Fetö Neden Atatürkü Hedef Aldı Onu Dinsiz İlan Etti | SİYASET
DOLAR

32,4481$% -0.13

EURO

34,7983% -0.53

STERLİN

40,6112£% -0.48

GRAM ALTIN

2.441,26%0,22

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%-0,39

a

Fetö Neden Atatürkü Hedef Aldı Onu Dinsiz İlan Etti

Fethullah gülen denen vatan hani (fetö) Atatürkü neden hedef aldı? Neden onu dinsiz ilan etti biliyormusunuz? Bugün Mustafa Kemal Atatürke dinsiz diyenler fetö ile aynı değirmene su taşıyan hainlerdir, isteyerek veya istemeyerek bunu yapıyorlar. Ama bana göre isteyerek yapıyorlar çünkü devletin en derin yerlerinde halen fetö olduğu bilinen bir gerçek kimse tamamen bitti diye ortalıkta gezemez işte bitmemesinin en çarpıcı öğretini sizlere sunuyorum.

Özelikle Atatürk İçin Dinsiz Diyenler FETÖ ile Aynı gemideler bilsin isterim!

Mustafa Kemalin soyu sopu belli değildir diyen fetö ve öğrencileridir. Nihayetinde Mustafa Kemalin soyunu ben derken tüylerim diken,diken olur ehlibeyt soyuna kadar dayanır. Onuda geçelim önemli değil hepimiz Adem’den geldik dolayısı ile herkesin soyunda bir peygamber vardır.

Bunu okuyan fetöcü zihniyet nereden çıkarıyorsun diyecek bak nasıl çıkarıyorum, kurtuluş savaşın da silahsız ve hiçbir durumu yokken Mustafa kemal gibi bir kahraman yetiştirdi bu millet. Bu tesadüfen olmadı. Muhtemelen ney nasıl anlamadım diyorsunuz

Hemen izah edeyim o dönem Mustafa kemalin yanında olan bir çok islam aliminin de var olduğunu size kimse söylemedi, belkide duydunuz ve sordunuz nasıl yani demeden hemen size bir cevap geldi

  • Mustafa Kemal Hocaları kandırdı!

Ah be ahmak sen bunu gördün,duydun da mı söylüyorsun hayır. Bizzat bu uydurmayı çıkaran dönemin yunan gazeteleri ve ingiliz gazetelerinde çıkan haberlerin başlığı bu. O dönemde Atatürk’e ilk dinsiz diyen gazete eskişehirde olan ingiliz destekçisi gazete olduğunu bilsen sanırım utanmayacaksın. Bence utan. Senin atana ingiliz dinsiz kafir diyor ve sen buna doğru diyorsun öyle ise imanını bir tazele.

Dur kaçma daha bitmedi!

Özelikle Nakşi Şeyhleri ingilzilerin gazetelerine boy,boy fetva yayınladı! Şimdi kısa bir not düşeyim ( İsrail istihbarat servisine göre o dönemlerin en fazla sızılan tarikatı nakşi dergahı olarak geçmektedir.)

Bunu gören gerçek islam alimleri kurtuluş savaşında cephe de kuran okuyarak savaştılar. Göğüslerinde olan iman ile savaşan bu kişiler Allahın şehitliğine nasip olduklarından zerre şüphem yok savaştıkları ordular belli yedi düvel!

Bir örnek verelim Hafız İbrahim Efendi ‘Demiralay’; Afyonkarahisar’da Hoca İsmail Şükrü ‘Çelikalay’ bu güzel veliler gönüllü birlikler kurdular.

İçimizde olan Şeyh Denen Köpekler Türedi

Bu savaş esnasın da ingilizler asla boş durmadı, Müslümanı bir birine kırdırmak istediler bunun için özelikle belli bir bölgeyi almak isteyen isyancılara destek oldular, sadece Türklere değil diğer gruplara da hizmet verdiler.

Buna en büyük delil Kurtuluş Savaşı esnasında ve Cumhuriyetin ilk yıllarında çıkarılan Koçgiri isyanında, Ağrı isyanında, Menemen isyanında İngilizlerle işbirliği yapan hocaların, şeyhlerin etkisi büyüktür.

Kurtuluş Savaşı esnasında Kürt Teali Cemiyeti’ni kuranlar arasında yer alan Said-i Nursi ve bugüne kadar gelen gizli elleri, inanç anlayışlarındaki farklardan dolayı dindar Atatürk ile problemlidirler.
Türk, Kürt, Çerkez herkesi Müslüman gören ve İslam savunucusu olarak Kurtuluş Savaşı’nı veren Atatürk’e karşı Said Nursi, Emirdağ Lahikası’nda savaş verilen Hıristiyanlar ile birleşmeyi tavsiye etmektedir.

Şimdi hemen nerede kanıt diyeceksiniz değil mi?

“İşte bu günde meydana çıkan bu dehşetli cereyanı (komünizm) ancak ve ancak Hıristiyanlık âleminin Müslümanlıkla ittihadı (birleşmesi) yani İncil, Kur’an ile ittihad ederek halledebiliriz” (Emirdağ Lahikası, c.1, sayfa 62) fetvasını vermiştir.

Buyurun okuyun hocalarınızı ve ihanetlerini!

“Misyonerler ve Hıristiyan ruhanileri, hem Nurcular çok dikkat etmeleri elzemdir. Çünkü her halde şimal cereyanı; İslam ve İsevi dininin hücumuna karşı kendini müdafaa etmek fikriyle, İslam ve misyonerlerin ittifaklarını bozmaya çalışacaktır.” (Emirdağ Lahikası, c.1, sayfa 150)
“Şimdi ehl-i iman, değil Müslüman kardeşleriyle belki Hıristiyanın dindar ruhanileriyle ittifak etmek ve medar-ı ihtilaf meseleleri nazara almamak, niza etmemek gerekir. Çünkü küfr-ü mutlak hücum ediyor.” (Emirdağ Lahikası, c.1, sayfa 194)

Kıymetli kardeşlerim Size öyle yollar cizer ki bu dinsizler sizi kardeşinize kırdırmak için sarıkta takar, sakalda bırakır, çarşafada girer.

Her çevrili taşı

Sarıklı başı

Misvakli dişi

Asalı adamı

Veli sanma ya başından olursun ye cennetin den!

İşte fetö denen hainin bugün ve geçtiğimiz yıllarda Mustafa kemali dinsiz ilan etmesinin altında olan gerçeklerden sadece bazıları bunlar. Atatürk’e dinsiz diyenlerin geçmişine bakıldığında ya fetö ile arkadaş olduklarını veya sohbetlerine gittiklerini rahatlıkla görebilirsiniz.

Mevzu Atatürk değil. Mevzu onunla bu ülkeyi savunan milyonlardır. Dikkat edin Bu ülkenin milli değerleri ile oynayan bu kitle er geç ortaya çıkacak ve sesleri kesilecektir. Sizi sevdikleriniz ile imtihan edecekler sizi dinli ve dinsiz diye ayıran kitlelerin asıl meselesi cennetinizi elinizden almak ve sizi bir birinize kırdırmak bugün ülkede  Atatürk’e dinsiz diyenle, Atatürk’e laf ettirmeyen kavga etse, zararlı çıkacak Türkiyedir. aklınızı başınıza alın.

Yine kanıt isteyen Şeyh Hasan Efendi’ye (Hacı Sofu/ Molla Hasan) (1590?-1690?) durumunu devlet aşiv odasından talep edebilir.

ErsoyK

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CHP eski milletvekili Dursun Çiçek ifade vermeye gitti !

HIZLI YORUM YAP