks bir araba almak isteyen kişi teminat göstererek örnek olarak 500 bin Türk lirasını bankaya verir geri kalanı içinde kredi çeker buda yaklaşık 3 milyon diyelim, ödeme günü kişide ortadan kaybolur, araca haciz konur!!!

Fakat işler öyle gitmiyor, yukarıda olan 500 bini veren ‘de çetenin başında olan oto galeri sahipleri veya ortaklarıdır, 500 bin ver 2,5 milyonu kap.. Yada daha fazlası.

Peki dolandırıcılık bunun neresinde?

Bankanın haciz koyduğu araç ise parçalanış oluyor. Banka’ya büyük bir tezgâh kuruluyor. Peki bankanın uğradığı zarar neticesinde bankanın zarara uğratılması söz konusu olduğu gibi, parçaların ise lüks araç sahiplerinin ortağı olduğu firmalarda satılması söz konusu, dolayısı ile büyük bir vurgun söz konusu.

 

En basit dille banka nasıl dolandırılır anlatmaya çalıştım. Tabii bundan sadece içişleri bakanlığı sorumlu değil, MİT, Jandarma, Emniyet tüm birimler sorumlu, fakat bu zaman kadar böyle bir haber çıkmaması aklıma farklı şeyler getiriyor benim, acaba bir el bunlara göz mü yumuyor? Burada Emniyet ekiplerinden saklanan bir durum mu var?

Bekleyip göreceğiz..

Ersoy K

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan son dakika flaş doğal gaz açıklaması

HIZLI YORUM YAP