Tayyip Erdoğan düşmanlığı gözleri kör kulakları sağır etmiştir ! | SİYASET
DOLAR

32,4713$% -0.07

EURO

34,8170% -0.54

STERLİN

40,6270£% -0.5

GRAM ALTIN

2.443,60%0,32

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%0,07

a

Tayyip Erdoğan düşmanlığı gözleri kör kulakları sağır etmiştir !

Ülkemizin kanayan yarayası olan bir psikolojik rahatsızlık hakkında gelin biraz sohbet edelim. Ülkemizde çok ciddi bir hastalık insanların kanların da gezip damarlarında pompalanır olmuş.

 

Ülkemizde bir dönem Muhafazakar kesimi aşağılamak için söylenen örümcek kafalılar söylemi bugün bunu söyleyen çapulcuların başına bela olmuş üstüne çuk oturmuş olarak görüyoruz. Ülkemiz ABD’de den yaptırım kararı alıyor , AB ülkeleri tek sıra olmuş (İstisnalar hariç)  bir koro gibi üzerimize saldırıyor, adam içeride bu saldırının Ekonomiye zarar vermesini bekliyor ki ; Tayyip Erdoğan’a iki kelime söyleyeyim.

 

Amerika açık bir şekilde Ekonomik olarak Türkiye’ye saldıracağını söylüyor. İçeride kendini ülkücü diye tanımlayan , Sosyalist devletçi diye tanımlayanlar haydi bir saldırı olsa da Erdoğan’a muhalefet edelim saldırılım diye ellerini ovuşturuyor.

 

Ülkeye dış yatırım gelmiyor , dış yatırım yok diye yine Ak Parti hükümeti ve Tayyip Erdoğan’a saldıran dışardan yatırım geliyor, bu sefer de o Katarlı diye yine saldırıyor.

 

Rusya ile iş birliği yapılıyor hava savunma sistemi alınıyor yine içimizdekiler. Rusya’ya rüşvet verdi , depolara kaldırılacak diye Erdoğan’a saldırıyor…

 

Türkiye bugün Savunma sanayi , bölgesel güç , bölgesel güç endeksli küresel güç , bilim , teknoloji , alt yapı , sanayi ,silah teknolojileri , İnsani yardım , Afrika , Sudan gibi Müslüman coğrafyasının açlıktan kırılan kardeşlerine yardım yapıyor , Müslüman kardeşlerini dünyanın her yerinde elinden geldiğince yardım ediyor bu kadar ilerleme var bunların hiç biri konuşulmuyor Aynı CHP’de yaşanan 6 taciz olayı gibi aradan cımbızlama yapılarak sürekli olarak ufak sorunları medya ve sosyal medya gücü ile köpürtüp ülke gündemi karıştırılıyor !

 

Hükümete düşman olacağım diye Devlete düşman oluyor, algıya köpek olmuş tasmasını vermiş ama lafa gelince bunlar benim görüşlerim.

– Hıımm peki ok.

 

Görülen o ki ; RECEP Tayyip Erdoğan düşmanlığı gözleri kör kulakları sağır etmiştir !

 

 

 

Kurcu : Raif YAVUZYILAMZ

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Şirin Payzın Ak parti iktidar medyası imralıya gitmek için torpil yapmış!

HIZLI YORUM YAP