Zam | Baykuş Haber
DOLAR

32,6026$% 0.26

EURO

34,7861% 0.34

STERLİN

40,3199£% 0.39

GRAM ALTIN

2.409,43%-0,94

ÇEYREK ALTIN

4.069,00%-2,03

a

Zam Haberleri

AKP’li belediyeden son 4 ayda suya ikinci zam AKP’li belediyeden son 4 ayda suya ikinci zam
Erdoğan: Asgari ücrete temmuz ayında ek zam yapılacak Erdoğan: Asgari ücrete temmuz ayında ek zam yapılacak
Zimbabve’de kamu çalışanlarına yüzde 100 zam yapıldı Zimbabve’de kamu çalışanlarına yüzde 100 zam yapıldı
Benzine 1 lira 25 kuruş zam geldi Benzine 1 lira 25 kuruş zam geldi
Bira zammı %35 Zam Bira zammı %35 Zam
2023 Memur maaşları ne oldu? 2023 Memur maaşları ne oldu?
2023 emekli maaşı ne kadar? 2023 emekli maaşı ne kadar?
İstanbul’da ekmek 7.5 TL olur mu? İstanbul’da ekmek 7.5 TL olur mu?
Erol Dündar duyurdu: Alkollü içeceklere ÖTV zammı geliyor Erol Dündar duyurdu: Alkollü içeceklere ÖTV zammı geliyor
CHP’li İstanbul yönetiminde bir zam daha! Suya yüzde 40,38 zam yapıldı… CHP’li İstanbul yönetiminde bir zam daha! Suya yüzde 40,38 zam yapıldı…
Samsun ve Bilecik’te Ekmeğe zam geldi, Diyanet Fiyatları Allah belirliyor demişti! Samsun ve Bilecik’te Ekmeğe zam geldi, Diyanet Fiyatları Allah belirliyor demişti!
ENAG: Haziran ayı enflasyon verileri enflasyon yüzde 175.55 ENAG: Haziran ayı enflasyon verileri enflasyon yüzde 175.55
Asgari ücrete zam gelmeden, Sigaraya zam geldi! Asgari ücrete zam gelmeden, Sigaraya zam geldi!
Behzat Uygur’dan dikkat çeken video, Görevimiz %67 Behzat Uygur’dan dikkat çeken video, Görevimiz %67
Temmuz emekli zam oranı belli oldu mu, Temmuz Emekli maaşı kaç lira olacak? Temmuz emekli zam oranı belli oldu mu, Temmuz Emekli maaşı kaç lira olacak?
Şekere Zam Geldi mi? Şekere yüzde 67 zam Şekere Zam Geldi mi? Şekere yüzde 67 zam
Partizanlık, Bir siyasi liderin her dediğine evet demenin acı kayıpları! Partizanlık, Bir siyasi liderin her dediğine evet demenin acı kayıpları!
İstanbul’da Ekmek Kaç TL oldu? İstanbul’da Ekmek 5 TL! İstanbul’da Ekmek Kaç TL oldu? İstanbul’da Ekmek 5 TL!
Dev zam: Galata Kulesine giriş 175 TL oldu Dev zam: Galata Kulesine giriş 175 TL oldu
Motorin 30 lirayı geçiyor! Motorin 30 lirayı geçiyor!
Motorine büyük zam geldi: Motorin 1 lira 27 kuruş zamlanacak! Depoları hemen doldurun! Motorine büyük zam geldi: Motorin 1 lira 27 kuruş zamlanacak! Depoları hemen doldurun!
Son 6 ayda 4.kez zamlandı! Yüksek hızlı tren biletlerine yüzde 30’luk zam yapıldı, zamlar durmuyor! Son 6 ayda 4.kez zamlandı! Yüksek hızlı tren biletlerine yüzde 30’luk zam yapıldı, zamlar durmuyor!
Depoları doldurun, LPG’ye zam geliyor! Depoları doldurun, LPG’ye zam geliyor!
