Ne yaptı Berat Albayrak size? Sayın Ak partili meclis üyeleri ve bakanlar hayırdır! | SİYASET
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Ne yaptı Berat Albayrak size? Sayın Ak partili meclis üyeleri ve bakanlar hayırdır!

Ne yaptı Berat Albayrak size? Sayın Ak partili meclis üyeleri ve bakanlar hayırdır!

Unuttunuz değil mi? yere göğe sığdırılmayan meclis ‘de önünde el etek olduğunuz Berat Albayrak beyi? İşte Ak partinin vekilleri bu şekilde yaptığını bu millet gördü, şimdi sorun şu eğer yarın Cumhurbaşkanı çıksa reis dese ki Berat Albayrak teknoloji başkanı ve bakanı? Yine önünde el etek olacak ellerinizi bağlayacaksınız neden mi çünkü bende biliyorum sizler de çok iyi biliyorsunuz amacınız halka hizmet değil koltuğunuza hizmet.

Berat Albayrak eski bakanı belki de en fazla eleştiren benim ama bunun sebebi şahsi değil istediklerini yapamadığı ve yapamayacağı içindi, Kim gelirse gelsin bu sistem ile bunun yapılmayacağını biliyoruz.

Ak Parti’de kimsenin yeri garanti değil, bugün unuttuğunuz o bakan Berat Albayrak gibi siz ‘de unutulacaksınız ama hatıralar ‘da şu kalacak ne kattılar bu ülkeye diye sorulunca işte o gün tüm rezilliğiniz ortaya çıkacak.

Berat Albayrak başarısız olabilir fakat bu başarısızlık sadece ona değil onla aynı grupta olan herkesi bağlar neden mi? Ömrünüz de bir kere dahi ona örnek bir çalışma götürmediğiniz için, ona uyarıda bulunmadığınız ve sürekli kusura bakmayın ama yalakalık yapıp aslanım dediğiniz için.

Bu ülkenin her bakanı takip edilir, trollerin alkış tutmasına aldanmayın, bu gün Ak parti için en önemli karar mecliste olan vekillerinin kulağını çekmek olmalı, adını sanını duymadığımız ve sadece savunmaktan ibaret olan bu vekiller Erdoğan’ı kusura bakmasın koltuğundan edecek.

Bu gün Albayrak beye yapılan eleştiriler haklılar lakin elini öpenlerin tek bir kelime edememesi son derece yanlış, ama utançlarından savunamıyorlar ki ne diyecekler..

Berat bey ben sizi unutmadım kötü olduğu kadar iyi yönelenlerinizde oldu tek eksiğiniz çevreniz ‘de olan kişilere güvenmek ve onlarla aynı masa’da olmaktı belki iyi niyetli oldunuz, bir şeyleri düzeltmek için belki de çok çalıştınız ama yol arkadaşlarınız sizi aldattı sizin yapmış olduğunuz hata insani bir hata herkes yapabilir. Bu yüzden kendinize kızmayın. İyi veya kötü anılar oldu bu ülkede sizin adınıza korkmayın. Umarım siyaset dışı farklı projeler ‘de destek almadan başarılı olacağınız günleriniz ‘de olacak henüz gençsiniz. Önünüz ‘de çok yol var.

Dün sizi savunan gazeteciler Bir’den kayboldu ama eminim bir gün ortaya çıksanız size ilk onlar sarılır, güvenmeyin, dünün yalancısı yarının habercisi değil yalakası olur.

Biz yalaka değiliz. Dün sizi nasıl eleştiriyorsak bugün ‘de unutulmasınıza gönlüm el vermiyor, sizi sevdiğim ‘den değil bu. Size yapılan haksızlığı gördüğüm içindir.

Ailenizle mutlu olun, başarılı olacak yılları hedefleyin.

 

Ersoy k

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar : Biz S-400’leri kullanmak için aldık !

HIZLI YORUM YAP