Rize'de MHP'li Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi'nin Ak Partililere FETÖ suçlaması! Meclis karıştı! | SİYASET
DOLAR

32,5146$% -0.1

EURO

34,9638% 0.33

STERLİN

40,6466£% 0.16

GRAM ALTIN

2.433,74%0,45

ÇEYREK ALTIN

4.047,00%-0,15

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Rize’de MHP’li Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi’nin Ak Partililere FETÖ suçlaması! Meclis karıştı!

Rize’de MHP’li Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi’nin Ak Partililere FETÖ suçlaması! Meclis karıştı!

Rize’de MHP’li Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi’nin Ak Partililere FETÖ suçlaması! Meclis karıştı! Uzun süredir kulislerde konuşulan ve Özellikle MHP taban ve yöneticilerin bir kısmının Ak partili kişilerin baskına dayanamadığı ve kural tanımadığı konuşuluyordu.

MHP BU SEFER BAŞ KALDIRDI!

MHP belediye başkanı daha fazla dayanamadı ve Ak partililere ağır FETÖ suçlaması attı, Ak partili kişiler ise meclise gelmedi ve çalışmak istemediklerini belirtiyor.

Rize Çayeli Belediyesi’nin MHP’li Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi’nin iddiaları Çayeli Belediye Meclisi’ni karıştırdı. Çiftçi, 21 Eylül’de Rize’de yerel bir televizyon kanalının canlı yayınına katılarak açıklamalarda bulundu. Çiftçi, bu yayında Çayeli ilçesindeki bazı AKP’lilerin FETÖ’cü olduğu iddiasında bulundu.

Halktv.com.tr’nin haberine göre, bunun üzerine belediye meclisi toplantısında AKP ile MHP’li üyeler arasında tartışma yaşandı. AKP sıraları, MHP’li başkan Çiftçi’nin özür dilemesini istedi. Başkan Çiftçi, “Hiç de özür dilemiyorum. Sözlerimin arkasındayım. Bu konuda da zerre kadar tereddüt içerisinde değilim. Kesin bilgi ve bulgularım var. Dolayısıyla o gün söylediğim sözleri özür dilemediğim gibi aynen iade ediyorum” diye yanıtını verdi.

Çiftçi’nin yanıtı salonda gerginlik yarattı. AKP sıraları Çiftçi’nin sözleri nedeniyle toplantıyı terk etti. Çiftçi ise bu hareket üzerine “Umarım sadece bu mecliste değil diğerlerinde de aynı tavrı göstererek gelmezsiniz” dedi.

AKP SIRALARI BOŞ, TOPLANTI YAPILAMIYOR

Çayeli Belediyesi’nde AKP-MHP gerginliği halen devam ediyor. MHP’li başkanın FETÖ’cü iddiaları sonrası AKP’liler toplantıya gelmedi. AKP sıraları boş kaldı. Belediye meclisinde çoğunluk sağlanamadığı için toplantılar gerçekleştirilemiyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan Uyuşturucudan hüküm giymiş Hasan Şen ve Terör örgütü üyeliğinden Bilal Konakci’yi affetti

HIZLI YORUM YAP