Murat Kurum'dan seçim vaadi çorba dağıtacak! | SİYASET
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Murat Kurum’dan seçim vaadi çorba dağıtacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AKP’nin adayı olan ve daha önce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevini yürüten Murat Kurum, seçim çalışmalarına hızlı bir başlangıç yaptı. Üsküdar’da bir kütüphanede gençlerle buluşan Kurum, çorba dağıtarak 39 ilçede “nevmekan” vaadini dile getirdi.

Seçim öncesinde gençlerle sohbet eden Murat Kurum, Üsküdar’da bir kütüphaneye ziyaret gerçekleştirdi. Öğrencilere ve devlet kurumlarına girmek için sınavlara hazırlananlara çorba dağıtan Kurum, 39 ilçede yapılacak nevmekanlarla ilgili planlarını açıkladı.

Kurum, “39 ilçemizde nevmekan olacak. Nevmekanlarda böyle huzurlu bir ortam içerisinde… Beğeniyor musunuz?” diyerek seçim vaadini duyurdu.

Gençlere hitap ederken Kurum, “Afiyet olsun. İyi çalışmalar diliyoruz. Gençliğimizle birlikte bu mekanların sayısını artırmak için yola çıkıyoruz. Kuracağımız ofislerde iş yapmanıza imkan sağlayacağız. Ayrıca arkadaşımız ‘Hep mercimek çorbası çıkıyor’ dedi. Mercimek çorbasını değiştiriyoruz. Arada bir domates çorbası, yayla çorbası, tavuk suyu başkanımız verecek. Her cuma da 6’da çorbanın dışında bir de etli pilav vereceğiz.” şeklinde konuştu.

AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak belirlenen Murat Kurum, 2018-2023 tarihleri arasında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevini üstlendi. 2023 genel seçimlerinde İstanbul milletvekili seçilen Kurum, seçim sürecinde CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu ile rekabet edecek.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CHP’nin Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse Oldu

HIZLI YORUM YAP