Şirin Payzın Ak parti iktidar medyası imralıya gitmek için torpil yapmış! | SİYASET
DOLAR

32,3508$% 0.29

EURO

35,1206% -0.07

STERLİN

40,8404£% -0.43

GRAM ALTIN

2.310,04%1,44

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,19

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Şirin Payzın Ak parti iktidar medyası imralıya gitmek için torpil yapmış!

Şirin Payzın Ak parti iktidar medyası imralıya gitmek için torpil yapmış!

Şirin Payzın iktidar medyası imralıya gitmek için torpil yapmış! Son dönemlerde siyasi olarak geçmişte yaşanan olayların su yüzüne çıkması bir çok olayıda ortaya çıkarmaya başladı. Ak parti henüz bu kişilerle ilgili açıklama yapmadı
Süleyman Soylu ise henüz bu konuyla ilgili bir görüş belirtmedi.
CNN Türk’teki günlerini anlatan Şirin Payzın, “Programlara çağrılmayacaklar listesi Ankara temsilcilerinden geliyordu” dedi. Payzın ayrıca, çözüm süreci döneminde iktidara yakın gazetecilerin İmralı’ya gitmek için torpil aradığını savundu.

Uzun yıllar CNN Türk’te habercilik yapan ve tartışma programları sunan gazeteci Şirin Payzın, yakın dönem medya tarihinin önemli bir kesitini, perde arkasında yaşananları Kısa Dalga Podcast’ten Kemal Göktaş’a anlattı.

“İktidar Gezi olaylarından sonra tamamıyla bambaşka bir yere evrildi, büyük bir kırılma yaşandı, kendi iç kavgaları nedeniyle, Gezi olayından sonra bambaşka bir üsluba, dile geçti. 17/25 Aralık ve Gezi’den sonra kontrol daha fazla CNN Türk yönetimine geçmeye başladı” diyen Şirin Payzın,  “Biz yine de uzun süre dengeyi gözeterek götürmeye çalıştık. Ondan sonraki almayalım denilen birçok ismi farklı formatlarda alabildim. 2015’den sonra bu hemen hemen imkânsız hale geldi. Toplam 5 isim vardı ve onların etrafında dönüyordu” ifadelerini kullandı.

Payzın, şöyle devam etti:

“İKTİDAR MEDYASI İMRALI’YA GİTMEK İÇİN TORPİL ARIYORDU”

“Çözüm sürecini çok yakından izledik. Çözüm sürecinde alanda her iki tarafta da etkilerini gözlemleyen haberler yapan gazeteciler vardı. Bir de Dolmabahçe görüşmeleri sırasında o akiller grubuna girmeye çalışan şimdinin iktidar medyasının isimleri. O dönem İmralı’da görüşmeler açılırsa akiller grubunu da götürmeye niyetlilerdi. Bugün şimdi bizi karalamaya çalışan, ‘yok efendim terör örgütü yanlısı, bu röportajları niye yaptı’ diye sürekli ısıtıp ısıtıp önümüze getirenlerin çoğu İmralı’da görüşmeler yapılırsa oraya götürülenlerden biri ben olmalıyımın kavgasını yapan, hatta torpilini yapan isimler. Bunu unutmamamız gerekiyor.”

 

Kaynak Yeniçağ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bakanlığımız 2021 Yılı Bütçesi TBMM Genel Kurulu Konuşması | Tek Parça

HIZLI YORUM YAP