2022 Temmuz asgari ücrete ara zam var mı? Asgari ücrete zam gelecek mi? 2022 Temmuz asgari ücrete ara zam var mı? Asgari ücrete zam gelecek mi?
Benzin ve motorine bir zam daha yolda! Ak Parti ve MHP’nin zamları bitmiyor! Benzin ve motorine bir zam daha yolda! Ak Parti ve MHP’nin zamları bitmiyor!
Sigaraya zam geldi mi? Mayıs 2022 güncel sigara fiyatları ne kadar oldu? 3. kez zam geldi! Sigaraya zam geldi mi? Mayıs 2022 güncel sigara fiyatları ne kadar oldu? 3. kez zam geldi!
Benzine 1 lira 3 kuruşluk bir zam daha bekleniyor! Benzine 1 lira 3 kuruşluk bir zam daha bekleniyor!
LPG’ye 40 kuruş, benzine 1,68 TL zam Deposu dolu olanlara müjde! LPG’ye 40 kuruş, benzine 1,68 TL zam Deposu dolu olanlara müjde!
Benzine zam geliyor! Zam yağmuru durmuyor! Benzine zam geliyor! Zam yağmuru durmuyor!
Süte bir zam daha geldi ” Ak Parti ve MHP Zamları Durduramıyor “ Süte bir zam daha geldi ” Ak Parti ve MHP Zamları Durduramıyor “
Viski, cin, votka, rom, şarap, likör, şampanya ve konyaka zam geldi! Alkole zam! Viski, cin, votka, rom, şarap, likör, şampanya ve konyaka zam geldi! Alkole zam!
Kılıçdaroğlu haklı çıktı, Anketler açıklandı! Kılıçdaroğlu haklı çıktı, Anketler açıklandı!
Ak Parti zamanı dilim karpuz! Millet karpuz alamıyor! Ak Parti zamanı dilim karpuz! Millet karpuz alamıyor!
Dünya basını Kılıçdaroğlu’nu konuşuyor, Dünya elektrik kesintisini konuşuyor! Dünya basını Kılıçdaroğlu’nu konuşuyor, Dünya elektrik kesintisini konuşuyor!
2 Nisan sigara zammı! Sigara içmekte artık lüks! 2 Nisan sigara zammı! Sigara içmekte artık lüks!
Doğalgaza dev zam geldi! Minimum yüzde 35! Doğalgaza dev zam geldi! Minimum yüzde 35!
Ak Partili Yunus Kılıç Şeker zammının sorumlusu CHP dedi! Ak Partili Yunus Kılıç Şeker zammının sorumlusu CHP dedi!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan asgari ücrete ikinci zam açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan asgari ücrete ikinci zam açıklaması!
Ak Partinin Abisi Bülent Arınç: Evliya Çelebi bu günleri görseydi adam kahrından ölecekti! Ekonomi eleştirisi! Ak Partinin Abisi Bülent Arınç: Evliya Çelebi bu günleri görseydi adam kahrından ölecekti! Ekonomi eleştirisi!
MHP Lideri Devlet Bahçeli Barajı Geçemezse ne yapacak! Kılıçdaroğlu açıkladı! MHP Lideri Devlet Bahçeli Barajı Geçemezse ne yapacak! Kılıçdaroğlu açıkladı!
Zam devam ediyor! Şeker fiyatları 290 liradan 700 liraya çıktı Zam devam ediyor! Şeker fiyatları 290 liradan 700 liraya çıktı
Et ve Süt Kurumu, kırmızı ete yüzde 48 zam yaptı! 56 TL’den 83 TL’ye, bir kilo kuşbaşı 62 TL’den 92 TL’ye yükseldi Et ve Süt Kurumu, kırmızı ete yüzde 48 zam yaptı! 56 TL’den 83 TL’ye, bir kilo kuşbaşı 62 TL’den 92 TL’ye yükseldi
Başkan Ekrem İmamoğlu’ndan yüzde 54 zam, İşçileri sevindirdi! Ak Parti ve MHP’nin ayarını bozdu! Başkan Ekrem İmamoğlu’ndan yüzde 54 zam, İşçileri sevindirdi! Ak Parti ve MHP’nin ayarını bozdu!
