Azerbaycan Manatı ne kadar yobaz kardeşim? Nasıl dış güç bu? | EKONOMİ
DOLAR

32,5651$% 0.23

EURO

34,9834% 0.02

STERLİN

40,7861£% -0.04

GRAM ALTIN

2.448,05%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.065,00%0,15

a

Azerbaycan Manatı ne kadar yobaz kardeşim? Nasıl dış güç bu?

Azerbaycan Manatı ne kadar yobaz kardeşim? Nasıl dış güç bu? gülelim biraz, bakın sizlere şimdi bir algıdan bahsedeceğim Unutmayın TV kanalları sizleri cahil yapmak için yarışır, Her TV kanalı diğerinin kopyası algı ürünüdür. Unutmayın bu sözümü.

Şimdi bir takım kişilerin dolar ve Euro’ya karşı dış güçlerin oyunu dediği, hatta bazı yobazların ‘da paranın arkasında şu aileler var, şu ülke var dediğini hatta biraz daha ilerleteyim bu yobazlar yani radikal islamı savunan ki ilamla alakası olmayan uyduruk tarikat ve cemaatlere bağlı kalanlar trump var, biden var dediğini biliyorsunuz değil mi ha şimdi zurnanın zırt dediği yerdeyiz!

Bakın Kardeş Azerbaycan parası ne kadar değerli..

dış güçlerin parası

2012yılından itibaren aldım bu veri sizlerde alabilirsiniz Tarih bugün 26.07.2021 gördüğünüz üzere Kardeşimiz o savaşlarda yumrukları meşhur olan capsi yapılan adamın ülkesi bizimde canımız, kardeşimiz olan Azerbaycan parası ne kadar ülkemiz ‘de..

El vicdan..

Her zaman derim paranın dini, imanı yoktur, piyasanın duygusu yoktur, Aklı vardır..

Bakın daha güzel bir veri daha sunayım size dış güçlerle alakalı aklınız biraz çalışması için..

azerbeycan euro

Nasıl dış güçler ama..

Şimdi sormak lazım bu dış güçler kardeşimize fazla dokunmamış, hatta kardeşimiz bize biraz değil baya bir dokunmuş,

Nasıl acıdı mı..

Neyani Azerbeycan Manatı ile maaş alıyorsunuz diye sakın sormayın bana, ülkemizin derhal adalet ve hukuk sistemini yenilemesi ve bağımsız iktidara yanaşmayan, hatta adaleti sağlayacak görevlilere ihtiyacı var, yarın bunun acısını hepinize çekersiniz.

Bakın, komşu ülkelerinize artık savaşlar topla tüfekle değil ekonomi ile savaşıyor, Türkiye güçsüz değil, her mevsimin yaşandığı, tarımın bol olduğu ülkeydi, şimdi bakın su kaynaklarımız dahi tecrübesiz yöneticiler tarafından talan edildi, yatırımcılar kaçıyor..

Akıllı olun yarın hesaba geçileceğiz

Babakuş

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Fındık Fiyatları Çiftçinin canını sıkıyor! Bizi Dış ülkelerin firmalarına emanet etmeyin!

HIZLI YORUM YAP