CHP'de taciz ve tecavüz sessizliği | SİYASET
DOLAR

32,4875$% -0.06

EURO

34,8298% -0.52

STERLİN

40,6765£% -0.46

GRAM ALTIN

2.439,52%0,15

ÇEYREK ALTIN

4.049,00%0,05

a

CHP’de taciz ve tecavüz sessizliği

Osmanlının devamı niteliğin de olan Türkiye’nin Cumhuriyet tarihi  kurucu partisi olan CHP’nin sessizliğin bahsedelim biraz…

 

 

Türkiye’de taciz , tecavüz , kadın hakları konusunda en çok eylem yapan ve en çok konuşan partilerden biri olan CHP , kendi içerisinde olan Tecavüz ve taciz olaylarında sessizliğini korumaya devam ettiği için bu köşe yazımın başlığını CHP’de taciz ve tecavüz sessizliği olarak attım.

 

Ensar Vakfında yaşanan iğrenç ve aşağılık olaylar sonrası yaklaşık 1,5 ay televizyonlarda ve yıllardır bir şahsın yaptığı olayı Ak Parti’ye yüklemeye çalışan büyük kalabalık bugün sus pus hatta bir iki kalem kağıda dökeyim bende bu iğrenç olaya tepkimi göstereyim demek yerine ” Ya ensarda vardı ” ” ya şu da vardı ” diyerek yapılan Ahlaksızlığı savunacak duruma gelmiş insanlara buradan diyorum ki bu tacize ortaksınız…!

 

Ensar vakfın’da yapılan bu iğrenç tecavüzcüsü sapık hocadan devlet şikayetçi olmuş ve 1000 yıl bu hayvana katıksız ceza verilmiştir. Devletin en tepesi Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bu şerefsizliği yapanın yaptığını yanına bırakmamış tüm unsurları ile bu davanın takipçisi olmuş ve gerekeni yapmıştır. Bu olay Ak partinin içerisinde olmamasına rağmen böyle hassas davranılmıştır sırf isim geçiyor diye !

 

Bugün ise dönüp bakıyoruz ki ; CHP içerisinde 6 tane taciz olayı yaşanıyor. Bu olaylar kadın ilçe başkanı , ezilmiş tüm halkların savunucusu olarak kendini tanıtan Canan Kaftancıoğlu’na iletiliyor fakat Canan Kaftancıoğlu ” sen kadınsın sus ”  diyerek yaşanan bu olayların üstünü kapatıyor.

 

Kemal Kılıçdaroğlu siyasi ve insani olarak bu tarz olayların karşısında olan ve yapılmaması gerektiğini söyleyen bir  geçici başkanlık yaptığı CHP lideri olarak tık yok. Fakat tacize gelince taramalı tüfek gibi ateş ediyor ilçe başkanları kadınlara !

 

İnanlar için sessizliğin anlamı suçu kabuldür. Bugün bu olayda objektif olamayanlar yarın ” Millet İttifakı ” adı ile ülke yönetmeye talipler…!

 

Ben buradan CHP seçmelerine seslenmek istiyorum….

 

Sen kimsin de sesleniyorsun diyen olursa eğer , benim Adım Raif YAVUZYILMAZ  ilk kurulan meclise bakarsanız Dedelerimiz Kuvâ-yi Milliye liderlerindendir.

 

Benim DEDEM ” vatan için ” Namuz için”  yeminler ettirecek savaşa gidecek !

Bugün kurucu CHP sesiz kalacak !

Bu kabul edilemez !

 

Yani biz dedelerden torunlara bu ülke için bedel ödemiş ve bedel ödemekten hiç bir zaman çekinmemiş bir vatandaş olarak sesleniyorum…!

 

Millet İttifakı ortaklarına sesleniyorum !

 

Bu şekilde suça ortaksızınız !

 

CHP Taciz ve tecavüzlere sesiz kalıp örtbas ediliyor  !

 

Evet her suç şahsidir hiç bir kurumu ve kuruluşu bağlamaz fakat CHP’li bir başkanın veya kişilerin yaptığı bu namussuzluğa CHP’nin en tepesi çıkıp soy adının gereğini yapıp Kılıç gibi kesmiyorsa yarın seçimlerde halk KILIÇ GİBİ KESİP atmalıdır.

 

Hep bilirlikte güç ve bağımsız Türkiye için adaleti sağlamak bizlere düşmüştür herkes takkeyi önüne alsın düşünsün… 

 

 

Kurucu: Raif YAVUZYILMAZ

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Koray Aydın AKP’yi Yerin Dibine Soktu, Osmangazi köprüsü Marmaray projesi kimin projesi çıktı bakın!

HIZLI YORUM YAP