Muhalefetin Başarısız Yolsuzluk Yapan Ak Partili Ruhsar Pekcan Açıklaması! | SİYASET
DOLAR

32,5640$% 0.23

EURO

34,9626% -0.08

STERLİN

40,7735£% -0.12

GRAM ALTIN

2.448,38%0,52

ÇEYREK ALTIN

4.067,00%0,46

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Muhalefetin Başarısız Yolsuzluk Yapan Ak Partili Ruhsar Pekcan Açıklaması!

Muhalefetin Başarısız Yolsuzluk Yapan Ak Partili Ruhsar Pekcan Açıklaması!

Muhalefetin Başarısız Yolsuzluk Yapan Ak Partili Ruhsar Pekcan Açıklaması! Evet saçma bir açıklama duyduk geçtiğimiz gün CHP açıklaması ile başarısız bir olduğu bir konuyu açıkladı şaka değil gerçek.

Geçtiğimiz günlerde piyasanın 2 katı üstünde dezenfekte satan eşi için olaylar üst, üste gelmişti. Eşinin piyasanın 2 katına sattığın ve Cumhurbaşkanının eşinin adını kullanarak yolsuzluk olayına karıştığı ile ilgili ortaya çıkan belgelerden ve eski Ak partili bakanın Pekcan’ın görevden alınması ile sona ermişti!!

Sıkıntı şurada bunla ilgili aslında Muhalefet bastırmalı ve araştırma ve soruşturma hemen başlatılması gerekirken kimseden ses çıkmıyor. Bir ak partili çıkıp diyor ki evet olmuş sonuç? Sonuç ortada yok Muhalefete bakıyoruz bayramdan sonra açıklayacağız diyor? şaka gibi bayramdan sonra kim öle kim kala!

Burada CHP oldukça başarısız bir yönetim sergiledi, gerçi onlara hak veriyorum çünkü bunca pislik bir olayın nasıl neresinden tutacağını o bile kestiremiyor!

Soru şu hükumet vet var diyecek mi sonrasında, peki ya Pekcan ne dedi evet yaptım dedi sonuç, soruşturma yok. İmamoğlu için soruşturma başlatılırken bir yolsuzluk olayı karşısında iktidara gelirken yolsuzluk, yoksulluk üzerine siyaset kuran Ak parti ise ne yapacağını merak ediyorum, aslında etmiyorum çünkü savunulacak hiçbir olayı yok!

Fakat şu da var, adı daha önce yolsuzluk ile karışmış bakanların son haline bakarak bunu rahatlıkla görebilirsiniz 2. olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başarısız diyerek görevden aldığı kişilerin nereye atandıklarına bakarsanız aslında durumun sonrasında ne olacağını görebiliyoruz.

Ne muhalefet ne hükumetin açıklaması kimseyi mutlu etmeyecek!

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kılıçdaroğlu hükümete seslendi Bayram döneminde esnafı iki gün bari açık bırakın

HIZLI YORUM YAP