İşte Yağ baronları! Bu firmalara dikkat, ABD ve Suudi firmaları! İşte Yağ baronları! Bu firmalara dikkat, ABD ve Suudi firmaları!
Benzin ve motorine bu gece de zam geliyor, Motorine 2 lira 25 kuruş, benzine 79 kuruş zam bekleniyor Benzin ve motorine bu gece de zam geliyor, Motorine 2 lira 25 kuruş, benzine 79 kuruş zam bekleniyor
Durmak yok zamma devam LPG’ye de 46 kuruş zam geliyor! Durmak yok zamma devam LPG’ye de 46 kuruş zam geliyor!
İzmir’de Akaryakıt zammı protestosu Hükumet istifa sesleri! İzmir’de Akaryakıt zammı protestosu Hükumet istifa sesleri!
Benzin ve motorine büyük zam kapıda benzine 1 lira 7 kuruş, motorine ise 1 lira 59 kuruş zam gelecek Benzin ve motorine büyük zam kapıda benzine 1 lira 7 kuruş, motorine ise 1 lira 59 kuruş zam gelecek
Motorine 2.34 kuruş, benzine de 1.12 zam geliyor! Motorine 2.34 kuruş, benzine de 1.12 zam geliyor!
Benzin ve motorine yine zam geldi, motorine 1 lira 33 kuruş, benzine 53 kuruş Benzin ve motorine yine zam geldi, motorine 1 lira 33 kuruş, benzine 53 kuruş
Benzine 88 kuruş, motorine 1 lira 51 kuruş zam daha geldi Benzine 88 kuruş, motorine 1 lira 51 kuruş zam daha geldi
LPG’ye bu gece yarısı da büyük zam geliyor 60 kuruş! LPG’ye bu gece yarısı da büyük zam geliyor 60 kuruş!
Kemal Kılıçdaroğlu: Erdoğan imzaladığı zamları geri çekinceye kadar ben hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim Kemal Kılıçdaroğlu: Erdoğan imzaladığı zamları geri çekinceye kadar ben hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim
Motorine zam geldi. Zam, pompaya 80 kuruş olarak yansıyacak. Zam gece yarısı devreye giriyor! Motorine zam geldi. Zam, pompaya 80 kuruş olarak yansıyacak. Zam gece yarısı devreye giriyor!
İstanbul’da Halk Ekmek büfesine saldırı: Camları kırdı, ekmekleri çöpe attı, fırıncılar aç mı kalsın! İstanbul’da Halk Ekmek büfesine saldırı: Camları kırdı, ekmekleri çöpe attı, fırıncılar aç mı kalsın!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zamlar en alt seviyede yapıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zamlar en alt seviyede yapıldı
İstanbul Ekmek’e zam geldi 250 gr Ekmek 3 TL Oldu İstanbul Ekmek’e zam geldi 250 gr Ekmek 3 TL Oldu
2022 yılında LPG’ye bir zam daha geldi bu 3. zam oldu! 2022 yılında LPG’ye bir zam daha geldi bu 3. zam oldu!
Ocak zam ‘mı Aralıkta uygulanmış! Eklektikte vatandaşa şok! Ocak zam ‘mı Aralıkta uygulanmış! Eklektikte vatandaşa şok!
2022 Yılında İkinci Kez Benzine ve motorine zam geldi! Ak parti ve MHP’nin zam yağmuru bitmiyor! 2022 Yılında İkinci Kez Benzine ve motorine zam geldi! Ak parti ve MHP’nin zam yağmuru bitmiyor!
2021 yılında Avrupa’nın en az et tüketen ülkesi Türkiye, oldu! 2021 yılında Avrupa’nın en az et tüketen ülkesi Türkiye, oldu!
