Yeniden Refah Partisi ve AKP Arasında Yerel Seçim İttifakı İçin Görüşme: Sürpriz İttifak Daveti | SİYASET
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Yeniden Refah Partisi ve AKP Arasında Yerel Seçim İttifakı İçin Görüşme: Sürpriz İttifak Daveti

Yeniden Refah Partisi ve AKP Arasında Yerel Seçim İttifakı İçin Görüşme: Sürpriz İttifak Daveti

Türkiye siyasetinde önemli bir gelişme yaşandı; Yeniden Refah Partisi (YRP), daha önce tek başına gireceğini açıkladığı yerel seçimde, AKP’nin sürpriz daveti üzerine ittifak görüşmeleri için masaya oturacak.

Bugün saat 10.00’da AKP genel merkezinde gerçekleşecek olan görüşmede, AKP’den Efkan Ala ve Ali İhsan Yavuz ile YRP’den Doğan Aydal ve Nurettin Gül bir araya gelecek. Gazeteci Orhan Uğuroğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre, AKP’nin YRP’ye daveti geldi ve görüşme, yerel seçimde iş birliği potansiyelini masaya yatıracak.

YRP daha önce yerel seçimde kendi adaylarıyla yarışacaklarını duyurmuş, ancak yapılan bu davet sonrasında ittifak olasılığı tekrar gündeme geldi. Görüşmeden çıkacak sonuca göre, YRP’nin yerel seçim stratejisi de değişebilir.

Bu gelişme, siyasi dinamiklerde beklenmeyen bir döneme işaret ediyor ve önümüzdeki günlerde yapılacak açıklamalar, partiler arasındaki ittifakın seyrini belirleyecek. Yerel seçimlere sayılı günler kala, partilerin bu tür stratejik hamleleri, Türk siyasetini daha da renklendirecek gibi görünüyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İyi Parti ve CHP Ulusal Yas talebin ‘de bulundu, Erdoğan henüz ulusal yas ilan etmedi

HIZLI YORUM YAP