Alaattin Çakıcı danışmanı Gazeteci Ferhat Aydoğan aracılığı ile kamuoyuna çok önemli açıklamalarda bulundu | GÜNDEM
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Alaattin Çakıcı danışmanı Gazeteci Ferhat Aydoğan aracılığı ile kamuoyuna çok önemli açıklamalarda bulundu

Alaattin Çakıcı danışmanı Gazeteci Ferhat Aydoğan aracılığı ile kamuoyuna çok önemli açıklamalarda bulundu

Alaattin Çakıcı danışmanı Gazeteci Ferhat Aydoğan aracılığı ile kamuoyuna çok önemli açıklamalarda bulundu. Alaattin Çakıcı’nın danışmanı olan Ferhan Aydoğan aracılığı ile açıklamalarda bulundu

UZUN SÜREDİR DEVLET BAHÇELİ YIPRATILMAK İSTENMEKTEDİR!

Devlet Bahçeli’de herkes gibi 2023 yılını beklemektedir. Yasadışı pisliğe bulaşmış kişilerin devletin içinde olan bu pislikleri devletimiz temizleyecektir, AHÇELİ ‘yi , sayın devlet başkanını mafyayı özel afla çıkardı diye ibare kullanmayın. Af çıkmasa bile 8 ay sonra tahliye olacaktım. Ama size yolu gösteriyorum. Aftan evvel devam eden mahkemelerim var. Hızlandırın. Onursuz dışarıda özgür kalacaksam, adam gibi hapishaneye dönmeyi tercih ederim. Aziz Türk milletine, sayın devlet başkanımıza , benden dolayı sürekli suçlanan Milliyetçi hareket partisi genel başkanı değerli ağabeyim Devlet Bahçeliye saygılarımla arz ederim.

 

Alaattin çakıcının açıklamaları geniş yer bulurken, devlet içinde mafya ve farklı guruplarla iş birliği yapanların temizleneceği bilgisi veren Çakıcının açıklamaları geniş yer buldu.

Reis Çakıcının özellikle Terör ile mücadele konusunda açıklamlaarı ve devleti yıpratmak isteyenlerin varlığını işaret ederek temizleneceği sinyali verdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ethem Sancak kaçıyor! CHP’li vekil Altay Tankı projesinden Katarlı ortakların çıkaralım gelin hep birlikte biz üretelim!

HIZLI YORUM YAP