Euro | Baykuş Haber
DOLAR

32,5401$% 0.16

EURO

34,7519% 0.02

STERLİN

40,7628£% 0.04

GRAM ALTIN

2.488,76%0,20

ÇEYREK ALTIN

4.251,00%0,09

a

Euro Haberleri

Almanlar işçi arıyor: 778 bin Türk’e yılda 50 bin euro maaşla iş hazır Almanlar işçi arıyor: 778 bin Türk’e yılda 50 bin euro maaşla iş hazır
AB’den Türkiye’ye 1 milyar euro deprem yardımı AB’den Türkiye’ye 1 milyar euro deprem yardımı
Euro 19 TL oldu. Erdoğan ve Bahçeli Konuyla ilgili açıklama yapacak mı? Euro 19 TL oldu. Erdoğan ve Bahçeli Konuyla ilgili açıklama yapacak mı?
31 Ekim 2022 Döviz Kuru – Euro, dolar, sterlin, gram, çeyrek, yarım altın kaç TL? 31 Ekim 2022 Döviz Kuru – Euro, dolar, sterlin, gram, çeyrek, yarım altın kaç TL?
Dolar ne kadar oldu? | 24 Eylül 2022 Döviz Kuru – Euro, dolar, sterlin, gram, çeyrek, yarım altın kaç TL? Dolar ne kadar oldu? | 24 Eylül 2022 Döviz Kuru – Euro, dolar, sterlin, gram, çeyrek, yarım altın kaç TL?
Ak Parti ve MHP sabır istemişti, Dolar ve Euro 17,5 seviyesini geçti Ak Parti ve MHP sabır istemişti, Dolar ve Euro 17,5 seviyesini geçti
Midyeci Ahmet’te çalışanların maaşı 712 Euro! Midyeci Ahmet’te çalışanların maaşı 712 Euro!
Dolar 16 TL’yi Euro 17’TL’yi geçti Ak Parti ve MHP’de çıt yok! Dolar 16 TL’yi Euro 17’TL’yi geçti Ak Parti ve MHP’de çıt yok!
Dolar/TL ne kadar oldu? (5 Mart 2022) Dolar/TL ne kadar oldu? (5 Mart 2022)
Fed Kararı sonrası döviz, dolar, Euro çıkışa geçebilir! Fed Kararı sonrası döviz, dolar, Euro çıkışa geçebilir!
Dolar, 13 lirayı aştı Euro ise aynı saatlerde 15 liranın üzerine çıktı Dolar, 13 lirayı aştı Euro ise aynı saatlerde 15 liranın üzerine çıktı
Döviz’de artış devam ediyor! Dolar 12 TL’yi geçti Ak parti ve MHP suskun! Döviz’de artış devam ediyor! Dolar 12 TL’yi geçti Ak parti ve MHP suskun!
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuştu Vatandaş dolar satmaya değil almaya koştu Cumhurbaşkanı Erdoğan konuştu Vatandaş dolar satmaya değil almaya koştu
CHP’den ‘dolar-euro- faiz’ açıklaması: Parası olmayanlar, parası olanların faizini ödeyecekler CHP’den ‘dolar-euro- faiz’ açıklaması: Parası olmayanlar, parası olanların faizini ödeyecekler
Eski MB Başkanı Durmuş Yılmaz’dan dolardaki hızlı düşüşe İlk yorum: Zımni bir faiz artırımı yapıldı Eski MB Başkanı Durmuş Yılmaz’dan dolardaki hızlı düşüşe İlk yorum: Zımni bir faiz artırımı yapıldı
Merkez Bankası dolara müdahale etti, döviz yeniden hareketlendi! Merkez Bankası dolara müdahale etti, döviz yeniden hareketlendi!
Dolar krizi patlak verdi, muhalefet harekete geçiyor, Genel grev gelebilir! Dolar krizi patlak verdi, muhalefet harekete geçiyor, Genel grev gelebilir!
Dolar, Euro rekor kırıyor, Kahve fiyatları zirve yaptı! Altın rekor kırdı! Dolar, Euro rekor kırıyor, Kahve fiyatları zirve yaptı! Altın rekor kırdı!
Dolar EURO’yu geçebilir mi? Dolar EURO’yu geçebilir mi?
Rekor üstüne rekor: Dolar 10 TL’ye yürüyor, Ak Parti ve MHP yabancı paraların artışına engel olamıyor! Rekor üstüne rekor: Dolar 10 TL’ye yürüyor, Ak Parti ve MHP yabancı paraların artışına engel olamıyor!
Dolar kurunun rekor kırmasının ardından benzine 44 kuruşluk zam kararı alındı! Zamlar durmuyor! Dolar kurunun rekor kırmasının ardından benzine 44 kuruşluk zam kararı alındı! Zamlar durmuyor!
Merkez Bankası’nın ‘faiz’ kararının ardından dolar ve avro fırladı, Erdoğan yükselişi durduramıyor! Merkez Bankası’nın ‘faiz’ kararının ardından dolar ve avro fırladı, Erdoğan yükselişi durduramıyor!
TL’nin değer kaybı yabancıya yaradı: Türkiye’de haksız yere vatandaşlık veriliyor! TL’nin değer kaybı yabancıya yaradı: Türkiye’de haksız yere vatandaşlık veriliyor!
Devletin Kurumlarında Fetö ile bağlantılı olan kişiler çalışmaya devam mı ediyor? Devletin Kurumlarında Fetö ile bağlantılı olan kişiler çalışmaya devam mı ediyor?
Euro Bölgesi’nde işsizlik geriledi 7,5 seviyesine indi! Euro Bölgesi’nde işsizlik geriledi 7,5 seviyesine indi!
Azerbaycan Manatı ne kadar yobaz kardeşim? Nasıl dış güç bu? Azerbaycan Manatı ne kadar yobaz kardeşim? Nasıl dış güç bu?
Kemal Kılıçdaroğlu: Erdoğan’a Misak-ı Milli kim sen kim? Kemal Kılıçdaroğlu: Erdoğan’a Misak-ı Milli kim sen kim?
Dolar/TL’de tarihi seviye ulaştı! Dolar 8,60 TL Dolar/TL’de tarihi seviye ulaştı! Dolar 8,60 TL
Enflasyon istatistik rakamları duyruldu! Doların son durumu Enflasyon istatistik rakamları duyruldu! Doların son durumu