İstanbul ve Ankara İçin Yeni Trafik Tedbirleri: Kamyon, Çekici ve Tanker Araçlarına Kısıtlama | GÜNDEM
DOLAR

32,4978$% 0.12

EURO

35,0874% 0.49

STERLİN

40,9682£% 0.72

GRAM ALTIN

2.442,48%0,17

ÇEYREK ALTIN

3.974,00%-1,26

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • İstanbul ve Ankara İçin Yeni Trafik Tedbirleri: Kamyon, Çekici ve Tanker Araçlarına Kısıtlama

İstanbul ve Ankara İçin Yeni Trafik Tedbirleri: Kamyon, Çekici ve Tanker Araçlarına Kısıtlama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatili dönüşünde İstanbul ve Ankara illerindeki trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla yeni tedbirlerin alındığını açıkladı. Buna göre, kamyon, çekici ve tanker gibi araçlar için belirlenen bir süre boyunca İstanbul ve Ankara istikametine seyahat izni verilmeyecek.

Bakan Yerlikaya, bayram namazının ardından memleketi Konya’da açıklamalarda bulundu. Gazze’deki zulme maruz kalan kardeşlerin dualarının kabul olması temennisinde bulunan Bakan, ardından trafik konusundaki önlemleri duyurdu.

İstanbul ve Ankara’daki trafik yoğunluğunu azaltmak için pazar günü saat 05.00 ile pazartesi günü saat 05.00 arasında kamyon, tanker ve çekicilerin trafiğe çıkışının kısıtlanacağını belirtti. Böylece, bayram tatili dönüşünde oluşabilecek trafik sıkışıklığının önüne geçilmesi amaçlanıyor.

Bakan Yerlikaya, vatandaşların güvenli ve huzurlu bir şekilde seyahat etmeleri için trafik kurallarına uymaları gerektiğini vurguladı. Son güne denk gelen bu kısıtlamanın, vatandaşların sağlıkla ve belasız bir şekilde memleketlerine dönmelerini sağlamak amacıyla alındığını ifade etti.

Bu yeni tedbirlerle birlikte, İstanbul ve Ankara gibi yoğun trafiğe sahip illerdeki bayram tatili dönüşlerinde oluşabilecek sıkışıklığın önlenmesi hedefleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bayram Sabahı Sultanahmet Meydanı: Plansız Dış Göç Tartışma Konusu Oldu, Afgan, Suriyeli ne ararsan doldular!

HIZLI YORUM YAP