Lüks arabalar içinde uyuşturucu taşındı mı? | GÜNDEM
DOLAR

32,4003$% 0.12

EURO

34,7984% 0

STERLİN

40,7252£% 0.31

GRAM ALTIN

2.395,91%-0,03

ÇEYREK ALTIN

3.935,00%-0,20

a

Lüks arabalar içinde uyuşturucu taşındı mı?

Lüks arabalar içinde uyuşturucu taşındı mı? Türkiye’de bir çok mafya pisliği yani mafya artığı belirli bir güç içinde çırpınışını izliyoruz, Bir çok kişisin veya şahsın ise ki bunu ilerleyen zamanlarda daha net göreceğiz ki, lüks arabalar içinde uyuşturucu, kokain taşındığını gördük, hatta bunu yapanlar serbest bırakıldı, kim veya kimler serbest bıraktı elbette bunlar cevap bulacak.

Özellikle polisten kaçmak için ve uyuşturucuyu rahat taşımak için lüks arabalar kiralandığını Süleyman soylunun operasyonu içinde gördük, görmeye ‘de devam edeceğiz, Ama bir şekilde kirli eller bunları bir şekilde dışarı çıkarıyor, duyduğuma göre bu kirli ellere yakın zamanda bir operasyon daha yapılacak!

Neden?

Çünkü bir çok kişi yüce Türk devletine yani Türkiye Cumhuriyetine kafa tutar gibi gençleri zehirlerken bize bir şey olmaz diyor!

Kim diyor

  • o medya içinde dolaşıp iş adamları ile resimler çektirenler
  • Kimler mi her yerde reklamı olanlar
  • Kim mi O pis şantajları ile haber sildirenler
  • Kim mi Belirli güçleri arkasına alanlar
  • Kim mi Türkiye cumhuriyeti Cumhurbaşkanını  hedef alanlar
  • Kim mi siyasi güçlerin ardına sığınıp iş yapanlar

Ben bu konuda iç işleri bakanı Süleyman Soylunun yeniden bir operasyon yapmasını bekliyorum şu lüks araba sahipleri, kiralayan kişilere hatta daha derini Lüks araba satan galeri sahiplerine..

Bugün Süleyman Soylu gider başkası gelir onunda bunu yapması gerekiyor.

Ama şu resmi net görüyorum, bu ülkede kirli eller ellerini arkaya bağlayarak, tehdit ve şantaj ile uyuşturucu taşımaya devam ediyor, bu şebekenin her yerde adamı var, bu şebekenin her yetki sahibi ile işi var, eli var ayağı var.

Uyuşturucu ile mücadele devam edecek, uyuşturucu satan, sattıran gençleri zehirleyen o mafya artıkları bu ülkenin namuslu savcılarının karşısına çıkacak, o pislik sümüklü adamlar şebekleri ile tehdit ettikleri savcı ve hakimlerle tehdit ettikleri o kişilerin yüzüne bakamaz hale gelip bu devlete hesap verecek.

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Alaattin Çakıcı danışmanı Gazeteci Ferhat Aydoğan aracılığı ile kamuoyuna çok önemli açıklamalarda bulundu

HIZLI YORUM YAP