Siyasiler 'den S-400 tepkisi geç kalındı geç! | SİYASET
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Siyasiler ‘den S-400 tepkisi geç kalındı geç!

Aylar öncesin ‘de belli olan bu tutum zaten dış basında tartışılırken Türkiye’den hiç bir gazeteci veya Siyasi çıkıp bir açıklama yapmadı, karar alındıktan sonra ise hemen birlik mesajı vermeye başlandı geç değil mi?

Hakkını yemeyelim sanırım ye CHP’den Yada iyi partiden bir açıklama gelmişti tam hatırlayamadım ama uyarılmıştı!

Dikkate kimse almadı aha sonuç buralara geldi neden!

Türkiye’de bir çok bakan var bunlarında elbette danışmanları var, olası ikili ilişkiler hemen kurulabilirdi değil mi? Karar alındıktan sonra mesaj vermek için geç değil mi koskoca Türkiye’de?

Elbette alınan bu kararı desteklemiyoruz, sonuç ne olursa olsun Türkiye bağımsızdır ama siyasi koşullar her zaman istediğimiz gibi olacakta değildir elbet.

Tepki ne olmalı peki?

Hemen yazlım çok basit Avrupa bize ne için dayatıyor, Suriye’de olan savaşta olan mültecilere sen bak okut, büyüt vatandaşlık ver diyor bizde kabul etmişsiz, bakın göçmenler üzerinden elbette siyaset yapılmaz fakat vatandaşlık vermiyorum ama fazlasına ‘da bakmıyorum diyerek derhal kapıları açıp geçirirsin sınıra.. Bak bakalım Avrupa devletleri nasıl ayaklanıyor, ama vaz geçmek yok madem bir karar alıyorsunuz bedelini’de ödersiniz diyeceksin, hemen ardından Suriyeli her ne olursa olsun ikili ilişkini kuracaksın, kendi sahandan bir tane uçak uçurmayacaksın bölgende Suriye için barış için bak bakalım o köklü Avrupa ne yapıyor.

Yapmazsanız ne olur, Avrupa böyledir kendi işine geldi mi över gelmedi mi döver. Tabii Rusya ile şartlar el verdiğinde görüşürsün ama ilişkilerine dikkat edeceksin, Rusya’nın Suriye’de askerlerimizi vurduğunu ben unutmadım halen bilinçle yapıldığını düşünüyorum çünkü..

Öncelikle onlar ‘da yaptırım varsa bizde ‘de var,

Kapatacaksın üstlerini.

Salacaksın Suriyelileri

Yaptığın tüm anlaşmaları iptal edeceksin tıpkı eski hükumetin yaptığı gibi kim Fransız şirket mi ret ediyorum diyeceksin, NOTA vermeye bile gerek yok.

Yoksa twitter üzerinde kararlıyız mesajlarının modası geçti.

Bazen düşünüyorum bu Erdoğan’ın yanında dik duran bir aklı başında adam yok mu diye, gerçekten yok, şöyle kararlı masaya vuran bir kişi yok.

Madem kararlıyız Avrupa’nın Türkiye’ye hapis ettiği Göçmenleri kabul etmiyoruz diyerek salın, kaç tane bulundurmamız gerek 1 milyon mu? tamam o sayıda tutarız gerisi 5 milyon kayıtlı Suriyeliden 4 milyonu salın bunun kayıt dışı olanını da vereceksiniz mecbur alacaklar almaktan başka çağreleri yok çünkü ulusal anlaşma bu.

Ben olsam ERDOĞANIN yerinde vallahi Kıtaların oradan gelecek Suriye’de söz sahibi olmak isteyecek bir ülke valalhi izin vermem billahi vermem.

Mısır’da aynı şekilde bizine ne kardeşim darbelerinden biz başka ülkeyiz ben tanımıyorum demek dahi yanlış herkes kendi kaderini çizer.

Dolayısı ile Avrupa’nın Türkiye üzerinde titizlikle durduğu göçmenleri başta alın ama geri adım atmak yok, yok biz kararı iptal ettik dese dahi etmeyeceksin baka bakalım bir daha böyle bir karar alabiliyorlar mı!

Kısacası 1 ay önce yazdım dillendirdim bu olayı ama Malum ak partiye yakın medya bunu yazamadı yine iş bize düştü, o kadar uzaklar ki malum medya bu ülkenin çıkarlarından o kadar sığ, o kadar kör, o kadar cahiller ki sonuç buralara geliyor.

Çıkıp bir bakan hayırdır diyemediği bir ay içinde bugün birlik mesajı veriyoruz beyler adamlar yaptırım demiş madem yaptırım var Avrupanın Türkiye’de kalsın dediği ne varsa salın ama geçen sefer ki gibi kapıdan geri döndürmeyin. 1 milyon mu bakacağız bakalım ama gerisini salşın böylelikle şu ev kiraları ‘da düşer yahu..

Hodri meydan.

Ersoy K

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP’nin tarihimize sürdüğü kare lekeyi temizledik

HIZLI YORUM YAP