Ak Parti'den LPG'ye yarın geceden itibaren geçerli olmak üzere 71 kuruş zam kararı alındı! | EKONOMİ
DOLAR

32,5591$% 0.12

EURO

35,0126% -0.11

STERLİN

40,8627£% -0.17

GRAM ALTIN

2.434,85%-0,04

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%-0,10

a
  • Baykuş Haber
  • EKONOMİ
  • Ak Parti’den LPG’ye yarın geceden itibaren geçerli olmak üzere 71 kuruş zam kararı alındı!

Ak Parti’den LPG’ye yarın geceden itibaren geçerli olmak üzere 71 kuruş zam kararı alındı!

Ak Parti’den LPG’ye yarın geceden itibaren geçerli olmak üzere 71 kuruş zam kararı alındı! CHP sözcüsü Faik Öztrak ise sosyal medya hesabından Ak partiyi eleştirdi ve şu açıklamayı yaptı! Öztrak Zamların sebebi Ak parti ce Cumhur ittifakına yüklendi..

Ak parti zamanı türkiye

Enerji zamları sağanak olup yağmaya başladı. Benzinin pompa fiyatına 29 kuruş, LPG’ye 71 kuruş zam yapıldı. Elektrik zammının eli kulağında. Beceriksiz Erdoğan Şahsım Hükümeti yaklaşan kışı şimdiden kara kış yaptı.

Akaryakıt sektörü kaynaklarının sozcu.com.tr’ye aktardığı bilgiye göre LPG’ye yarın geceden itibaren geçerli olacak şekilde 71 kuruş zam kararı alındı.  Yapılacak bu zamla birlikte İstanbul, İzmir ve Ankara’da LPG’nin litresi 6 liraya dayanacak.

Zam pompa fiyatına da yansıyacak.

Yakıtlara gelen zamlar normalde EŞEL Mobil sistemi nedeniyle ÖTV’den karşılandığı için pompa fiyatına yansımıyordu ancak LPG’den alınan ÖTV, son gelen zamlar nedeniyle sıfırlandığı için son zam pompa fiyatlarına da yansıyacak.

BENZİNE DE ZAM GELMİŞTİ

Dün gece de Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası’nın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuruda benzine 29 kuruş zam yapılmış, bu zam EŞEL MOBİL Sistemi gereği ÖTV’den karşılandığı için pompa fiyatına yansımamıştı.

Kaynak: Cumhuriyet

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ahmet Akın: Elektrik fiyatlarına yüzde 15 zam yapılmış!

HIZLI YORUM YAP