Ümit Özdağ Ak Partili Süleyman Soylu 'ya tokat gibi cevap verdi! Birlikte gidelim Süleyman! | SİYASET
DOLAR

32,3615$% -0.38

EURO

34,7130% -0.29

STERLİN

40,5804£% -0.35

GRAM ALTIN

2.392,27%-1,24

ÇEYREK ALTIN

3.928,00%-1,73

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Ümit Özdağ Ak Partili Süleyman Soylu ‘ya tokat gibi cevap verdi! Birlikte gidelim Süleyman!

Ümit Özdağ Ak Partili Süleyman Soylu ‘ya tokat gibi cevap verdi! Birlikte gidelim Süleyman!

Ümit Özdağ Ak Partili Süleyman Soylu ‘ya tokat gibi cevap verdi! Birlikte gidelim Süleyman! Türkiye’nin güvenliğinin tehlikeye atıldığını ve sığınmacı sorununun milli güvenlik sorunu olduğunu her fırsatta dile getiren  Zafer Partsi lideri Ümit Özdağ Ak partili Bakan Süleyman Soyluya tarihi bir cevap verdi!

Süleyman Soylu ‘ya verdiği cevap gündem oldu!

Süleyman Soylu için kulislerde ise Ak partinin genel tabanında rahatsızlık verdiği ve oy oranı düşüren kişiler arasında gösterilmeye devam ettiği sosyal Medya’ya zaman, zaman yansıyor!

Soylu, Özdağ’a gönderme yaparak, “Türkiye’de tımarhanede olması gereken adamlar bugün ‘900 bin Suriyeli vatandaş yapıldı’ diyor” ifadesini kullanmıştı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu‘nun kendisine göndermek yaptığı “Türkiye’de tımarhanede olması gereken adamlar bugün ‘900 bin Suriyeli vatandaş yapıldı’ diyor. Bu nasıl bir sayıdır? Oy kullanabilecek kişi sayısı 113 bin 654.” açıklamasına yanıt verdi. Özdağ, “Doktorlar seni görünce dışarı bırakmazlar, ben seni bırakır ayrılırım” dedi.

Özdağ Twitter hesabından, “Birlikte gidelim Süleyman! Ancak, doktorlar seni görünce dışarı bırakmazlar, ben seni bırakır ayrılırım. Asıl delilik, 8 milyon ‘sığınmacı’ ve ‘kaçağı’ Türkiye’ye doldurup Türk Milleti’nin varlığı ve güvenliğini tehlikeye atmaktır.” ifadesini kullandı.

Ümit Özdağ Ak Partili Süleyman Soylu 'ya tokat gibi cevap verdi! Birlikte gidelim Süleyman!

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CHP’li İzmir Menemen belediye başkanı Tuncay Özkan’a ‘‘ihalecilik haramzadelik’’ ile suçladı…

HIZLI YORUM YAP