Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan Nebati ve Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile yaptığı görüşme sona erdi | SİYASET
DOLAR

32,4550$% -0.12

EURO

34,8613% -0.46

STERLİN

40,6551£% -0.46

GRAM ALTIN

2.441,50%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%0,07

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan Nebati ve Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile yaptığı görüşme sona erdi

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan Nebati ve Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile yaptığı görüşme sona erdi

Baykuş internet haber Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan Nebati ve Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile yaptığı görüşme sona erdi, Döviz’de olan artış sonrası Ak parti genel başkanı Erdoğan2ın görüşmesi sonrası açıklamalar gelmeye devam ediyor.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile kamu bankalarının yöneticileriyle görüştü.

Üsküdar’da bulunan Cumhurbaşkanlığı Vahdettin Köşkü’nde basına kapalı olarak saat 15.00’de başlayan toplantı yaklaşık 5 saat sürdü.

DOLAR ZİRVEYİ GÖRMÜŞTÜ

Dolar kuru bugün 14,99 ile yeni zirvesini görürken, Merkez Bankası’ndan (TCMB) son iki haftadaki dördüncü müdahale geldi.

TCMB’nin doğrudan dolar satarak döviz kurlarına müdahalesiyle dolar/TL akşam saatlerinde 13,63’e kadar geri çekildikten sonra tekrar yükseldi.

Reuters, toplam 3 işlemcinin tahminlerine göre TCMB’nin bugünkü döviz satım müdahalesinin 1.5 ila 2 milyar dolar arasında olduğunu aktardı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ferit Aslan: HDP’li Selahattin Demirtaş, Edirne Cezaevi’nden Medyascope’un sorularını yanıtladı

HIZLI YORUM YAP