Gelecek Partisi | Baykuş Haber
DOLAR

32,4971$% 0.02

EURO

34,8503% -0.37

STERLİN

40,6914£% -0.3

GRAM ALTIN

2.450,64%0,60

ÇEYREK ALTIN

4.070,00%-0,17

a

Gelecek Partisi Haberleri

Başkan Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki polemiğin dozu yükseldi…Sert sözler bir birini izledi…! Başkan Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki polemiğin dozu yükseldi…Sert sözler bir birini izledi…!
Muharrem ince: 6’lı masanın ekonomi dümenine Ali Babacan geçecek… Muharrem ince: 6’lı masanın ekonomi dümenine Ali Babacan geçecek…
Sayın Devlet Bahçeli iyi dinleyin, belki bu sefer anlarsınız Sayın Devlet Bahçeli iyi dinleyin, belki bu sefer anlarsınız
Ahmet Davutoğlu, Ak parti ekonomisini yerden yere vurdu! Milletinden kopmuşlar! Ahmet Davutoğlu, Ak parti ekonomisini yerden yere vurdu! Milletinden kopmuşlar!
AK Parti’li Vekil Özkan: Sizin derdiniz hani parlamenter sistemdi ? AK Parti’li Vekil Özkan: Sizin derdiniz hani parlamenter sistemdi ?
Murat Bardakçı, sıra dışı açıklamaları sonrası Davutoğlu’nu resmen yerden yere vurdu! Murat Bardakçı, sıra dışı açıklamaları sonrası Davutoğlu’nu resmen yerden yere vurdu!
CHP, HDP, İYİ Parti, Demokrat Parti ve Gelecek Partisi den enflasyon tepkisi! CHP, HDP, İYİ Parti, Demokrat Parti ve Gelecek Partisi den enflasyon tepkisi!
6 muhalefet partisinin “parlamenter sistem” çalışması: ‘Yasama’ ayağı tamamlandı, HDP yok! 6 muhalefet partisinin “parlamenter sistem” çalışması: ‘Yasama’ ayağı tamamlandı, HDP yok!
Gelecek Partisinde yine bir istifa yaşandı! Aydın İl Başkanı Yasan, görevinden istifa etti Gelecek Partisinde yine bir istifa yaşandı! Aydın İl Başkanı Yasan, görevinden istifa etti
Gelecek Partisi’nden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Takvim Gazetesi Yanıtı! Gelecek Partisi’nden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Takvim Gazetesi Yanıtı!
Selçuk Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu silahlı saldırı için tepkisel demesi skandal! Selçuk Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu silahlı saldırı için tepkisel demesi skandal!
Ahmet Davutoğlu: Ak Parti ülkeyi yoksulluğa, yasaklara ve yolsuzluğa mahkum ettiler Ahmet Davutoğlu: Ak Parti ülkeyi yoksulluğa, yasaklara ve yolsuzluğa mahkum ettiler
Selçuk Özdağ’a evinin önünde silahlı ve sopalı saldırı düzenlendi Selçuk Özdağ’a evinin önünde silahlı ve sopalı saldırı düzenlendi
Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu’na “toplu” isyan Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu’na “toplu” isyan
Gelecek Partisi Sakarya teşkilatı toplu istifa etti ! Gelecek Partisi Sakarya teşkilatı toplu istifa etti !
Eski Ak Partili ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ekmek bulamayan vatandaşa para yok! Ak partiyi eleştirdi Eski Ak Partili ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ekmek bulamayan vatandaşa para yok! Ak partiyi eleştirdi
Davutoğlu: Yeni FETÖ’ler mi esir aldı iktidarı söyledi söz AK Parti’de kriz oluşturdu! Davutoğlu: Yeni FETÖ’ler mi esir aldı iktidarı söyledi söz AK Parti’de kriz oluşturdu!
Eski AK partili Gelecek partisi lideri Davutoğlu’ndan açıklama: Ayhan Sefer Üstün’ün evine kurşun sıkanlar ve sıktıranlar! Eski AK partili Gelecek partisi lideri Davutoğlu’ndan açıklama: Ayhan Sefer Üstün’ün evine kurşun sıkanlar ve sıktıranlar!
Devlet Bahçeli’den Ahmet Davutoğlunun talebine yanıt geldi Devlet Bahçeli’den Ahmet Davutoğlunun talebine yanıt geldi
Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın Ahmet Davutoğlu ile ortak basın toplantısı Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın Ahmet Davutoğlu ile ortak basın toplantısı
Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın Ahmet Davutoğlu ile gündeme ilişkin Değerlendirme İyi Parti Canlı Yayın. Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın Ahmet Davutoğlu ile gündeme ilişkin Değerlendirme İyi Parti Canlı Yayın.
Millet ittifakı küçük ortağı İyi Parti lideri Meral Akşener reddetti ama Kılıçdaroğlu’nun sözcüye verdiği röportaj ortaya çıktı! Millet ittifakı küçük ortağı İyi Parti lideri Meral Akşener reddetti ama Kılıçdaroğlu’nun sözcüye verdiği röportaj ortaya çıktı!
Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi 1. Olağan Kongresi’nde genel başkanlığa seçildi Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi 1. Olağan Kongresi’nde genel başkanlığa seçildi
Davutoğlu’nun partisi yerli otomobili hedef gösterdi ! Davutoğlu’nun partisi yerli otomobili hedef gösterdi !