Devlet bir an önce Fetö lideri gülene hocam diye hitap eden kim varsa içeri tıkmalıdır! makamını almalıdır! | SİYASET
DOLAR

32,5108$% -0.01

EURO

34,9796% 0.13

STERLİN

40,9547£% 0.14

GRAM ALTIN

2.421,73%1,78

ÇEYREK ALTIN

3.958,00%1,43

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Devlet bir an önce Fetö lideri gülene hocam diye hitap eden kim varsa içeri tıkmalıdır! makamını almalıdır!

Devlet bir an önce Fetö lideri gülene hocam diye hitap eden kim varsa içeri tıkmalıdır! makamını almalıdır!

Devlet bir an önce Fetö lideri gülene hocam diye hitap eden kim varsa içeri tıkmalıdır! makamını almalıdır!

Neden mi?

Bir çok geçmişe dönük videolar var bu videolar ‘da o vatan haini kansıza hocam diye hitap eden tarikat ve cemaat hoclarının’da var bunlar o gün O hırsız kansız, vatan haini için hocam diyenler, devlet 17-25 der ben demem, neden mi bu hırsız o yıldan evvel başladığı hırsızlığa o gün mecliste  dahi dile getirildi bu olaylar o gün bir çok öğrenci ve kişi bu hırsız kul hakkı yiyen kansız yüzünden atanamadı yada istediği mevkie ulaşamadı, hainliği ortaya çıkınca ‘da ne oldu o hakları yenen kişilere hakkı teslim edilmedi kimisi şimdi 40 kimisi beklide 50 yaşına gelmiş bu kişilerin suçu varıydı yok, ne yapsın garipler bir cemaat lideri var ortada ve onu öven binlerce kişi yetmezmiş gibi bazı tarikatlar var bu tarikat liderleri de dahil kim fetö denen kansızı övdüyse içeri almak şarttır.

O Hakkı yenen öğrenciler ve atanamayan dayısı amcası olmayanlar var ya onlarda hakkını Müslümanım diyen adaletliyim diyen kim varsa o hakkı ‘da hakkı yenen fetö denen vatan haini yüzünden canı yanan verilmelidir.

Yeni mezun olmasına bakılmaksızın geçmişe dönük kişilere hakkı verilmezse o hak Ahirette ona hakkını vermeyen ve destek olana döner.

Bu yapılmazsa ne olur!

Elbet bir gün devran döner ve birisi sorar neden mi Allah’ın adalet terazisi bir gün vakti gelince çalışır o gün ise bunları yapamayanlar bu halka hesap vermek zorunda kalırlar, halka hesap vermek devlete hesap vermekten daha da zordur..

Bu devlette okuyan çocukların amcaya, dayıya atanmak ihtiyacı varsa yazıklar olsun Müslümanım deyip medyada dolaşan çakallara. Şimdi onlara soruyorum sizin o hainden ne farkınız var? görmez misiniz? Bir tane tarikat lideri çıkıpda hakkı teslime etmek lazım diyemiyor neden mi? Ne olur ne olmaz bir açığımız vardır da bize vurmasın diye mi? Yoksa işinize gelmiyor diye mi, yada yoksa sizde mi birilerine dayı, amca olupda bu devletin bazı makamlarını kullanıyorsunuz?

 

Ersoy K

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Tayyip Erdoğan düşmanlığı gözleri kör kulakları sağır etmiştir !

HIZLI YORUM YAP