Muharrem ince: 6'lı masanın ekonomi dümenine Ali Babacan geçecek... | SİYASET
DOLAR

32,3400$% -0.07

EURO

34,8790% 0.06

STERLİN

40,6534£% 0.01

GRAM ALTIN

2.392,77%-0,15

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%0,37

a

Muharrem ince: 6’lı masanın ekonomi dümenine Ali Babacan geçecek…

Mugla’da bir kaç görüşme sonrası açıklama yapan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce “6’lı masa bir araya gelecek. Ali Babacan ekonominin direksiyonuna geçecek. Türkiye uçacak öyle mi? Ben eski arkadaşlarımın aklına şaşayım. 13 sene Babacan yönetmedi mi ekonomiyi? O özelleştirmeler yapılırken neredeydi?” ifadelerine yer verdi.

Memleket Partisi Lideri İnce Muğlada partilileri ile bir buluşma gerçekleştirdi. İnce Gündeme dair konular hakkında sorulanlara cevap vererek açıklamalarda bulundu. En çok dikkat çeken açıklamaları ise Ekonomi üzerine yaptığı çıkışlar oldu.

İnce, “6’lı masa bir araya gelecek. Ali Babacan ekonominin direksiyonuna geçecek. Türkiye uçacak öyle mi? Ben eski arkadaşlarımın aklına şaşayım. 13 sene Babacan yönetmedi mi ekonomiyi? O özelleştirmeler yapılırken neredeydi?” diyerek konuştu.

Memleket Partisi’nin Türkiye’nin “dik duruşlu partisi” olduğunun özellikle altını çizen İnce, “Çok netiz. Gizli kapaklı işlerimiz yok. Allah’ın izni, milletin isteğiyle karış karış ülkeyi dolaşıp bunu gerçekleştireceğiz” dedi.

Kaynak : Baykuş Haber

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CHP adayını FOX tv de canlı yayında açıkladı: Düz söylüyorum adayımız…

HIZLI YORUM YAP