Sabah Gazetesi yalan merkezidir, Ulusal güvenlik için soruyoruz; kim bu 557 kişi? | SİYASET
DOLAR

32,5480$% 0.14

EURO

34,9947% -0.13

STERLİN

40,8616£% -0.11

GRAM ALTIN

2.438,32%0,12

ÇEYREK ALTIN

4.053,00%0,05

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Sabah Gazetesi yalan merkezidir, Ulusal güvenlik için soruyoruz; kim bu 557 kişi?

Sabah Gazetesi yalan merkezidir, Ulusal güvenlik için soruyoruz; kim bu 557 kişi?

Sabah Gazetesi yalan merkezidir, Ulusal güvenlik için soruyoruz; kim bu 557 kişi? CHP’li Murat Ongun, Ak Partili içişleri bakanının mecliste beyan ettiği İBB’de terörist var dediği  557 kişi kim sorusunu soruyor.

Sosyal medyada gündem olan konuyla alakalı henüz bir resmi operasyon yapılmazken, İBB yönetimi terörist ilan edilen kişiler nerede, operasyon nedne yapılmıyor sorusunu sorarken, daha önceki kişilerin sicil kayıtlarının temiz olduğunu beyan etti.

Süleyman Soylunun daha önce

8 Aralık’ta TBMM’de bütçe görüşmeleri sırasında konuşan Soylu “Türkiye terörle mücadele ediyor. Terörist sayısı 160’ın altına düştü. 2 bin 80 kişi teslim oldu” dedi.

Soylu aynı gün İBB’de yaklaşık 33 bin kişi alındığını belirtti: “Bu 33 bin kişiden 12 bin kişiye ancak bakıldı. 455 tanesinin PKK ve KCK kaydı var. 80’inin DHKPC, 20’sinin MLKP, ikisinin MKP kaydı var ve diğerlerinin kayıtlarını da gönderebilirim.”

 

 

Ongun, “8 Aralık’ta İçişleri Bakanı, İBB’de 557 terör örgütleriyle ilintili çalışan olduğunu iddia etti. 4 gün geçti 557 kişiyle ilgili ne bir operasyon ne bir soruşturma yapıldı. Medyaya yansıtılan 6 kişinin de adli kaydı temiz çıktı. Ulusal güvenlik için soruyoruz; kim bu 557 kişi?” sözlerini kullandı.

“Sabah gazetesi anca kendini tokatlar çünkü yalan merkezidir” diyen İBB Sözcüsü, “Sevtap Ayman isimli çalışanımız tutuklu değil. Mesleğinin gereği görevini yarın sabah yapmaya devam edecek. Meydan boş değil, yalana geçit yok çünkü İBB var” ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, iktidara yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesinin ‘İmamoğlu ve sözcüsüne bir tokat daha’ başlıklı haberine, sosyal medya üzerinden yanıt verdi. “Sabah gazetesi anca kendini tokatlar çünkü yalan merkezidir” diyen Ongun, “Sevtap Ayman isimli çalışanımız tutuklu değil. Mesleğinin gereği görevini yarın sabah yapmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.

Sabah Gazetesi yalan merkezidir, Ulusal güvenlik için soruyoruz; kim bu Sabah Gazetesi yalan merkezidir, Ulusal güvenlik için soruyoruz; kim bu 557 kişi?kişi? Sabah Gazetesi yalan merkezidir, Ulusal güvenlik için soruyoruz; kim bu Sabah Gazetesi yalan merkezidir, Ulusal güvenlik için soruyoruz; kim bu 557 kişi?kişi?

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ekrem İmamoğlu’nun çağrısının ardından Mercedes-Benz Türk’ten açıklama! İktidarın iftiracılarına cevap!

HIZLI YORUM YAP