Sigara ve alkole gelen ÖTV zammının ardından sigarada yeni fiyatlar ne oldu! Hükumete tepkiler artıyor! Sigara ve alkole gelen ÖTV zammının ardından sigarada yeni fiyatlar ne oldu! Hükumete tepkiler artıyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, Ak Parti harekete geçti: Muhalefete ‘zam’ ziyareti Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, Ak Parti harekete geçti: Muhalefete ‘zam’ ziyareti
Özgür Aybaş: Sigara ve alkole gelen dev zamın ardından ‘Türkiye geneli dükkanları kapatıyoruz’ Özgür Aybaş: Sigara ve alkole gelen dev zamın ardından ‘Türkiye geneli dükkanları kapatıyoruz’
Sigara ve alkole dev zam (ÖTV) yüzde 47,40! Sigara ve alkole dev zam (ÖTV) yüzde 47,40!
2022 Marmaray bilet ücretlerine rekor zam tam bilet fiyatı 12 lirayı buldu! 2022 Marmaray bilet ücretlerine rekor zam tam bilet fiyatı 12 lirayı buldu!
Sirkeci Harem arabalı vapur hattına yaklaşık yüzde 40 zam yapıldı! Sirkeci Harem arabalı vapur hattına yaklaşık yüzde 40 zam yapıldı!
Ak Partiden zamlar için açıklama: Zam geldiği gibi gider, Anlık tepkiye lüzum yok Ak Partiden zamlar için açıklama: Zam geldiği gibi gider, Anlık tepkiye lüzum yok
2022 Yeni yılda elektrik, doğalgaz, benzin, Avrasya Tüneli ve birçok kaleme dev zam ile hoş geldin dedi! 2022 Yeni yılda elektrik, doğalgaz, benzin, Avrasya Tüneli ve birçok kaleme dev zam ile hoş geldin dedi!
Nasuhi Güngör Cumhurbaşkanı Erdoğan’a operasyon iması! Nasuhi Güngör Cumhurbaşkanı Erdoğan’a operasyon iması!
2022 Yılının ilk zammı Akaryakıtta: Benzin’de Benzinde 0,61 zam 2022 Yılının ilk zammı Akaryakıtta: Benzin’de Benzinde 0,61 zam
Sosyal medyadan açıkladı: Sigara ve alkole zam yolda! İçki Lüks olacak! Sosyal medyadan açıkladı: Sigara ve alkole zam yolda! İçki Lüks olacak!
Döviz’de gerileme sonrası Zincir marketlerden indirim açıklamaları: Ayçiçek yağı ne kadar oldu? Döviz’de gerileme sonrası Zincir marketlerden indirim açıklamaları: Ayçiçek yağı ne kadar oldu?
Şok Market’ten indirim açıklaması: 5 litrelik ayçiçek yağının satış fiyatı 119 liradan 109 liraya düştü! Şok Market’ten indirim açıklaması: 5 litrelik ayçiçek yağının satış fiyatı 119 liradan 109 liraya düştü!
Benzin ve motorine gelen büyük indirim pompayı değiştirmedi! Meğer indirim değilmiş! Benzin ve motorine gelen büyük indirim pompayı değiştirmedi! Meğer indirim değilmiş!
CHP’den ‘dolar-euro- faiz’ açıklaması: Parası olmayanlar, parası olanların faizini ödeyecekler CHP’den ‘dolar-euro- faiz’ açıklaması: Parası olmayanlar, parası olanların faizini ödeyecekler
Dolar 14 Türk lirası altına düştü Akaryakıt zammı durduruldu Dolar 14 Türk lirası altına düştü Akaryakıt zammı durduruldu
Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), benzin, motorin ve LPG’ye zam geldiğini duyurdu. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), benzin, motorin ve LPG’ye zam geldiğini duyurdu.
