Erdal Beşikçioğlu, Mansur Yavaş Açıklaması | SİYASET
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Erdal Beşikçioğlu, Mansur Yavaş Açıklaması

Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, CHP’nin Etimesgut Belediye Başkan Adayı olarak atanması sonrasında CHP Ankara İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu. Beşikçioğlu, Etimesgut’ta gerçekleştirmeyi planladığı büyük değişim ve projeleri paylaşırken, seçmenlere hitap ederek “Seyircilerime artık seçmenlerim diyeceğim. Senaryoyu bundan sonra biz yazacağız” vurgusunu yaptı.

Etimesgut’ta Yeni Bir Rüzgar: Erdal Beşikçioğlu’nun Vizyonu

Beşikçioğlu, Etimesgut’ta beklenen değişimin habercisi olarak, “Senaryoyu biz yazacağız. Gelecekte seyrettiğimizde umarım büyük keyif alacağız. Bu yolda beni yalnız bırakmayacaklarını umuyorum. Umarım başarıyı hep birlikte göğüsleriz. Umarım dünyanın en keyifli 5 yılını Etimesgut’ta geçiririz.” sözleriyle hedeflerini dile getirdi.

Örnek Bir Belediyecilik Anlayışı: Mansur Yavaş ile İş Birliği

Mansur Yavaş’a övgüler yağdıran Beşikçioğlu, “Mansur Başkanın sosyal belediyecilik derslerini yerinde etüte ederek sanırım örnek bir belediyecilik anlayışını tüm Türkiye görecek.” ifadelerini kullandı. Siyasetten gelmemesine rağmen farklı disiplinlerdeki deneyimlerini paylaşan Beşikçioğlu, genç kuşakların yakalanması gerektiğini vurgulayarak, “Ankara’yı yeniden parlatmak için bu hedefe odaklanmalıyız.” dedi.

Mansur Yavaş İle İlişkisi: İddialara Net Yanıt

Geçtiğimiz günlerde çıkan iddialara karşı Beşikçioğlu, Mansur Yavaş’la olan ilişkisini net bir şekilde ortaya koydu. “Mansur Beyle biz hep görüştük. Dizi-filmlerimiz olduğumuz gidip ne yapacağımızı kendisine anlattık. Mansur başkanın Ankaramız için yaptıkları asla unutulmaz.” diyerek aralarındaki uyumu vurguladı.

Adaylık Teklifi ve Hedefler: Telefonla Gelen Fırsat

Adaylık teklifini telefonla aldığını belirten Beşikçioğlu, “Özgür Bey ve Ümit Bey ile oturup sohbet ettiğimiz zaman çok ikna edici konuştular. ‘Yapmak istediklerin yok mu?’ dediler. ‘Çok var’ dedim. ‘Al sana imkan’ dediler.” diyerek genç ekibiyle birlikte Etimesgut’u daha iyi bir yere taşıma hedefine odaklandıklarını ifade etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Murat Kurum’dan seçim vaadi çorba dağıtacak!

HIZLI YORUM YAP