Ethem Sancak kaçıyor! CHP'li vekil Altay Tankı projesinden Katarlı ortakların çıkaralım gelin hep birlikte biz üretelim! | GÜNDEM
DOLAR

32,3720$% 0.15

EURO

34,9739% -0.3

STERLİN

40,9565£% 0.16

GRAM ALTIN

2.324,09%0,21

ÇEYREK ALTIN

3.963,00%-0,72

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Ethem Sancak kaçıyor! CHP’li vekil Altay Tankı projesinden Katarlı ortakların çıkaralım gelin hep birlikte biz üretelim!

Ethem Sancak kaçıyor! CHP’li vekil Altay Tankı projesinden Katarlı ortakların çıkaralım gelin hep birlikte biz üretelim!

Ethem Sancak kaçıyor! CHP’li vekil Altay Tankı projesinden Katarlı ortakların çıkaralım gelin hep birlikte biz üretelim! CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç iktidara seslendi ve Tank için birlikte üretelim mesajı verdi, Ethem SANCASK 29 AYDIR bir tank dahi üretemedi!

  • Yüzde 49,9’luk hissesi Katar ordusuna ait olan savunma sanayi şirketi BMC’de çoğunluk hissesinin Tosyalı Holding’e geçeceği iddia ediliyor. 

Özkoç’un çağrısı şöyle:

“Türk-Katar ortak girişimi BMC şirketinin Türk hisselerinin çoğunluğunun çelik üreticisi Tosyalı Holding’e satışı konuşuluyor. Devletin bütün imkânlarını, teşviklerini kullanarak, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin fabrikasını ele geçiren Ethem Sancak, 29 aydır Altay tankını üretemedi. Şimdi her şeyi bırakmış kaçıyor. Ethem Sancak’a siper olan, onun yalanlarına ortak olan devlet yöneticilerini Allah’a havale ediyorum. 29 aylık süreçte kaybeden ülke ekonomimiz oldu. Önemli operasyonlara imza atan TSK’nın tank ihtiyacı karşılanamadı. BMC’nin ortaklığı Tosyalı Holding’e geçerken devlet yöneticilerine bir uyarıda daha bulunmak istiyorum. Gelin, Altay Tankı projesinden Katarlı ortakları çıkaralım. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Tank Palet fabrikasında yerli ve milli sermayeyle bu tankı kendimiz üretelim”

Konuyla ilgili olarak meclis içinde konuşma yapılması gündemde sıcaklığı korurken vakti gelmesine rağmen bir tank dahi üretemeyen ve başarısız bir görüntü veren Ethem SANCAK için kaçacak iddiaları ise gündeme bomba gibi düştü.

Söz verdiği tarihten aylar geçmesine rağmen yerli tank ne katarlılar nede Ethem Sancak tarafından üretilemedi!

Büyük Umutlarla TSK içinde olan projeleri alan Ethem Sancak Katarlı ortakları iel birlikte kameralar önünde üretimi yapıyoruz dediği tankın ortada olmadığı iddia edildi, tank için belirlenen süre ise çoktan geçmiş durumda!

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Süleyman Soylu Sedat Peker’e yanıt verdi: tüm suç unsurları ile mücadelemiz kökünü kazıyana kadar devam edecek

HIZLI YORUM YAP