EPGİS’ten yapılan açıklamaya göre, motorine 1,14, benzinde 0,69, LPG’ye 0,70 kuruş zam geldi EPGİS’ten yapılan açıklamaya göre, motorine 1,14, benzinde 0,69, LPG’ye 0,70 kuruş zam geldi
18.12.2021 Benzine 56 kuruş zam! 18.12.2021 Benzine 56 kuruş zam!
Zamdan sonra sütlerde etiketler değişti: Yurttaş isyan etti, Halkın psikoloji bozuluyor! Zamdan sonra sütlerde etiketler değişti: Yurttaş isyan etti, Halkın psikoloji bozuluyor!
İstanbul simitte 3,5 TL ile zam şampiyonu oldu! Ak Parti ve MHP’ye büyük tepki! İstanbul simitte 3,5 TL ile zam şampiyonu oldu! Ak Parti ve MHP’ye büyük tepki!
Bim markette gördüklerim! Şekerleri depoya daha önce kaldırmışlar! Bim markette gördüklerim! Şekerleri depoya daha önce kaldırmışlar!
Benzin, motorin ve otogaza zam geldi, kuyruklar oluştu! Benzin, motorin ve otogaza zam geldi, kuyruklar oluştu!
Hazır giyimde yüzde 70 zam kapıda Ak Parti ve MHP önlem alabilecek mi? Hazır giyimde yüzde 70 zam kapıda Ak Parti ve MHP önlem alabilecek mi?
Ak Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan doğalgazı çıkarmaya başladığımızda inşallah müjdeyi vereceğim Ak Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan doğalgazı çıkarmaya başladığımızda inşallah müjdeyi vereceğim
Resmen açıklandı: Benzine 44 kuruş zam geldi! Resmen açıklandı: Benzine 44 kuruş zam geldi!
Dolar kurunun rekor kırmasının ardından benzine 44 kuruşluk zam kararı alındı! Zamlar durmuyor! Dolar kurunun rekor kırmasının ardından benzine 44 kuruşluk zam kararı alındı! Zamlar durmuyor!
Domatesin fiyatı 10 lirayı geçti, hasat süresi uzadı fiyatlar arttı! Domatesin fiyatı 10 lirayı geçti, hasat süresi uzadı fiyatlar arttı!
ÜRE gübresi 20 günde yüzde 78 zamlandı, CHP Ak partiyi yerden yere vurdu! ÜRE gübresi 20 günde yüzde 78 zamlandı, CHP Ak partiyi yerden yere vurdu!
Ak Partili Hüsnüye Erdoğan: Zam gelmiştir ama mini mini gelmiştir dedi, sosyal medyada alay konusu oldu Ak Partili Hüsnüye Erdoğan: Zam gelmiştir ama mini mini gelmiştir dedi, sosyal medyada alay konusu oldu
Ak partili Ticaret Bakanı Mehmet Muş’tan fahiş fiyat çıkışı: “Denetim yapıyoruz” Ak partili Ticaret Bakanı Mehmet Muş’tan fahiş fiyat çıkışı: “Denetim yapıyoruz”
LC Waikiki’nin patronu Vahap Küçük uyarı: Böyle giderse giyim fiyatları olumsuz etkilenecek! LC Waikiki’nin patronu Vahap Küçük uyarı: Böyle giderse giyim fiyatları olumsuz etkilenecek!
Sigaraya zam geldi mi, var mı? 4 Ekim 2021 Güncel sigara fiyatları ne kadar, kaç para oldu? Sigaraya zam geldi mi, var mı? 4 Ekim 2021 Güncel sigara fiyatları ne kadar, kaç para oldu?
Doğalgaza yüzde 15 zam daha geldi! Doğalgaza yüzde 15 zam daha geldi!
Ak Parti’den LPG’ye yarın geceden itibaren geçerli olmak üzere 71 kuruş zam kararı alındı! Ak Parti’den LPG’ye yarın geceden itibaren geçerli olmak üzere 71 kuruş zam kararı alındı!
Ahmet Akın: Elektrik fiyatlarına yüzde 15 zam yapılmış! Ahmet Akın: Elektrik fiyatlarına yüzde 15 zam yapılmış!
