Demirkıran Arsa Ofisi Abdullah Demirkıran rakiplerini kurşunlatmak istedi...!Yeliz Karaoğlu para trafiğini sağladı... | GÜNDEM
DOLAR

32,3298$% 0.24

EURO

35,0781% -0.15

STERLİN

40,9027£% -0.28

GRAM ALTIN

2.298,45%0,94

ÇEYREK ALTIN

3.966,00%-0,36

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Demirkıran Arsa Ofisi Abdullah Demirkıran rakiplerini kurşunlatmak istedi…!Yeliz Karaoğlu para trafiğini sağladı…

Demirkıran Arsa Ofisi Abdullah Demirkıran rakiplerini kurşunlatmak istedi…!Yeliz Karaoğlu para trafiğini sağladı…

Merhaba değerli okuyucularım sizlere bugün Demirkıran Arsa Ofisi Abdullah Demirkıran ‘dan bahsedeceğim. Lüleburgaz bölgesinde çevirdikleri oyunlar rakiplerini ortadan kaldırmak için yaptığı kurnazlıkları anlatacağım.

İstanbul ve Edirne bölgesinde faliyet göster arsa , ofis yer alım satımı yapan ve aynı zaman da EKİN TV programından propaganda yaparak program yapan Abdullah Demirkıran Lüleburgaz‘da tekel olabilmek için rakipleri için kiralık adam tutup vurdurmak istedi…

Abdullah Demirkıran daha öncede aynı bölgede rakipleri olan Serhat As emlak ve kardeşi Aykut As emlaka giderek bu bölde iş yapmayacaksınız , kapatıp gidin şeklinde bir husumetler yaşamış bu husumetler sebebi ile davalık olmuşlar hukuki bir süreç yaşadıkları tarafımıza ihbar edilmişti.

İhbarı yapan ise bizzat benim kendi öz yiğenimdir. Fakat bize ihbar yaparken olayları bu şekilde anlattı;

Serhat As emlağın ve kardeşinin Yeliz Karaoğluna tacizde bulunduğu ve bu konu ile alakalı olarak ihbarda bulunup görüşmek istediğini söyledi. Bende öz yiğenimi göndererek konu ile alakalı olarak ilgilenmesini istedim. Konu ile ilgilenmeye giden özyiğenim ” Konu taciz konusu değil ” diyerek beni uyardı.

Bende bir süre orada kalmasını haberin peşinde durmasını istedim . Yiğenimde haberin peşinde durmak için orada kaldığında şahsım ile samimi olmak adına yiğenimin öğretmen hanımına iş teklifinde bulundu . Lakin tecrübeli olduğumuzdan konun bir şekilde başka yöne evrilmesini bekledik. Abdullah Demirkıran ise yiğenimin eşini sekreterlik bölümü sorumlusu yaparak giriş çıkışları bütün trafikleri yönettirmeye başladı .

Aradan geçen bir zaman sonra sözde ” taciz ” konusunu tekrar açtığında yani tekrar yalan konuştuğunda yiğenim beni arayarak ” Abi bu adam bizi kullanmak istiyor, senin haber siteni Sedat Peker gibi isimler paylaşıyor bu bizi karıştırdı başka kişilerle ” dedi. Bende şahsa bir ders vermek için ” sen konunun üzerinde dur ne istiyorlar bak belgeleri al ben ne veriyorlar al ben onlara dersini veririm” diyerek telefonu kapattım .

İşte filim burada başladı.

Öz yiğenimi yanlarına alıp bizim bu adamları vurdurmamız gerekiyor şeklinde konuşmalar yapınca , yiğenim tekrar beni aradı bende sinirli bir şekilde ” bunlar bizi sokak köpeğimi sandı hiç kendini bozma sana bir şeyler teklif ettiklerinde al ve kayıda geç ” dedim.

Yeliz Karaoğlu vurduracakları kişinin numaralarını gönderdi….

Emre Demirkıran istediği üzerine ben buraya koyuyorum . Farklı şeylerde var yakında onlara da koyacam.

Devamı gelecek….

Kurucu : Raif Yavuzyılmaz

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Reis Sedat Peker’in Beykoz’daki evine silahlı saldırı, bir kişi ağır yaralandı, saldırganlar kaçtı

HIZLI YORUM YAP