İstifa eden AK Parti'li Kürşat Kılıç'ın odasında uyuşturucu iddiası! | SİYASET
DOLAR

32,5640$% 0.23

EURO

34,9626% -0.08

STERLİN

40,7735£% -0.12

GRAM ALTIN

2.448,38%0,52

ÇEYREK ALTIN

4.067,00%0,46

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • İstifa eden AK Parti’li Kürşat Kılıç’ın odasında uyuşturucu iddiası!

İstifa eden AK Parti’li Kürşat Kılıç’ın odasında uyuşturucu iddiası!

İstifa eden AK Parti’li Kürşat Kılıç’ın odasında uyuşturucu iddiası! Ak Parti’de skandal görüntü, görüntülerin sosyal medyada yayınlamasının ardından, Ak partide hareketli saatler yaşandığı belirtiliyor.

Konuyla alakalı İçişleri bakanı Süleyman soylu henüz açıklama yapmazken, uyuşturucu kullandığı iddia edilen Kürşat Kılıç için bir soruşturma yapılıp yapılmayacağı ise merak ediliyor.

AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç’ın ani istifasının ardından odasında uyur halde görüldüğü ve masasının çekmecesinde de uyuşturucu olduğuna dair bir video sosyal medyada yayıldı.

Görüntü ile ilgili gazeteci İsmail Saymaz, Twitter hesabından, “AK Partinin Yozgat Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç istifa etti. İstifanın arkasından skandal görüntüler çıktı. Ulaştığım görüntülerde, Kılıç makamında sızmış halde uyurken, masanın çekmecesinde uyuşturucu madde, masanın üzerinde uyuşturucuyu çekmek için kullanılan pipo görünüyor.” paylaşımında bulundu.

Kılıç olduğu iddia edilen ve masasında uyur halde görülen kişinin odasında cep telefonu ile çekim yapan şahsın, “metamfetamin” dediği duyuruluyor. Ardından hassas tartıyı gösteriyor.

Kürşat Kılıç, önceki akşam saatlerinde Facebook’ta yaptığı paylaşımda görevinden istifa ettiğini dile getirmişti.

Kılıç, “İşlerimin yoğunluğu sebebi dolayısıyla AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı göreviminden istifa ediyorum. Her daim Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a ve Partimize bağlılığım devam edecektir. Kamuoyuna saygıylarımla duyurulur.” ifadelerini kullanmıştı.

Bu arada Halk TV’nin haberinde, videonun ulaşmasının ardından Kürşat Kılıç’ın kendisini arayan gazeteci Saymaz’ın sorularına yanıt vermediği ve “Savcılığa anlatacağım. Üstü örtülü şantaj yapıyorsunuz.” dediği yer aldı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sabah Gazetesi yalan merkezidir, Ulusal güvenlik için soruyoruz; kim bu 557 kişi?

HIZLI YORUM YAP