Benzine 30 Eylül’den itibaren geçerli olmak üzere 29 kuruş zam geldi Benzine 30 Eylül’den itibaren geçerli olmak üzere 29 kuruş zam geldi
Babacan’dan Erdoğan’a Bahçeli göndermesi: Küçük ortak, ‘Bisküvi fiyatları arttı Babacan’dan Erdoğan’a Bahçeli göndermesi: Küçük ortak, ‘Bisküvi fiyatları arttı
2021 Doğalgaz ve elektriğe büyük zam yolda! 2021 Doğalgaz ve elektriğe büyük zam yolda!
Biraya bir zam daha yapıldı, Tuborg ve Efes biraya zam! Biraya bir zam daha yapıldı, Tuborg ve Efes biraya zam!
2021 Emekli maaşları ve emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? 2021 Emekli maaşları ve emekli ikramiyesi ne zaman yatacak?
Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a ‘ÖTV’ yanıtı: Bütün ÖTV’ler senin olsun Erdoğan, saraylarına oda eklersin! Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a ‘ÖTV’ yanıtı: Bütün ÖTV’ler senin olsun Erdoğan, saraylarına oda eklersin!
Mine Ataman: Ekmeği 4 TL’ye yemek zorunda kalabiliriz! Mine Ataman: Ekmeği 4 TL’ye yemek zorunda kalabiliriz!
Akaryakıt Zammına CHP’den Tepki Geldi, İflas Ettiler! Akaryakıt Zammına CHP’den Tepki Geldi, İflas Ettiler!
Benzin ve motorine 10 kuruş zam geldi! Düşeceği söylenmişti! Benzin ve motorine 10 kuruş zam geldi! Düşeceği söylenmişti!
Ak Parti ve MHP’den 2021 yılı içinde üçüncü kez doğalgaza zam yapıldı! Ak Parti ve MHP’den 2021 yılı içinde üçüncü kez doğalgaza zam yapıldı!
Aksoy Araştırma Parlamenter sisteme dönülsün Aksoy Araştırma Parlamenter sisteme dönülsün
PTT AVM daha ucuz yağ satan firmaya dava açtı ortalık karıştı! PTT AVM daha ucuz yağ satan firmaya dava açtı ortalık karıştı!
Ak Parti ve MHP TÜRKŞEKER’e ait taşınmazların satışı da devam ediyor! Ak Parti ve MHP TÜRKŞEKER’e ait taşınmazların satışı da devam ediyor!
Şekere zam geldi! Vatandaş isyan etti, Zamlar Ak parti ve MHP’ye olan tepkiyi artırdı Şekere zam geldi! Vatandaş isyan etti, Zamlar Ak parti ve MHP’ye olan tepkiyi artırdı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kararı Telefon, internet ve TV faturaları el yakacak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kararı Telefon, internet ve TV faturaları el yakacak
Ak Partili Bakanlar Milletin Kafasına Çay Paketleri Attı! Ak Partili Bakanlar Milletin Kafasına Çay Paketleri Attı!
Mansur Yavaş’ın fahiş zam teklifi AK Parti’ye takıldı! Mansur Yavaş’ın fahiş zam teklifi AK Parti’ye takıldı!
Ahmet Davutoğlu: Ak Parti ülkeyi yoksulluğa, yasaklara ve yolsuzluğa mahkum ettiler Ahmet Davutoğlu: Ak Parti ülkeyi yoksulluğa, yasaklara ve yolsuzluğa mahkum ettiler
Çetin Arık, Kayseri Melikgazi ilçesinde eksi 4 derecede ucuz elma alabilmek için bekleyen vatandaşlarla görüştü Çetin Arık, Kayseri Melikgazi ilçesinde eksi 4 derecede ucuz elma alabilmek için bekleyen vatandaşlarla görüştü
PTT’de işten çıkarılan işçiler eyleme başladı Ak parti ve MHP henüz açıklama yapmadı PTT’de işten çıkarılan işçiler eyleme başladı Ak parti ve MHP henüz açıklama yapmadı
Kemal Kılıçdaroğlu: Çöpten ekmek toplayan ‘da vergi ödüyor dedi, Ak Partililer Kabul Etmedi Kemal Kılıçdaroğlu: Çöpten ekmek toplayan ‘da vergi ödüyor dedi, Ak Partililer Kabul Etmedi
CHP’li Başarır: Yollar bomboş ama köprüye günlük 6 milyon TL ödüyoruz dedi Ak partililer cevap veremedi CHP’li Başarır: Yollar bomboş ama köprüye günlük 6 milyon TL ödüyoruz dedi Ak partililer cevap veremedi
Ben 65 yaşında üç tane merdiven sildim, çalışmazsam açım! Bunun sorumlusu kim? Ben 65 yaşında üç tane merdiven sildim, çalışmazsam açım! Bunun sorumlusu kim?
