Erdoğan manda yoğurdu! Erdoğan'ın üstü çizildi! | SİYASET
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Erdoğan manda yoğurdu! Erdoğan’ın üstü çizildi!

Erdoğan manda yoğurdu! Erdoğan’ın üstü çizildi! Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı bir programda akşam yediğini tarif etmesi gündem fakat bu ilk gaf değil. Erdoğan bilerek ve istenerek bu tuzaklara düşüyor, Yanında olanların çoğu ise onun yolcu olduğunu biliyor.

ERDOĞAN SONRASINI DÜŞÜNENLER YENİ BİR LİDER ORTAYA ATACAKLAR!

Birçok kulis bilgisine göre Süleyman Soylu ismi konuşulsa ‘da Ak partinin üst kadrosu Soylu ve ekibine asla güvenmiyor, Daha önce yaşamış olduğu durumlarda düşünüldüğünde partiye zararı çok yüksek derece oldu, gerilimli yaşamı ve söylemleri ‘de partisinden başkasına artık geçmiyor.

SOYLU ASLA AK PARTİ GENEL BAŞKANI OLAMAZ!

@baykushaber.com

Ak Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan Her Akşam Yediğini Açıkladı, Manda Yoğurdu Kestane Balı Medine Hurması Yulaf #erdoğansevdalıları #akparti_tr

♬ Baykushaber.com – orijinal ses – Baykushaber.com

Süleyman Soylu Ak parti genel başkanı asla olamaz derken olur ama başarı getiremez, belirli bir oy potansiyeli olur ama iktidar ortağı olması mümkün değil. Anadolu insanına bu sert konuşmalar işler fakat büyük şehir ve okumuş kişilere karşı bu söylem ve konuşmalar asla geçmez..

FAKAT BURADA ERDOĞAN’IN ÜZERİ ÇİZİLMİŞ!

Son iki yıldır Cumhurbaşkanı Erdoğan farklı konular ile basitleştirilerek gündeme geliyor, biliyorsunuz uyuya kalması yayınladı hem de kendi  idaresinde olan ve ona yakın ona yakın olan kanal bunlar, yürüyüşü konu oldu, Gara şehitleri durumu, tabut üstünde olan el, Manda yoğurdu, Brunson olayı, Suriyeliler, ekonomi, basket vs daha bir çok durum var bunla ilgili binlerce video yapılır.

Ona taparcasına sevenler , sevgi gösterisinde bulunanların bunlar görmemesi gayet doğal fakat, Erdoğan sonrası planlanmış şekilde ilerliyor. Toplum içinde o hitap ve konuşmaları düşecek derece çoğaldı,

Burada Erdoğan’ın artık bir karar vermesi gerekiyor fakat bu karar onu ve ailesini etkileyecek kadar önemli!

Erdoğan parti tabanında bir yoklama çekiyor ve sağ görüşlü bir ismi getirmesi ve önermesi önemli, Fakat belirli gruplar Erdoğan ve ailesini yada o kısmı tamamen devre dışı bırakarak yeni bir kahraman bir kişi profil oluşturuyorlar..

Bana göre Erdoğan partisini bıraktığı zaman içerisinde en önemli kararı verecek ve sağ görüşlü bir ismi getirir, Bu ya Damatlarından birisi olur, Yada kuruculardan birisi olur, Asla bir bakana partisi bırakıp kenara çekilmez, bunu yaptığı an en büyük hatayı yapar.!

Bugün onun bu duruma bu halinde sokanların yarın daha sert görüntüleri servis etmeleri, hiç zor değil.

İnanın bana Erdoğan sevin sevmeyin iyi bir siyasetçi fakat bu kadar çok gaf ve eleştiri alıyor ve Tv ekranlarında dahi küçük gösterilmeye, hem de ona en yakın kanallar içinde bu oluyorsa, tehlike en yakınındadır, Kabine değişikliği şart. Eskimiş ve uzun yıllar kalmış kişilerin artık tamamını temizlemesi şart yoksa seçimde büyük bir ezilmeye yaşar. Bu halinde onu TV ekranların ‘da  NASIL YANLIZ BIRKAILDIĞINI GÖRECEKSİNİZ, Seçimlerde o değil bakanların konuştuğunu ‘da göreceksiniz çoklukla..

Bunlar bana göre bir plan. İşte bu Planı yapanların onun üzerini çizdiğinin bir kanıtı olarak düşünüyorum. Daha önce dediğim gibi 2 yıl ve daha fazladır Erdoğan artık siyaset yapmıyor görünüyor, Medyada konuşmaları ise ertesi gün farklı bir görüş olarak sunuluyor hem de kendi kanallarında..

Erdoğan Suriyeliler gidecek demişti, Şimdi gitmeyecek kararım kesin dedi.. Aklı başında bir siyasetçi gitmeyecek göndermem diyebilir mi? İşte bu tuzak Erdoğan ve partisine yapılmış bir değişiklik işareti, Erdoğan unutulur mu  evet, Bu şekilde devam edilirse kısa sürede unutulur çünkü şuan onu yıpratıyorlar, Erdoğan sonrası önemli olan kimin geleceği.

Bakanlardan hiçbirisi olmaz..

Burada bir ihtimal belki Hulisi Akar olur. Hatta bana göre Hakan Fidan olur!

Neden Hakan fidan

Erdoğan’ın tüm kritik görüşmelerinde yanında, özel görüşmelerin dahi yanında. Böyle bir adam bakan değil Parti başkanı olur, Cumhrbaşkanı olur. Her şey olur. Diğer bakanların çoğunun giremediği her bilgi Fidan’da.

Diyeceksiniz ki Fidan istihbarat ondan hayır, Kavakçıların kızı ‘da o toplantıydı mesela önemli olan makam değil güven meselesi..

Erdoğan hiç bir bakanını özel görüşmelerine asla sokmuyor.

Kritik görevlerde yanında olan iki isim var birisi Hakan Fidan diğeri Hulisi Akar.

Fidan Parti başkanı olursa?

Bir kere böyle bir yiğit böyle bir makama gelirse sadece sağ değil Sol gruplarda oy verir burada Fidan dengeyi sağlayacak isimlerden olur. Üstelik dil bilgisi ve önemli bilgileri elinde olması sebebiyle siyaseti ‘de alacağı danışmalar ile iyi derece yürütür.

Yani Erdoğan bir an önce kararı verse çok iyi olur yoksa onun üzerini çizdikleri bariz belli kabul etmeyenler olacaktır ama durum öyle görünmüyor! Manda yoğurdu dahi onun küçük düşürülmesi için planlanmış bir konuşma..

Bunu daha sonra yazacağım. Neden fidan olmalı..

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Başkan Erdoğan’ın barış diplomasisi artık kitaplaştı…

HIZLI YORUM YAP