Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP'nin tarihimize sürdüğü kare lekeyi temizledik | SİYASET
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP’nin tarihimize sürdüğü kare lekeyi temizledik

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP’nin tarihimize sürdüğü kare lekeyi temizledik

Başkan Erdoğan ,Kardeş Azerbaycan’dan kaçarak  Trükiye’ye sığınmacı olarak gelmek isteyen Azerbaycanlı kardeşlerimizi göz göre göre ölüme gönderen zamanının CHP yönetimine seslendi.

 

 

Başkan Erdoğan, 1945 yılında Stalin zulmünden kaçıp Türkiye’ye sığınan 145 Azerbaycan Türkü aydının CHP hükümeti tarafından iade edilmesi ve hepsinin infaz edilmesiyle sonuçlanan (Boraltan faciası) yüz karası olayını hatırlatarak ‘CHP’nin tarihimize sürdüğü kare lekeyi temizledik’ dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

KILIÇDAROĞLU CHP’DEKİ TACIZLERE NEDEN SESSİZ?

Başkan Erdoğan CHP teşkilatlarında kadınlara yönelik taciz skandalı hakkında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek  ‘Kendi içerlerinde yaşanan taciz, tecavüz gibi hadiselere bile yalanla tersine çevirmeye kalkacak kadar tefessü eden bu kokuşmuş zihniyetin takdirini milletimize bırakıyoruz.’ dedi. ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2012 yılında Boraltan Katliamı’yla ilgili şunları söylemişti:

“1945 yılında 145 Azeri aydın, Stalin zulmünden kaçıyor ve Türkiye’ye sığınıyor. Azeriler öz gardaşlarının yurduna gelip, öz gardaşlarıyla kucaklaşıyor. Stalin bu mültecileri geri istiyor. CHP hükümeti, sınır karakoluna telgraf çekiyor ve bu Azeriler’in iade edilmesi emrini veriyor. Sınır karakolu komutanı gözlerine inanamıyor. Azeriler, Türk askerlerinin ayaklarına kapanıyor. “Ne olur bizi siz öldürün, ama onlara teslim etmeyin” diyor. Azeriler’i teslim ediyorlar. Sınırda Türk askerlerinin gözü önünde Azeriler’i infaz ediyorlar. Komutanın da olaydan sonra intihar ettiği söyleniyor. İşte CHP kendi kardeşine bile sırtını dönen, ölüme terk eden bir partidir. Bugün CHP Azerbaycan’a göğsünü gere gere gidemez. Ama biz, Azerbaycan’a da, Suriye’ye de, Gazze’ye de göğsümüzü gere gere gideriz.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak parti medyası CHP’de olan taciz olayını neden yanlış anlatıyor?

HIZLI YORUM YAP