Koray Aydın AKP'yi Yerin Dibine Soktu, Osmangazi köprüsü Marmaray projesi kimin projesi çıktı bakın! | SİYASET
DOLAR

32,5994$% 0.36

EURO

34,7395% -0.04

STERLİN

40,4957£% -0.28

GRAM ALTIN

2.496,49%0,51

ÇEYREK ALTIN

4.269,00%0,51

a
  • Baykuş Haber
  • SİYASET
  • Koray Aydın AKP’yi Yerin Dibine Soktu, Osmangazi köprüsü Marmaray projesi kimin projesi çıktı bakın!

Koray Aydın AKP’yi Yerin Dibine Soktu, Osmangazi köprüsü Marmaray projesi kimin projesi çıktı bakın!

Koray Aydın’dan AKP’yi Yerin Dibine Sokan Tarihi Konuşma! Marmaray bolu tüneli Osmangazi köprüsü kimin projesi
Ak partiden önce sanki Türkiye taş devrin ‘de yaşıyormuş gibi bir algı yapıyor, müşteri garantisi yollar köprüler hava limanları yapıyorsunuz..

Bolu tünelini kim yaptı?

Göreve geldiğimiz yılda patates deposu olması istenen bolu tünelini açmak bize nasip oldu dedi, fakat bunu bu şekilde isteyen AK Parti belediye başkanı olduğunu unutmuş sanırım. Alaattin yılmaz idi adı. Üstelik öneri getirdiği bölüm ise çökme nedeniyle atıl kalan bölümdü, ben bakanlığa geldiğimde hedefimiz tüneli 2002 yılında açmaktı, Ak parti projeyi durdurdu ve nihayet 2007 yılında açıldı tıpkı Karadeniz sahil yolu gibi.. üstelik 2002 yılında açılması gerekeni 2007’de açtılar

Marmaray projesinin inşaatı ve kredisi, müşavirlik ve mühendislik hizmetleri ve inşaat ön ihalesi 57. hükumet döneminde kabul gördü. Ak partinin proje ile ilgili sadece hayata geçirmişti. 41 bin Japon yeni için anlaşıldı 15 şubat tarihi resmi gazeteye bakarsanız kimlerin isimleri olduğunu göreceksiniz.

Osman gazi köprüsü ise İzmit körfez geçişi projesi basına açık yapıldı.. Biz o zamanlar eylem olarak geçekleştirdik, Biz milli olduğumuz için fransaya tepki koyduk, soy kırım yasasını onayladıkları için ihaleyi iptal ettik. Çünkü Fransız şirketiydi, Bakanlığımız kararlık ile bunu gösterdi diye açıklamada yapıldı.

Projesi her şeyi olan şeyi 13 yıl neden geciktirdiniz?

Şimdi siz

Fransa ile uçak alımı füze alımını iptal edecek simisiniz?

Depreme karşı viyadükleri hazırlamıştık, çalışmaları 2001 yılında başlanmıştı. 11 yıl sonra boğaz köprülerini denetlemeye başlamışlar! 11 yıl geciktirdikleri, İstanbul depremi ile alakalı Ak parti hükumeti bu zamana kadar hiçbir şey yapmamıştır!

Konuşmaların devamı için videoyu izleyebilirsiniz.

Kütahya havalimanı 2012 de açıldı yolcu garantisi hiç tutmadı 29 yıl işletme garantisi var 205 milyon Euro kazanacak şirket!

Projede yolcuda yanılma payı ise %95 şaka gibi! Bir hükumet bir devlet bu kadar nasıl yanılabilir! Bu düpedüz vatandaşın verdiği verginin bu kadar kolay nasıl harcama bu ne gaflet, bu ülkenin geleceğine ihanettir.

Kanal istanbul2dan vaz geçin bunun yerine gelin İstanbul depremine karşı bir çalışma yapın felaket olacak, depreme önlem alın1

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak parti ve MHP Esnafa ve Halka vermediği desteği Tunus’a verdi bu nasıl iş!

HIZLI YORUM YAP