Abdullah Demirkıran DemirKıran Arsa ofis Silivri Belediyesi hakkında iftirada bulunduğu ortaya çıktı... | EKONOMİ
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • EKONOMİ
  • Abdullah Demirkıran DemirKıran Arsa ofis Silivri Belediyesi hakkında iftirada bulunduğu ortaya çıktı…

Abdullah Demirkıran DemirKıran Arsa ofis Silivri Belediyesi hakkında iftirada bulunduğu ortaya çıktı…

Baykuş Haber’de Raif Yavuzyılmaz’ın dün yazdığı özel haberinde Abdullah Demirkıran’ın rakiplerini piyasadan çekilmesi için vurdurmak istemesi bu şekilde tekel olmak için yaptığı hukuksuzluğun bir kısmını siz değerli okuyucularımızla ve kamuoyunun önüne çıkardık, haberin devamı geleceğini duyurmuştuk.

İstanbul ve bölge şehirlerde bir çok Emlak ofisi olan Abdullah Demirkıran üzerine hiç bir malı almadığı ve şirket adına alım satımları oğlulları ve yanında çalıştırdığı TACİZ iddialarına konu olan Yeliz Karaoğlu ve onun akrabaları üzerinden gerçekleştirdiği bu şekilde de vergiden kaçtığı , ailenin , çalışanlarının Mali Şube tarafından teftiş etilmesi gerektiği gelen bilgiler arasında yerini aldı .

Bunun yanı sıra Silivri belediyesi hakkında iftiralarda bulunan Abdullah Demirkıran belediyenin sözde Abdullah Demirkıran’ın işlerini yaptığını mevcut belediyenin çalışmadığını söyleyerek belediye hakkında asılsız iddialar da bulundu.

Baykuş Haber olarak Silivri Belediyesin’den ismini vermek istemeyen bir yetkili şu şekilde genel olarak yorum da bulundu ;

Silivri Belediyesi şahsı tanımadığını ve Belediyenin bütün vatandaşlara ilkeli ve eşit bir şekilde davrandığını herkesin işinin yapıldığını bir takım kişiler işlerinin ayrıcalıklı ve hızlı yapılmasını istediği için bu tarz iftiralarda buluna bileceklerini ” ifadelerini kullandı.

Lüleburgaz bölgesinde, Lüleburgaz evren sekiz belediyesi Mali İşler bölümünde Abdullah Demirkıranın aldığı arsaların daha önceden bir çalışan tarafından sahiplerinin kontrol edilip , Abdullah Demirkıran’a verilip verilmediği araştırılması suçun ne boyutlarda olduğunu da ortaya çıkaran delillerden biri olacağı da önemli bir bilgi olarak yerini aldı.

Lüleburgaz evren sekiz belediyesi içerisinde Abdullah Demirkıran Demirkıran arsa Ofis’in Belediye çalışanlarına hangi sıklıkla hediyeler getirdiği , tatlılar yemekler söylediği yani kısaca düşüncemize göre RÜŞVET verdiği , Belediyenin kamera kayıtlarından ortaya çıkacaktır…

Kaynak : BaykusHaber.com

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sosyal Konut projesinde en çok merak edilen 10 soru! Taksite yılda iki zam mı olacak?

HIZLI YORUM YAP