Meral Akşener: AKP Selpak Siyaseti Yapıyor | SİYASET
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Meral Akşener: AKP Selpak Siyaseti Yapıyor

Bugün içerisinde İYİ Parti sosyal medya hesaplarından, AKP’nin siyasetlerini eleştiren bir video yayınlandı. AKP iktidarının vatandaşın umutlarını ve ülkenin kaynaklarını sömürdüğünü belirten video; Meral Akşener’in imzasıyla yayınlandı. Akşener’in sözlerinin yer aldığı bu videoda; “Selpak siyaseti” tabiri gündeme damga vurdu.

AKP’nin son dönem icraatlarında yaptığı hataları ve takınılan tavrını eleştiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener; bu siyasetin ilk seçimde son bulacağını ve umutların sönmesine izin vermeyeceklerini belirtti.

Selpak Siyaseti

İYİ Parti’nin Meral Akşener imzalı olarak yayınladığı videoda yer alan satır başlıkları şu şekilde:

*”AK Parti’nin katkılarıyla, değerleri, kurumları ve insanları kullanıp atan siyaset ‘Selpak siyaseti’. Kendi elleriyle imzaladığı İstanbul Sözleşmesi’ni bir grup azınlığı tatmin etmek için yine kendi elleriyle fesheden siyaset.”

*”Seçim propogandasının temeline oturttuğu Rabia’yı, iktidarının ‘bi’tık’ devamı için öksüz bırakan siyaset. Uçan ekonomi masallarının kahramanı olan damadını, batan ekonomi gerçekleriyle yüzleşince paketleyen siyaset.”

*”İstikrar ve güven garantisiyle atadığı bürokratlarını, kendi başarısızlığını gizlemek için çöp öğütür gibi harcayan siyaset. Biz bu milletin efendisi değil, hizmetkarıyız diyerek göreve gelip, efendilik taslayamadığı her olayda kendi milletini terörist ilan eden siyaset.”

Meral Akşener: Sandık Yakın

Yayınlanan Selpak Siyaseti videosunda iktidarın son dönemde aldığı İstanbul Sözleşmesi, ekonomi, sağlık ve güvenlik politikalarını eleştiren Meral Akşener; videonun paylaşımında yaşanan bu sorunların çözümsüz kalmayacağını söyledi. İYİ Parti’nin ve Millet İttifakı’nın bir sonraki seçimde AKP’den bu düzeni devralacağını belirten Akşener; ülkede yaşanan AKP kaynaklı tüm sorunlara karşı mutlak çözümlerinin olduğunu da takipçileriyle paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın helallik istediği sözlerine de benzer bir tepki gösteren Akşener; helalleşmenin adresinin sandık olacağını belirtmişti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Normalleşme Kararı Pazartesi’ye Kaldı! Ahmet Davutoğlu Tepkili!

HIZLI YORUM YAP