Erdoğan'dan sonra AK Parti'nin başına kim geçmeli? Hakan Fidan tartışmasız tek kişi! | SİYASET
DOLAR

32,4778$% -0.09

EURO

34,8599% -0.03

STERLİN

40,8244£% 0.07

GRAM ALTIN

2.419,23%-0,10

ÇEYREK ALTIN

3.958,00%0,00

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Erdoğan’dan sonra AK Parti’nin başına kim geçmeli? Hakan Fidan tartışmasız tek kişi!

Erdoğan’dan sonra AK Parti’nin başına kim geçmeli? Hakan Fidan tartışmasız tek kişi!

Erdoğan’dan sonra AK Parti’nin başına kim geçmeli? Hakan Fidan tartışmasız tek kişi! Hakan Fidan Ak Partinin başına geçerse ne olur? Bunu enine boyuna anlatmak lazım ki bazı yapılar anlasın. Bunu Erdoğan’ı ve Ak partiyi savunmak için yazmıyorum bunu bir partinin nasıl yol alması gerektiğini açıklamaları ile yazılması gerekiyor ki bazı kişiler haddini bilsin.

Çok uzun değil belki de 10 yıllık bir tartışma bu aslında Hakan Fidan isminin Ak Parti’de geçmesi. Açıkçası beni bile heyecanlandıran bir gelişme o yıllarda ama olamaz şuan mümkün değil demiştim, O zaman bazı çevreler ise Fidan ismini Ak partide evet olmalı bakan yada farklı konuda denilmişti. Fakat Hakan Fidan sonrasında yanlış hatırlamıyorsam 2015 yılında aday olmuş sonrasında Erdoğan’ın isteği üzerine geri geçilmişti..

Sonrasında Darbeler yaşandı ama darbe öncesi Hakan Fidan Aday olursa Kim gelecek teşkilatın başına tartışması çıkmıştı ve sonrasında darbe ‘de yaşamıştık Hain FETÖ/PYD yapısı. Eğer Fidan o gün Teşkilat başında olmasaydı bugün MİT içerisinde dengelerin alt üst olacağını görebilirdik.

Burada Erdoğan önemli bir karar almış. Fidan ile birlikte. Hem taşların kim olduğunu hem de yapının içinde olanları ‘da tuzağa düşürmüş. Bunu göremeyecek kadar yeteneksiz kişiler var. Sanıyorlar ki Fidan ayrılmak istedi.. Fidan Ayrılmak değil Kendisini Riske atarak operasyon yaptı..

Sonrasında Biliyorsunuz ki Medyaya yansıdığı kadar bir çok ismin MİT içerisinde değiştiğini kulislerden duyduk olması gerekende buydu o yapının içeride tuttuğu her elamanda bana göre dışlandı yada atılmıştır. bunlar gizli bilgiler olduğu için kimse ne isim yazabilir nede başka bir durum bu milli bir meseledir, Benim görüşüm ise şu: MİT teşkilatımız Cumhurbaşkanı makamından daha önemlidir.

AK PARTİ BAŞKANI HAKAN FİDAN!

Bütün soru ve görüşleri alabilecek bir isim Hakan Fidan devletin sırlarına vakıf, Projeleri bilen bir isim Hakan Fidan, Aynı Zaman’da Fidan Erdoğan’ın sır küpü. Erdoğan’ın en kritik toplantılarında yanında bulunuyor, Özel görüşmelerinde tek yanında olan isim o. Başka bir bakanın Erdoğan’ın yanı başında olması imkansız.

2017 yılında Soylu ismi çok yüksek sesle söylenmiş anketler yapılmıştı, Çok yüksek derece isteyenler olmuştu. Fakat Süleyman Soylu, Reis Sedat Peker isimli şahısla yaşadığı olaylar neticesinde büyük bir strateji hatası yada siyasi hata yatı ve tüm karizması çizildi, bunu kabul etsek de böyle etmesek ‘de Anadolu’nun tüm kahvelerinde artık o ismin fazla bir değeri yok. Sonrasında parlatılmaya çalışılsa da nerede olursa olsun o isim Ak Parti’de bir yükseliş değil tamamen çöküş getireceğini Erdoğan’da biliyor Ak partili kurucularda Sağ siyasetçilerde..

Bu bakımdan hakan Fidan tüm sırlara vakıf bir isim olarak bakan değilse sadece Başkan olabilir. Diğer isimlerin hepsini silin atın kafanızdan. Hakan Fidan Sağ ve Sol dengesini elinde bulunduracak kadar karizmatik bir adam, Mesele bir Üniversite içerisine girip öğrenciler ile konuşabilir, yurtdışına gittiğinde çok iyi derece dil bilgisine sahip olduğu için net cevaplar verebilir, Kritik görüşmeleri nasıl yapacağını çok iyi bilir, Askeri durumlarda çok ani manevralar yaptırarak TSK içerisinde dengeleri tekrar konuşlandırabilir.

Devletin alt tabında olan isimlerle görüşebilir ve yeni bir boyut kazandırabilir.

Kavgalardan uzak duracak kadar, zeki dam, Kavga değil operasyon adamı diyoruz ya işte operasyon adamı Fidan ‘dan başkası olamaz.

Burada Hakan Fidan Parti başına geldiğinde bir çok isimden destek alır bunlar parti başkanları ‘da olacak. Hiç bir parti Fidan’a sırt dönmez.

Bu bakımdan Fidan Ak parti başına geçerse ve Aday olursa sonraki yıllarda yapacağı siyaset ile %60 oy alma potansiyeli var..

Hakan Fidan Ak parti başkanı olması bir çok küskün seçmenin yeniden oy vermesi anlamına gelir, yeni bir kan.. Erdoğan’dan sonra güvenilecek küskünleri yeniden partiye getirecek iki genç isim var. Birisi Hakan fidan, Diğeri Berat Albayrak..

Albayrak neden derseniz siyasette fazla kavga edecek bir kişiliği yok, Kavgasını gizli yapar açık yapmaz, Ama partiler ile ‘de görüşebilir. Onun bu kadar sevilmesinin sebebi bakan olduğu yıllarda herkesle arasına mesafe koyması ve herkesle görüşebilmesi.

Fidan ise milli bir şahıs şuanda. Parti başına geldiğini düşünün ve aday olduğunu onun ile rekabet edecek isim yok.

Bu bakımdan Süleyman Soylu gibi isimlerin Ak parti de hiç bir zaman, Bir Hakan Fidan Etmeyeceği net! Fidan gibi bir kahraman varken, Diğerleri ak partide sadece figüran olur. Kısacası Çaycısı olur Hakan Fidan’ın.

Kısacası Erdoğan’dan sonra AK Parti’nin başına kim geçmeli sorusunun cevabının en iyi ismi Hakan Fidan!

Fidan yeni bir nefes gibi küskünlerinin tamamını partiye çekebilir. O herkesle mesafesini koruyabilen bir şahıs, Kameralar önünde tartışma yapmaz, Siyasi hayatında onu eleştirebilecek bir kaç isim var fakat bunları engelleyebilir.

Şuan ak parti başında olsa tüm bakanları değiştirir birisini bile bırakmaz. Çünkü Fidan siyasetini kavga ile değil çözüm odaklı arar. Onun kişiliği bu.

Not alın bu dediklerimin aksi çıkarsa ak partinin tamamen silindiğini görürsünüz.

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Erdoğan manda yoğurdu! Erdoğan’ın üstü çizildi!

HIZLI YORUM YAP