Sinan Ateş’in adresini Ülkü Ocakları Genel Başkanı istemiş, Cinayet Planları Ortaya Çıktı, Siyaset ve Suç İç İçe | SİYASET
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Sinan Ateş’in adresini Ülkü Ocakları Genel Başkanı istemiş, Cinayet Planları Ortaya Çıktı, Siyaset ve Suç İç İçe

Sinan Ateş’in adresini Ülkü Ocakları Genel Başkanı istemiş, Cinayet Planları Ortaya Çıktı, Siyaset ve Suç İç İçe

Sinan Ateş’in öldürülmesi olayında ortaya çıkan yeni bilgiler, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın dahil olduğunu gösteriyor. Tetikçi Eray Özyağcı’nın kaçırıldığı iddia edilen Tolgahan Demirbaş’ın telefonundan kurtarılan veriler, bir bilirkişi raporu tarafından soruşturma dosyasına eklenmiş durumda.

Rapora göre, Sinan Ateş’in adresini Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım istemiş. Tolgahan Demirbaş, Cinayet Büro Komiseri M.E.A.’ya Ateş’in adresini iletmek için önceden alındığı iddia edilen bir emir üzerine hareket etmiş. Bu süreçte, Ateş’in öldürülmesinden 1 gün önce Demirbaş ve M.E.A. arasında beş kez görüşme yapıldığı tespit edilmiş.

Aynı zamanda, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ile Demirbaş arasındaki yazışmalarda da dikkat çekici detaylar bulunuyor. Demirbaş, eski MİT mensubu olduğu iddia edilen Çağlar Zorlu’dan gelen konum bilgilerini Yıldırım’a ileterek, araştırmalarını sürdürdüğünü belirtiyor.

Öte yandan, Demirbaş’ın başka bir kişiden Sinan Ateş’in eşinin kimlik bilgilerini alarak, Ateş’in evini gözetlediği ve hatta evin bulunduğu siteye ait fotoğraf ve videoları elde ettiği ortaya çıkıyor.

Sinan Ateş’in vurulmasından kısa bir süre önce Demirbaş, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Emre Yüksel’e bir konum gönderiyor. Yapılan araştırmada, bu konumun tetikçi Eray Özyağcı’nın saldırı sonrasında motosikletle taşınarak bırakıldığı yer olduğu belirleniyor.

Yeni bilgiler, olayın arkasındaki karmaşıklığı ve üst düzey ilişkileri gün yüzüne çıkararak, soruşturmanın daha da derinleşmesine neden olmuştur.

Bilirkişi Raporuna Yansıyan o Mesajlar

 

MHP lideri bahçeli ise çıkan mesajlar ve yazışmalar sonrası Partisi’nden istifa edip etmeyeceği ve bu suçla ilgili bildiklerini savcılıkla paylaşıp, paylaşmayacağı konusunda açıklama yapmadı!

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TİP Milletvekili Can Atalay’ın Tahliye Talebi Yine Reddedildi: Dosya Bir Kez Daha Yargıtay’a Gönderildi

HIZLI YORUM YAP