Kılıçdaroğlu başörtüsü yasasını neden istedi? Bakın Erdoğan’a nasıl gol attı! | SİYASET
DOLAR

32,4613$% -0.09

EURO

34,7807% -0.65

STERLİN

40,7112£% -0.47

GRAM ALTIN

2.441,18%0,22

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,00

a

Bunu çok fazla tartışmaya gerek yok bir kez bu meclise gelen yasaya bakalım yani  Kılıçdaroğlu’nun ne yapmak istediğini..

ilk olarak bu sadece başörtüsü değil herkese ilgilendiren aynı zamanda ayrımcılığın önüne geçmesi sağlayan bir yasa, yani başörtüsü geçmiyor, kılık kıyafetin ÖZGÜR  olması gerektiğini savunan yasa..

  • yani sen kapalısın
  • sen açıksın
  • yada sen kapanacaksın
  • sen açılacaksın söylemlerinin önün geçek yasa..

kısaca tartışmalarının önüne geçmek..

Erdoğan ne dedi pas verdi gol attık bizde dedi.

hayır Erdoğan topu taca attı eline geçen fırsatı değerlendiremedi, hem sosyal medyadan biz çözdük paylaşımları yapıldı hem de madem samimisin anayasa dedi..

iyide çölse yasada olmaz mı

çözülmediyse neden çözdük diyorsun

sonra neden anayasa getireceğiz orada evet ver diyordun

Kısacası Erdoğan günlük olarak farklı mesajlar verdi ak partili vekiller dahi ne diyeceği şaşırdı ya yasa diyeceklerdir yada çözdük ama ortada ak partinin yasal olarak çözdüğü durumda yok..

O zaman bu paylaşımları millet vekilleri neden yaptı..

Çünkü beklenmedin bir hareket yaptı Kılıçdaroğlu ezberlerini bozdu alışılmış bir yada beklendik bir durum değildi bu olay  için çünkü ak partili vekiller uzun zamandır siyaseten uzaklar çünkü siyaset yapmaları için projeleri olması yada halkın derdini anlatmaları gerek o da olmayınca hazırlıksız yakalandılar..

Mehmet Özhasekinin he de geç demesi GİBİ bu da işe yaramadı hazırlıksız yakalanmalarının sebebi bu..

ne diyor bu yasa bakalım.. mazlum bizim millet hem cahil hem de fırsatçı yani boş kovayı dolu kova gibi görüp satmaya çalışıyor çok fazla var bu tarz insan..

Kılıçdaroğlu başörtüsü

kamuda görev yapan kadınlar görevleri gereği üniforma dışında her hangi bir şekilde kıyafet dayatılmasına karşıydı bu.. yani dayatma olmasın onlara..

Kısacası her zaman derim Kılıçdaroğlu son 4 yıldır çok iyi şekilde hem partisini hem de CHP nin imajını değiştirdi, güven kazanıyor..

Hani geçmişte FETÖ/pdy örgütünün sürekli iftira attığı küfürler ettiği ve algı yaptığı Kılıçdaroğlu dersine çok iyi çalışmış ve ilerliyor, o yüzden yüzü gülüyor.

Şunu da belirtelim ..

Bu işi çözümsüz olarak  bırakmasının sebebi iktidarın seçimde kullanacağı bir gücü yok.. bunu elinden alındığını görüyoruz, tabii Türkiye’de seçmenin çoğunun  Kılıçdaroğlu’nun tutum ve davranışlarını anlamakta zorluk çekiyor çünkü cehalet böyle bir şey binlerce kişi eleştirdi hem de gazeteciler dahi eleştirdi neden?

onlarda yıllardır bir duvarın içine sıkışmış bir siyasi durum var, yani yıllarca ileriyi değil geriyi ve gericiliği konuştular. bu yüzden Kılıçdaroğlu gibi bir siyasetçinin düşüncesini ve ileri duruşunu anlayamadılar.. kendi partisi içerisinde dahi bir çok kişi anlayamadı..

Buna sosyal medyada olan kişileri ekleyelim yani fenomenleri onlarda anlayamadı..

Kısaca Kemal Kılıçdaroğlu öyle bir pas attı ki kendi pasına kendisi koştu ve golü attı..

Kılıçdaroğlu’nun ekibine bakarsanız bazıları onu anlayamadı, anlamaması çok normal dediğim gibi Türkiye’de büyük kesim cehil kaldı. cahillikle birlikte kavram ve anlamama durumu var. Kılıçdaroğlu iyi bir yolda ilerliyor. ne kadar sürer bilmiyorum tüm bunları yaparken de yasal çerçevede ilerliyor.

beğenmeye bilirsiniz ama bu tarz siyasetçiler Türkiye de yok denecek kadar az. Bana göre süreci iyi şekilde adım adım düzenliyor.

Sadece kendi partisine değil geleceğe bakıyor yani gelecekte olacak siyasi olaylarında önüne geçiyor. Bir çok partili benim haberim yok ne yaptı bu diyor, eğer Kılıçdaroğlu bunu partisinde herkesle tartışsaydı Ak parti bunu daha önce meclise getirirdi farklı bir şekilde.. yani Kılıçdaroğlu’nun projesini siyasi olarak engelleyecek bir algı gücüde vardı iktidarın bu sebeple herkesle paylaşılmadı. Kılıçdaroğlu partisini teftiş ediyor buda şu demek benimle misin yoksa değil misiniz yarının projesini çiziyor chp partisinde büyük değişimlerinde habercisi bu, Kılıçdaroğlu siyasal bir İslamcı olmayacak, bunu belirtelim toplumun değer ve kültürel yapısına göre karar alan ilerleyen vatandaşlık ve milliyetçilik çizgisine girecek. Son videosuna bakarsanız bunun sinyalini verdi kime bahçeliye tabii.. o konuya değineceğiz..

Siyasi bir golün etkisini seçimde göreceğiz

Peki Erdoğan ne yapsaydı gol atardı hep eleştirmeyeceğiz, siyasiler bizler yön vereceğiz, çünkü onların amacı bize hizmet etmek bizler onların efendisiyiz..

Şimdi şuna değinelim Erdoğan yerinde başkası olsaydı eğer. bunu kabul eder ve bakın konu önemli olunca biz evet deriz der ve emin olun o zaman golü atardı.. Ama Kılıçdaroğlu beklenmedik pasına Erdoğan koşmayı bırakın hareket edemedi ve kaybetti..

Erdoğan’ın hatası mı ekibinin mi bilinmez fakat, Erdoğan’ın tüm ekibini baştan ayağı değiştirmesi şart. Zamanı dar, bu kadro ile seçimi de kazanamaz..

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Rize’de MHP’li Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi’nin Ak Partililere FETÖ suçlaması! Meclis karıştı!

HIZLI YORUM YAP