Zam = Recep Tayyip Erdoğan CHP’nin videosu trend oldu! Zam = Recep Tayyip Erdoğan CHP’nin videosu trend oldu!
CHP: Ak parti ve MHP  emeklileri açlık sınırının altında yaşamaya mahkum etti CHP: Ak parti ve MHP emeklileri açlık sınırının altında yaşamaya mahkum etti
Tereyağının fiyatı da uçtu Ak parti ve MHP gelen zamları durduramıyor! Halk çaresiz! Tereyağının fiyatı da uçtu Ak parti ve MHP gelen zamları durduramıyor! Halk çaresiz!
Kahve fiyatlarına Zam yapıldı Ak parti ve MHP ‘de şok Cumhur ittifakı zamlara engel olamıyor! Kahve fiyatlarına Zam yapıldı Ak parti ve MHP ‘de şok Cumhur ittifakı zamlara engel olamıyor!
CNN Türk medyası Z kuşağının radarına takıldı Gelen zamları saklamak için yayını değiştirdiler! CNN Türk medyası Z kuşağının radarına takıldı Gelen zamları saklamak için yayını değiştirdiler!
Marketlerde bebek mamalarına akılalmaz önlem İşsiz babalar çalmasın diye mi! Marketlerde bebek mamalarına akılalmaz önlem İşsiz babalar çalmasın diye mi!
Şubat ayında 35.95’e satılan 5 litrelik ayçiçek yağ Aralık ayında 85 lira oldu Ak Parti ve MHP ne yapacak? Şubat ayında 35.95’e satılan 5 litrelik ayçiçek yağ Aralık ayında 85 lira oldu Ak Parti ve MHP ne yapacak?
Benzine 37 kuruş zam ,İstanbul’da 200 gr Ekmek 2 TL oldu Ak partiye eleştiri büyüyor! Benzine 37 kuruş zam ,İstanbul’da 200 gr Ekmek 2 TL oldu Ak partiye eleştiri büyüyor!
Trendyol indirim dedi ama fiyatlar arttı! Vatandaş isyan etti devlet el atsın! Trendyol indirim dedi ama fiyatlar arttı! Vatandaş isyan etti devlet el atsın!
Ekmeğe bir ayda 2 kez zam geldi AK parti ve MHP kriz yaşıyor! Ekmeğe bir ayda 2 kez zam geldi AK parti ve MHP kriz yaşıyor!
Düşüşte olan Dolar sonrası Benzine 19 kuruş zam yapıldı Düşüşte olan Dolar sonrası Benzine 19 kuruş zam yapıldı
Sosyal medya güne doları tartışarak uyandı! Dolar yüzünden! Sosyal medya güne doları tartışarak uyandı! Dolar yüzünden!
Yağ fiyatını görenler gözlerine inanamadı! 10 günde rekor zam vatandaş isyan etti Yağ fiyatını görenler gözlerine inanamadı! 10 günde rekor zam vatandaş isyan etti
Beklenen gelişme oldu Benzine 16 kuruş, motorine 23 kuruş zam! Beklenen gelişme oldu Benzine 16 kuruş, motorine 23 kuruş zam!
Akparti istedi Kaçak elektrik faturasını Halk ödesin! Akparti istedi Kaçak elektrik faturasını Halk ödesin!